kodi_gdynia 28.02.2003 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2003 Jola - dałem ogłoszenie do kilku gazet, ale też do pośrednictwa. Aby było śmieszniej to sprzedałem przez pośrednictwo /niestety/, ale nie to do któregodałem ofertę. Tutaj pośrednictwo znalazło mnie, tzn. wzięło namiary z mojego ogłoszenia w gazecie. Prawda jest taka, że chętni byli tylko z pośrednictwa a z ogłoszenia nikt sie nie zjawił. Tak więc prowizja 2tys. zł poiszła. No, ale nic. Wiedziałem co robię. Była to cena, którą musiałem zapłacić. Teraz za to wiem, że zamieszkam z moim domku w tym roku. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz B 18.03.2003 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2003 Cześć Kodi to no to wygląda na to, że jesteśmy rówieśnikami. Ten nasz to jest piękny rocznik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 20.03.2003 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2003 Oj to prawda i do tego początki punkrocka. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts