e-Mandzia 15.09.2008 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 http://www.youtube.com/watch?v=Yejp_GRfE1Q&feature=related Mnie też centralnie powaliło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 15.09.2008 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 pięknie. Wspaniały głos, mam nadzieję, że będzie miała okazję go rozwijać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 15.09.2008 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Ja zaniemówiłam jak usłyszałam. Niesamowity głos, cały czas jestem pod wrażeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.09.2008 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 są takie talenty , np. Christina Aguilera http://www.kozaczek.pl/teledysk.php?idmov=4569&u=christina+aguilera po prostu dar ....ale przed tą mała z talentem jeszcze długa droga i albo sobie poradzi albo nie i sława ja zniszczy za dziecka osobiście w programie największe wrażenie zrobili na mnie dwaj panowie w spodenkach i to nie ze względu na wyglad tylko na umiejętności ...choć z wyglądu też niczego sobie , podobali mi się też boyzbendowcy i czarodziej z kulką fajny program się zapowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 15.09.2008 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Wspaniały głos i rewelacyjne wykonanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 15.09.2008 14:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Tak sobie myślę, że skoro ta dziewczynka ma dopiero 11 lat i taki głos, to jaki będzie miała jak juz płuca się całkowicie rozwiną Czarodziej z kulą, też zrobił na mnie wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eelii 15.09.2008 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Głos ma wspaniały aż chce się słuchać, oj będzie trudno wybrać jednego zwycięzce, Poza tym, zastanawia mnie, dlaczego idą do tego programu ludzie z pieskami, węzami czy innymi zwierzaczkami, to raczej jest umiejętność wytresowanie a nie jakiś talent, a jeśli nawet talent to raczej tego zwierzątka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 17.09.2008 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Takie głosy słuchac to najlepiej na żywo w sali koncertowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 18.09.2008 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 A mnie powalił na kolana hit o autostradach, a szczególnie jego choreograficzna oprawa. Tak mnie rozbolała przepona, że nie mogłem się z tych kolan podnieść! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 18.09.2008 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 A mnie powalił na kolana hit o autostradach, a szczególnie jego choreograficzna oprawa. Tak mnie rozbolała przepona, że nie mogłem się z tych kolan podnieść! Najgorsze jeszcze przed nimi Ktoś kiedyś bez ogródek im o tym powie. Ludzie tacy, są wbrew pozorom bardzo wrażliwi - to będzie prawdziwy cios. A Jury tego programu im nie pomogło, wręcz odwrotnie dla uatrakcyjnienia programu i chyba własnej zabawy, co by nie mówił - z niskich pobudek, utwierdziło ten duet w ich własnych przekonaniach - upadek będzie znacznie boleśniejszy To się nazywa: zabawa kosztem innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 18.09.2008 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 A pamietacie Georginie Tarasiuk w Szansie na sukces z Natalia Kukulska?Proponuje wysluchac do konca. Ciary po plecach przechodza http://www.youtube.com/watch?v=Tqo_hqn3VHg I zobaczcie na glupia mine Kukulskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.09.2008 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Powaliła mnie wtedy, jak rozmawiała z Mannem i jak śpiewała - niesamowita 10-latka. Teraz dorosła i dalej pięknie śpiewa, ale nie ma promocji chyba, bo niewiele o niej słychać. Zapewne brak kasy albo właściwych znajomości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 19.09.2008 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Nie wywoluje skandali, nie ma jej na Pudelku wiec nie ma dziewczyna szans w tzw. szolbiznesie. Takie czasy niestety. Ale... Starego dobrego malzenstwa tez nie ma w mass-mediach a na koncerty wala takie tlumy, ze dwie godziny przed koncertem trzeba miejsce zajmowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 19.09.2008 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Powaliła mnie wtedy, jak rozmawiała z Mannem i jak śpiewała - niesamowita 10-latka. Teraz dorosła i dalej pięknie śpiewa, ale nie ma promocji chyba, bo niewiele o niej słychać. Zapewne brak kasy albo właściwych znajomości. Zgadza się nie ma promocji, niesamowity głos, wysłuchałam jak śpiewała u Mana - pięknie, a "Tańczące Eurydyki" w jej wykonaniu, wprawiły mnie w osłupienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 19.09.2008 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Wielu ma wspaniały głos,ale świat o nich nie wie. Dobrze jakby wyławiano ich z tłumu i promowano. Niestety media dają ludowi to,co lud pragnie.Dody i Mandaryny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 19.09.2008 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Wielu ma wspaniały głos,ale świat o nich nie wie. Dobrze jakby wyławiano ich z tłumu i promowano. Niestety media dają ludowi to,co lud pragnie.Dody i Mandaryny. I to jest straszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 22.09.2008 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Wielu ma wspaniały głos,ale świat o nich nie wie. Dobrze jakby wyławiano ich z tłumu i promowano. Niestety media dają ludowi to,co lud pragnie.Dody i Mandaryny. I to jest straszne Zgadza się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts