misia1979 15.09.2008 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 25 września temat: Seks - czego chce kobieta, czego mężczyzna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.09.2008 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Nie żebym był zainteresowany, ale o sexie tamaty też przewidujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.09.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 no proszę - jak o sexie to stukpuk jak zwykle w odpowiednim miejscu i czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 15.09.2008 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Jest pytanie - jest odpowiedź. Kolejny wtorek - o seksie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.09.2008 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 stukpuk , widzisz, redakcja też człowiek ......mówisz-masz ....osobiście sprawdzę, czy się udzielasz w następny wtorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 15.09.2008 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Będę, mam tyko pytanie, czy można mieć swój muratorowy nick, czy trzeba się będzie logować na nowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.09.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 stukpuk , widzisz, redakcja też człowiek ......mówisz-masz ....osobiście sprawdzę, czy się udzielasz w następny wtorek Tylko mi Dagulka przypomnij bo zapomnieć mogę A jak o sexie ma być to chętnie posłucham starszych i doświadczonych Przyjme wszystkie darmowe lekcje praktyczne................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.09.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Będę, mam tyko pytanie, czy można mieć swój muratorowy nick, czy trzeba się będzie logować na nowo? Ja też o to zapytam?! Ja bym wolał pod nickiem z forum muratora, bo potem ludzie się podszywają pod inne i sobie jaja robią ludzie się obrażają i kłótnie jakieś Tak jak czasem bywa na naszym muratorkowym (zaniedbanym ostatnio) czacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.09.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Ja w kwestii formalnej ... zgadzam się ze Stuczkiem ... forumowy nick byłby mile widziany To jutro o zdradach rozmawiamy, tak??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 16.09.2008 02:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 nie da rady, cza sie rejestrować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 16.09.2008 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Niestety, trzeba się zarejestrować na forum poradnikzdrowie.plMa to tę dobrą stronę, że można występować anonimowo i rozmawiać bardzo bardzo serio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 16.09.2008 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Niestety, trzeba się zarejestrować na forum poradnikzdrowie.pl Ma to tę dobrą stronę, że można występować anonimowo i rozmawiać bardzo bardzo serio. Tylko to działa w obie strony i mogą ludzie kity wciskać I tak źle i tak niedobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 16.09.2008 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 nie da rady, cza sie rejestrować. A paszport POLSATU (ten ze słoneczkiem) nie wystarczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bertolo 16.09.2008 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Jest pytanie - jest odpowiedź. Kolejny wtorek - o seksie. to ja zajrzę w przyszłym tygodniu wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamionkal 16.09.2008 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 nie da rady, cza sie rejestrować. A paszport POLSATU (ten ze słoneczkiem) nie wystarczy? słyszałem kiedyś, że jedna babcia ruszyłą na zorganizowaną, autokarową pielgrzymkę do Wilna i pocałowałą klamkę na granicy, bo poproszona o paszport okazała rzeczony dokument Polsatu. Może to urban legend, ale urocze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts