Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Widzieliście to ? tzn słyszeliście ?

e-Mandzia

Recommended Posts

są takie talenty , np. Christina Aguilera

http://www.kozaczek.pl/teledysk.php?idmov=4569&u=christina+aguilera

po prostu dar ....ale przed tą mała z talentem jeszcze długa droga i albo sobie poradzi albo nie i sława ja zniszczy za dziecka :roll:

osobiście w programie największe wrażenie zrobili na mnie dwaj panowie w spodenkach :wink: i to nie ze względu na wyglad tylko na umiejętności ...choć z wyglądu też niczego sobie , podobali mi się też boyzbendowcy :lol: i czarodziej z kulką :wink: :D

fajny program się zapowiada :D

Głos ma wspaniały aż chce się słuchać, oj będzie trudno wybrać jednego zwycięzce,

Poza tym, zastanawia mnie, dlaczego idą do tego programu ludzie z pieskami, węzami czy innymi zwierzaczkami, to raczej jest umiejętność wytresowanie a nie jakiś talent, a jeśli nawet talent to raczej tego zwierzątka.

A mnie powalił na kolana hit o autostradach, a szczególnie jego choreograficzna oprawa. Tak mnie rozbolała przepona, że nie mogłem się z tych kolan podnieść!

Najgorsze jeszcze przed nimi :-? Ktoś kiedyś bez ogródek im o tym powie. Ludzie tacy, są wbrew pozorom bardzo wrażliwi - to będzie prawdziwy cios. A Jury tego programu im nie pomogło, wręcz odwrotnie dla uatrakcyjnienia programu i chyba własnej zabawy, co by nie mówił - z niskich pobudek, utwierdziło ten duet w ich własnych przekonaniach - upadek będzie znacznie boleśniejszy :(

To się nazywa: zabawa kosztem innych.

Powaliła mnie wtedy, jak rozmawiała z Mannem i jak śpiewała - niesamowita 10-latka.

Teraz dorosła i dalej pięknie śpiewa, ale nie ma promocji chyba, bo niewiele o niej słychać.

Zapewne brak kasy albo właściwych znajomości. :-?

Powaliła mnie wtedy, jak rozmawiała z Mannem i jak śpiewała - niesamowita 10-latka.

Teraz dorosła i dalej pięknie śpiewa, ale nie ma promocji chyba, bo niewiele o niej słychać.

Zapewne brak kasy albo właściwych znajomości. :-?

Zgadza się nie ma promocji, niesamowity głos, wysłuchałam jak śpiewała u Mana - pięknie, a "Tańczące Eurydyki" w jej wykonaniu, wprawiły mnie w osłupienie :o