jgxp 15.09.2008 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Chciałem zaprosić Was do konkursu, który organizuję na stronie yeppas.pl. POKAŻCIE SWOJE NAJBRZYDSZE MEBLE. Aby wziąć udział w moim konkursie należy najpierw zarejestrować się za darmo na yeppas.pl a potem kliknąć w link do mojego konkursu i dodać materiał (zdjęcie) - max 3 zdjęcia na tydzień. Oto link do konkursu:http://www.yeppas.pl/konkursy/najbrzydszy-mebel/ ZAPRASZAM WSZYSTKICH DO ZABAWY jak będzie dużo uczestników i dodanych zdjęć to na pewno pojawi się fajna nagroda przyznana przez Yeppas * mam zgodę na napisanie tego posta od administratora forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiera80 15.09.2008 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Powiem tak szczerze, że im starszy mebel tym ładniejszy i lepszy. Myślę, że nie doceniasz wartości starych mebli. PozdrawiamPS coś postaram się dodać do tak nietypowego konkursu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jgxp 15.09.2008 14:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Zgadzam się z Tobą, stare meble po renowacji są piękne. W konkursie proszę o zdjęcia brzydkich, zaniedbanych mebli. Moga to być stare i brzydkie (bo są też stare i ładne) lub nowe meble, które nie są ładne. Dla każdego brzydki mebel oznacza co innego. Są różne gusta, dlatego daję tutaj dowolność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts