Frankai 16.10.2002 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2002 Dobrzykowice - wychodzimy z wątku Kodiego (idźmy do się). Żeby jednak było usprawiedliwione to co tutaj napisaliśmy, to dodam, że Kodi nie jest "mały fiflancik w opankach". Jeżeli chcesz to zrozumieć, to musisz nauczyć się pyrlandzkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 16.10.2002 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2002 Jak jest dziuba, nie mam pojęcia, ale zaryzykuję. Filigranowa, długie ciemne włosy, bez okularów o piwnych oczach. Pełen blew. A do tego uśmiechnięta i wyluzowana. Jak jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 16.10.2002 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2002 :lol: Pudło, pudło, pudło !!! :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 16.10.2002 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2002 Co do uśmiechu i wyluzowania, to akurat wynika z Forum i jej e-mail'i (jesteś na jej liście dystrybucyjnej? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 16.10.2002 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2002 Bez okularów - zgadza się!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 16.10.2002 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2002 No trudno, jasnowidzem to ja nie jestem. O jaką listę dystrybucyjna ci chodzi?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 16.10.2002 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2002 No tą z kawałami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.10.2002 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2002 Kodi- gratuluję odwagi, otwartości i postawy życiowej. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.10.2002 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2002 a to zdjęcie to chyba od niedawna? bo wcześniej nie zaczaiłam, że jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 16.10.2002 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2002 Opalko - od niedawna . Redakcja napisała, że można przysyłać i to chyba oni dodają "+FOTO" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 16.10.2002 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2002 Dokładnie tak jak mówi Frankai. Padł pomysł zdjęć, redkacja zaakceptowała pomysł no i wysłaliśmy z Dobrzykowice. Ach i redakcja dopisuje + FOTO. Pozdrowienia dla wszystkich. Na jakiś czas was opuszczam. Biorę zaległy urlop i stawiamy od piątku ściany. Pogoda paskudna, ale może coś jeszcze zrobimy a plan jest chytry: stan surowy otwarty. Trzymajcie kciuki i do zobaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 16.10.2002 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2002 no i nie zapomnij zmieścić się w założonym budżecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 16.10.2002 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2002 pamiętam i mam to na uwadze. Zbieraj lepiej na bilet. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ketiso 16.10.2002 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2002 Kodi ,ja nie przypuszczałem ,że z Ciebie jest aż tak piękny chłopak.HEJ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex 22.10.2002 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2002 Kodi, zgadzam sie co do geografii, za nic nie zamienilabym tych studiów!!! Tylko mi wypadło skończyć je we Wrocławiu. Ale nie pracuję po fachu, uczę angielskiego, ale może jescze przestawię sie na geografie.A propos, slyszales te rewelacje o Golfsztromie???Podobno Europa ma cieplejszy klimat, nie przez ten prąd ale przez Góry Skaliste. No i upada cala klimatologia z meteorologią na czele.PozdrawiamOla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 20.11.2002 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2002 Oj skończył się urlop i jest upragniony stan surowy otwarty. jestem potwornie zmęczony, zziębnięty. Więcej opiszę w dzienniku budowy i dla niedowiarków zamieszczę koszty. Pozdrawiam po dluższej nieobecności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yacek 20.11.2002 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2002 alex(ola) czy dobrze zrozumiałem ?? znowu jesteśmy cos winni amerykanom ...:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 16.12.2002 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2002 Tydzień temu wystawilem oferte sprzedazy naszego mieszkania, aby pokryć koszty wykończenia naszej chałupy. Jutro przychodzą ludzie, aby obejrzeć mieszkanko. Ciekawe co powiedzą. Co prawda z kasą mi się nie spieszy, potrzebuję na marzec/kwiecień ,ale patrzać na marazm na rynku budowlanym boję się, iż będą poważne problemy aby sprzedać po dobrej cenie. Zobaczymy.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 27.02.2003 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2003 Oj dziś jest wielki dzień. Podpisujemy umowę przedwstępną na sprzedaż mieszkania. Teraz część kasy a jak się wyprowadzimy a ma to nastąpić do końca czerwca - całą resztę. Nie ma odwrotu. Trzeba iść do przodu i w tym roku zamieszkać. Tak na marginesie to mam te słynne gadu - gadu. Mój numer to 3327918. Jestem spoiradycznie, ale zawsze. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola_ 27.02.2003 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2003 Kodi, gratulacje. Wiem z własnego podwórka, sprzedaż mieszkania to naprawdę wielka sprawa. Przez AN sprzedawałeś, czy sam dawałeś ogłoszenia?W Warszawie korzystanie z pośrednictwa agencji jest nieopłacalne tak dla kupujących, jak i sprzedających. Obie opcje przećwiczyłam i mam bardzo złe doświadczenie.Jeszcze raz powodzenia w transakcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts