Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kodi - parę słów o sobie i najblizszej rodzinie + FOTO

Recommended Posts

Dobrzykowice - wychodzimy z wątku Kodiego (idźmy do się). Żeby jednak było usprawiedliwione to co tutaj napisaliśmy, to dodam, że Kodi nie jest "mały fiflancik w opankach". Jeżeli chcesz to zrozumieć, to musisz nauczyć się pyrlandzkiego :wink:

• Odpowiedzi 42
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dokładnie tak jak mówi Frankai. Padł pomysł zdjęć, redkacja zaakceptowała pomysł no i wysłaliśmy z Dobrzykowice.

Ach i redakcja dopisuje + FOTO.

Pozdrowienia dla wszystkich.

Na jakiś czas was opuszczam. Biorę zaległy urlop i stawiamy od piątku ściany. Pogoda paskudna, ale może coś jeszcze zrobimy a plan jest chytry: stan surowy otwarty. Trzymajcie kciuki i do zobaczenia.

Kodi, zgadzam sie co do geografii, za nic nie zamienilabym tych studiów!!! Tylko mi wypadło skończyć je we Wrocławiu. Ale nie pracuję po fachu, uczę angielskiego, ale może jescze przestawię sie na geografie.

A propos, slyszales te rewelacje o Golfsztromie???Podobno Europa ma cieplejszy klimat, nie przez ten prąd ale przez Góry Skaliste. No i upada cala klimatologia z meteorologią na czele.

Pozdrawiam

Ola

• 4 weeks później...
  • 4 weeks później...

Tydzień temu wystawilem oferte sprzedazy naszego mieszkania, aby pokryć koszty wykończenia naszej chałupy. Jutro przychodzą ludzie, aby obejrzeć mieszkanko. Ciekawe co powiedzą. Co prawda z kasą mi się nie spieszy, potrzebuję na marzec/kwiecień ,ale patrzać na marazm na rynku budowlanym boję się, iż będą poważne problemy aby sprzedać po dobrej cenie. Zobaczymy.

Pozdrawiam

• 2 months później...

Oj dziś jest wielki dzień. Podpisujemy umowę przedwstępną na sprzedaż mieszkania. Teraz część kasy a jak się wyprowadzimy a ma to nastąpić do końca czerwca - całą resztę. Nie ma odwrotu. Trzeba iść do przodu i w tym roku zamieszkać.

Tak na marginesie to mam te słynne gadu - gadu. Mój numer to 3327918. Jestem spoiradycznie, ale zawsze.

Pozdrawiam

Kodi, gratulacje. Wiem z własnego podwórka, sprzedaż mieszkania to naprawdę wielka sprawa. Przez AN sprzedawałeś, czy sam dawałeś ogłoszenia?

W Warszawie korzystanie z pośrednictwa agencji jest nieopłacalne tak dla kupujących, jak i sprzedających. Obie opcje przećwiczyłam i mam bardzo złe doświadczenie.

Jeszcze raz powodzenia w transakcji.