dorcha 14.09.2008 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Przeglądając zdjęcia Waszych kuchni zauważyłam, że dużo osób wstawia do nowych, wypasionych kuchni zwykłą lodówkę. Robicie piękne zabudowy, cały sprzęt zabudowany oprócz lodówki. Dlaczego????? Czy jest to kwestia ceny, oszczędności (przenosicie starą lodówkę z poprzedniego lokalu) czy jest jeszcze jakiś powód? Może lodówki do zabudowy mają jakieś wady, albo nie mają czegoś co mają zwykłe lodówki. Proszę o oświecenie mnie. Dorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 14.09.2008 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Może zwyczajnie nie przeszkadza im widok lodówki. Ja wybrałam do zabudowy, ponieważ chciałam mieć jednolitą zabudowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tuuska1 14.09.2008 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Lodówka do zabudowy jest po prostu węższa i płytsza niż wolno stojąca. Dla niektórych to istotna różnica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 15.09.2008 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Lodówka do zabudowy jest po prostu węższa i płytsza niż wolno stojąca. Dla niektórych to istotna różnica.Dodatkowo musisz dopłacić za jej zabudowę, a to na etapie wykańczania jest dobry element do obcięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reng 15.09.2008 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 zależało nam na dużej lodówce 200cm wysokości, z pojemnym zamrażalnikiem. lodówki do zabudowy mają mały zamrażalnik, są wąskie i dużo niższe, ciężko do nich włożyć blaszkę z ciastem. za naszą dwu-metrówkę zapłaciliśmy 1550. za lodówkę do zabudowy trzeba dać tyle samo + ok 800zł lub więcej za samą zabudowę. to nie ma sensu. a lodówka z okapem i piekarnikiem w inoxie prezentuje się całkiem nieźle. wybraliśmy oszczędność pieniędzy, a z drugiej strony większą pojemność lodówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 15.09.2008 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 popieram reng.u nas tez tak bedzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GGGosik 15.09.2008 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Ja mam side-by-side i do zabudowy by nas kosztowała dwa razy więcej a że stoi sobie na uboczu, nie obok samych mebli kuchennych, więc nie razi tak oka Jednak gdybym miała wybierać między zwykłą lodówką i do zabudowy, stojącą w szeregu szafek kuchennych, na pewno bym zabudowała... Kwestia estetyki Nie pomyślcie czasami, żeby zwykłą lodówkę zabudować, bo potem będziecie mieć koszmar z awariami! Moja koleżanka myślała, że nic się nie stanie i raz w m-cu ma obowiązkowe rozmrażanie, ponieważ lodówka... sama się wyłącza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 15.09.2008 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 A moaj znajoma zabudowała zwykła lodówę z zamrazarką firmy Amika i zabudowana chodz juz 6 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 16.09.2008 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 A myśmy wyszli z takiego założenia:- piekarnik - nie zabudowany i cały srebrno-czarny front widać- mikrofalówka - nie zabudowana i cała widoczna- to srebrna lodówka nie będzie odstawała od reszty (co innego biała) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 16.09.2008 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Nie pomyślcie czasami, żeby zwykłą lodówkę zabudować, bo potem będziecie mieć koszmar z awariami! Moja koleżanka myślała, że nic się nie stanie i raz w m-cu ma obowiązkowe rozmrażanie, ponieważ lodówka... sama się wyłącza... A czemu się wyłącza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 16.09.2008 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Nie pomyślcie czasami, żeby zwykłą lodówkę zabudować, bo potem będziecie mieć koszmar z awariami! Moja koleżanka myślała, że nic się nie stanie i raz w m-cu ma obowiązkowe rozmrażanie, ponieważ lodówka... sama się wyłącza... A czemu się wyłącza?Pewnie się przegrzewa i jakiś wewnętrzny mechanizm odłącza prąd. Proste zabezpieczenie przed przepaleniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarsis 16.09.2008 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Hm, dobre pytanie. Nigdy się nad tym nie zastanawiałam, a sama mam niezabudowaną lodówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts