Bart 15.09.2008 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Witam. Szukam opinii o tym systemie, szczególnie o trwałości po latach. Opinie na forum są z 2004 roku po krótkim użytkowaniu. Może ktoś z forumowiczów ma ten system dłużej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ubek 15.09.2008 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Ja mam właśnie od tego czasu - na razie wszystko ok. W tym roku je demontowałem dla potrzeb tynkowania - nie stwierdziłem niczego niedobrego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł70 15.09.2008 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 system jest ok . U znajomego 6 lat żadnych odbarwień pęknięć i zniekształceń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts