majkii 02.11.2008 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 u mnie cala papierologia z polowa raty kierbuda to 6300zl- na razie mam surowy zamkniety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atomówka 05.01.2009 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Witam! Mam pytanie, czy może ktoś z Was zna jakąś firmę, która zajmuje się wszystkimi tego typu papierami. Tzn. załatwia w urzędach potrzebne dokumenty? Bo właśnie planuję budowę domu, ale chciałabym uniknąć chodzenia od pokoju do pokoju i spierania się z urzędnikami. Może ktoś z Was korzystał z tego typu ułatwień??pozdrawiam noworocznie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majkii 06.01.2009 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 U mnie wszystkie uzgodnienia zalatwial architekt przy adaptacji projektu.Zapytaj swojego o zorganizowanie pozwolenia- poda ci cene.Mozesz tez zapytac kierownika budowy o taka usluge- bardzo czesto zalatwiaja takie rzeczy za pieniazki.A tak pozatym to nie taki diabel straszny... naprawde. Jesli masz czas to mozesz kilka setek zaoszczedzic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arktyk 06.01.2009 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Koszt plus minus 7000 zł. Pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mynia_pynia 06.01.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Witam! Mam pytanie, czy może ktoś z Was zna jakąś firmę, która zajmuje się wszystkimi tego typu papierami. Tzn. załatwia w urzędach potrzebne dokumenty? Bo właśnie planuję budowę domu, ale chciałabym uniknąć chodzenia od pokoju do pokoju i spierania się z urzędnikami. Może ktoś z Was korzystał z tego typu ułatwień?? pozdrawiam noworocznie:) Pewnie jak pujdziesz do architekta i poprosisz go o wszystko to ci załatwi, ale za taką przyjemność płaci się. A do chodzenia i załatwiania nie jest dużo jak się wie co i gdzie, tylko się na wszystko czeka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mynia_pynia 06.01.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 "pójdziesz" - najmocniej przepraszam .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smoook 07.01.2009 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 eee, no to widzę, że mieszczę się w normie : 12tyś. (z projektem indywidualnym) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts