kodi_gdynia 26.03.2002 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2002 http://www.murator.com.pl/domy_forum/kodi.jpg Z racji tego iż jestem bardzo otwartym facetem i nie mam wiele rzeczy do ukrycia zacznę ten osobisty wątek. Otóż jestem facetem, mam 28 lat, żonę o imieniu Beata i syna Artura, który ma już 10 lat. Pewnie zastanawiacie się koleś 28 lat i syn 10 letni. Tak bywa, choć ja tego nie żałuję i cieszę się, że chodząc na wywiadówkę jestem jednym z najmłodszych na sali. Tak jak wskazuje mój nick, mieszkamy w nadmorskim i pięknym mieście Gdyni. Miasto choć młode z dużymi tradycjami w którym życie mija szybko i intensywnie. By nie tracić czasu któregoś dnia razem z żoną Beatą postanowiliśmy puścić się na wysoką wodę i spróbować wybudować nasze marzenie jakim jest nasz dom. Wybraliśmy dość skromny choć bardzo milutki projekcik o powierzchni uzytkowej 110m2, z użytkowym poddaszem. Naszą przygodę zaczeliśmy w 2001 roku, w maju kupiliśmy działkę, potem załatwialiśmy całą dokumentację i w październiku staliśmy się dumnymi posiadaczami pozwolenia na budowę. Potem zaczęła się batalia o przyłącza, która skutecznie powstrzymała rozwój budowy. W rok 2002 weszliśmy pełni optymizmu. Mamy wreszcie prąd i mogę w końcu "własnymi ręcami" zrealizować to nad czym pracowałem całą zimę - przygotowanie słupków i sztachet na ogrodzenie. W palnach na ten rok mamy jeszcze na 100% stan zero, a jeśli dostęp do funduszy będzie pomyślny to może pokusimy się o stan surowy. Czy zamknięty czy otwarty - zobaczymy. Redakcja pyta o zajęcie, hobby itp. Skończyłem studia których bym nie zamienił na żadne inne. Była to geografia - kierunek piękny i pasjonujący a zarazem bardzo twórczy. Będąc na studiach przez ich ostatni rok pracowałem w firmie developerskiej a teraz jestem tzw. urzędnikiem samorządowym. Mam to szczęście, że pracuję w jednym z najbardziej rozwojowych działów w Urzędzie a mianowicie - Biuro Planowania Rozwoju Miasta - Referat Strategii Rozwoju Miasta. Zajęcie jest bardzo twórcze, polega na ciągłym wymiślaniu różnych rzeczy. Jako Biuro odpowiedzialni jesteśmy za strategię rozwoju miasta i aktualnie pracujemy na Strategia dla Gdyni do roku 2010. Jest tyle rzeczy do napisania a teraz mam niezłą pustkę. Jeśli coś mi się przypomni to napiszę na forum. Pozdrawiam forumowiczów i redakcję. KODI Z GDYNI [ Ta Wiadomość była edytowana przez: redakcja dnia 2002-10-15 19:03 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuzka 26.03.2002 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2002 Brawo dla Kodiego - za refleks (i odwagę)!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 27.03.2002 06:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2002 Dzięki Zuzka. Tak na marginesie to nie myślcie sobie, że ta moja praca to tylko takie tam sobie wymyślane. Jako Biuro ciągle staramy się pozyskiwać fundusze przedakcesyjne na różne projekty realizowane w Gdyni, a także po części jestem odpowiedzialny za politykę mieszkaniową miasta Gdyni. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 27.03.2002 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2002 Kodi OK, wyrazy uznania !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alicjanka 27.03.2002 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2002 Kodi, To już teraz wiemy kto jest temu wszystkiemu winien...!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 27.03.2002 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2002 Dzięki za ciepłe słowa, choć czekam na wasz priv. Tak na marginesie to szef /super koleś/ od pewnego czasu robi z nami lekcje angielskiego bo szykuje się projekt europejski ze Szwedami. Ja z kumplem lekko kaleczymy w przeciwieństwie do babeczek które są nieźle wyluzowane. To jest tak jak mówił Frankai - dziewczyny szybciej i lepiej uczą się języków. Tak więc codziennie 1h angielskiego a mi tak trudno jest się skupić, bo tak naprawdę myślę tylko o budowie. O niczym, bądź prawie niczym innym nie myślę. Znacie to może. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafter 28.03.2002 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2002 Ja bym Ci dał ksywkę Kogut_Gdynia Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 28.03.2002 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2002 Rafter a dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 28.03.2002 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2002 Kodi, a spróbuj myśleć o budowie po angielsku. I wilk będzie cały i owca syta.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 28.03.2002 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2002 Kodi - nauka idzie najlepiej na stopie towarzyskiej. Rady w stylu "znajdź sobie dziewczynę z anglojęzycznego kraju" byłaby nie na miejscu, ale jakbyś znalazł kogoś o podobnych zainteresowaniach (np. budowa), to ... A może weź urlop i pojedź popracować na budowie (nawet w tej zaprzyjaźnionej Szwecji). Jeżeli umiesz już sklecić parę zdań, to jak będziesz pod przymusem (zero polskiego) to Ci jakoś pójdzie. Żywy kontakt + brak tłumaczy rozwija najlepiej. Pozdrawiam i powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rchmielewski 29.03.2002 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2002 GOOD LUCK KODI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 16.10.2002 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2002 Dawno tu nie zaglądałem. i co i jest foto. Tylko coś jakość słabiutka. Pozdrawiam Dobrzewice jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 16.10.2002 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2002 ....i juz nie jestem naładniejszy na forum http://www.ifb.pl/~qba/ikonki/bluecrying.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 16.10.2002 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2002 co ty pitolisz. Powiem Ci szczerze, że wyobrażałem sobie ciebie jako kolesia w okularkach, szczupłego o ciemnych włosach i patrzę że się nie pomyliłem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 16.10.2002 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2002 dobry jesteś ! A możesz mi powiedzieć jak wygląda np. Dziuba ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 16.10.2002 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2002 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 16.10.2002 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2002 No właśnie Kodi. Ja myślałem o Dobrzykowicach tak: "taki mały fiflancik w opankach". Przyłączam się do D.: "Jak wyobrażasz sobie Dziubę?". Ja się pomyliłem o jakieś ... 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 16.10.2002 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2002 no co ? Swego czasu takie/podobne pytanie rzucił Frankai co mnie trochę zaintrygowało - dlaczego właśnie Dziuba ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 16.10.2002 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2002 MAŁY FIFLANCIK W OPANKACH ????!!!!!! co to jest ??!! nie wiem co to znaczy ale chyba nic dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 16.10.2002 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2002 Wyglądam normalnie, ale jestem dziwna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts