wzukowski 15.09.2008 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 zdjęcia do obejrzenia na gratka.pl - ogłoszenie z identyczną ceną, 4,5 metra długości, jednoosiowa, niezarejestrowana, ale ma dokumenty oryginalne niemieckie, 2 łóżka oryginalne + sofa 2-osobowa wstawiona, ale można zamiast niej 2 łózka pojedyncze wstawiać, ma zrobioną nową elektrykę, ma również wymienioną nową podłogę z płyty drewnianej. Kupiłem ją za 2600 + naprawy, ale żona chce się jej pozbyć z działki bo urządza ogródek, więc nie mogę czekać na wiosnę - stąd cena cegła klinkier wienerberger grafit - tanio nowa - niewykorzystane pozostałości po budowie kominów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zico 18.09.2008 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Witam,a jak ja mozna przetransportowac skoro jest niezarejestrowana? Czy w gre wchodzi tylko HDS czy jest inny tanszy sposob? pzd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cezarr 24.09.2008 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Witam.Jaka jest cena cegły klinkierowej i ile sztuk (priv)?Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts