navo 15.09.2008 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Witam chciałbym sie dowiedzieć cos wiecej na temat betonu komórkowego Aeroc bo cena jest bardzo zchecająca w porównaniu do ytonga. Parametry techniczne również.Czy może ktoś z Was budował dom z tych bloczków? Z góry dziekuje>Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
I.W. 15.09.2008 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 To gazobeton tylko ruski bądź estoński litewski lub łotewski. Jeżeli ma polskie atesty to czemu nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertus86 24.09.2008 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 z ta cena to bym sie zastanowil 1. placilem za gazobeton 24x24x59 BIAŁY 8,62 zl sztuka w przeliczeniu na m^2 = 60 zł ktora ceramika bedzie tansza ???2. budowanie z gazobetonu tansze chodzby za sprawa mniejszej ilosci zaprawy szybsza budowa latwiejsza obróbka !? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 24.09.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Pustaki z żużlu wychodzą taniej, ale czy to się opłaca??Tylko materiaał sprawdzony daje gwarancę na 30 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 24.09.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Witam chciałbym sie dowiedzieć cos wiecej na temat betonu komórkowego Aeroc bo cena jest bardzo zchecająca w porównaniu do ytonga. Parametry techniczne również.Czy może ktoś z Was budował dom z tych bloczków? Z góry dziekuje>Pozdrawiam skoro już dyskutujcie to może by tak w temacie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalryba 30.11.2008 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 tez jestem zainteresowany w przyszlym roku stawiam sciany i jeszcze nie jestem zdecydowany z jakiego materialu. na allegro oglasza sie firma ktora stawiala z tego materialu domy i go chwali. dobrze by bylo posluchac kogos kto juz mieszka w domu z pustakow AEROC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamosito 24.01.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 proszę o jakieś namiary na zakup bloczków aeroc jak najbliżej lubuskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalryba 25.01.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 proszę o jakieś namiary na zakup bloczków aeroc jak najbliżej lubuskiego.zobacz na allegro. czy wiesz cos wiecej na temat tego materialu? jestem zainteresowany kupnem a mam malo czasu. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawalara 03.03.2009 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Czy macie już więcej informacji na temat tych bloczków? Też zaczynam się zastanawiać na nimi, bo ytong drogi. Mam nadzieję, że nie jest tak zł jak Solbet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalp 04.03.2009 04:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Mam nadzieję, że nie jest tak zł jak Solbet. A co złego jest w Solbecie? Jak z niego wybudowałem. Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawalara 04.03.2009 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Mam nadzieję, że nie jest tak zł jak Solbet. A co złego jest w Solbecie? Jak z niego wybudowałem. Michał Słyszałam (i to z kilku źródeł) że jest nierówny, bardziej się kruszy itp. Ale podkreślam, że tylko słyszałam, bo okazji doświadczyć nie miałam pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalp 04.03.2009 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Czy bardziej się kruszy? Trudno powiedzieć - wiesz, gęstość 400, bo o takiej ja mówię - generalnie jest krucha. Czy nierówne? Generalnie nie miałem zastrzeżeń - po każdej warstwie i tak się szlifuje, więc nawet, jeśli jakieś nierówności były - to w tym momencie je się eliminuje. Mnie do Solbetu przekonała cena - bloczki były zdecydowanie tańsze od Ytonga, a także to, że wysokość miały 24 cm, czyli nie jestem skazany na jeden system (czytaj 20 cm). Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawalara 04.03.2009 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Masz rację odnośnie systemu 20. Ytong trochę to narzuca, ale jakoś nie mogę się do tego solbetu przekonać. Ale ... dałeś mi do myślenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts