marta1210 14.09.2008 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 HejMam pytanie odnośnie grzejnikow mam w widocznym miejscu zalozony paskudny grzejnik chcialabym go wymienic na cos ladniejszego czy ktos z Was uzytkuje grzejnik KOS V? jak sie sprawuje? jestescie zadowoleni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skrabi 09.05.2013 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 mam w salonie od 5 lat dwa KOS V i wszystko ok nawet zostałem pozytywnie zaskoczony przez producenta, jakiś rok-dwa po montażu zadzwonili do mnie z informacją, że w jakimś kraju był wypadek i grzejnik spadł na dziecko, w związku z czym przyjechali i wymienili mi mocowania na nowego typu, pełna profeska tylko na okres prac wykończeniowych musisz je zabezpieczyć, ja mam w matowym wykończeniu i nie doczyściłem miejsca gdzie było chlapnięte farbą, widać takie mazy, na szczęście nieduże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skrabi 09.05.2013 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 hehe, wlaśnie zauważyłem, że to pytanie z przed 5 lat, no ale niech zostanie dla potomnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts