Limara 14.09.2008 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Witam Piszę pierwszy raz ale już wcześniej przeglądałam informacje z forum. Wczoraj widziałam informację o cenie Porotermu (Poznań). Niestety nie mogę odnależć tej wiadomości- była pisana przez osobę handlującą materiałami budowlanymi. Czy jest tu ktoś kto buduje w okolicach Gniezna? Bardzo proszę o pomoc, była tam również mowa o podawaniu cen z całej Polski na materiału budowlane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bortek79 17.09.2008 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Cześć! Budujemy się w Pobiedziskach, ale materiały bierzemy z Gniezna. Za porotherm 25 p+w (ten dłuższy 10,7szt./m2) płacimy 5,10 netto. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Limara 18.09.2008 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Dziękuję za wiadomość. To bardzo miłe wiedzieć, że niedaleko ktoś się buduje.Dzisiaj dzwoniłam i sprowadzą mi Poroterm 24 za 5,30 zł brutto z transportem-chyba się na nich zdecyduję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Terry 21.09.2008 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 porotherm ma wymiar 25, 24 to poroton inna klasa materiału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts