Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak długo czekaliście na MAPY OD GEODETY???

Recommended Posts

Hmm, tak się teraz zastanawiam czy nas nie naciąga ten nasz...1000zł za 6 mapek, z czego trzy są mniejsze i trzy większe. Miało być 500zł, ale okazało się że do projektu przyłącza energetycznego musi być mapa obejmująca całą odległość do słupa energetycznego, a to jest 270 m od granicy działki. I przez to mapy są droższe... Jaki obsza obejmowały Wasze mapki i jaka była cena?

• Odpowiedzi 45
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Odnośnie map to ja czekałem około 10 tygodni, bo mam budowę na granicy miasta i sąsiedniej gmin y. I każda z map była uzgadniane przez Starostwo Powiatowe oraz Urząd Miasta.

Wokoło każdego z przyłączy powinnaś mieć pierścień 30 m. I to właśnie pokazuje nam wielkość mapy. Mapy niestety nie należa do rzeczy tanich, więc ten 1000 to wcale nie tak dużo.

• 1 month później...
cava ja jestem dopiero na początku składania papierologii wszelakiej, więc dokładnie się nie orientuję, ale nie zawsze można dać ksero. U mnie wodociągi życzą sobie 2 oryginały, architekt zabrał 4. W Enei natomiast wystarczyło ksero.

:roll: Dostałam 2 mapki na papierze i 1 na foli.

Architekt zabrała wszytkie.

No ciekawe, jak sie okaże że dostałam za mało za taką cenę, to zrobię taką awanturę, że się nogami nakryją. :evil:

u mnie pierwszy raz byli 28 czerwca wtedy mi się nie spieszyło więc po powrocie z wakacji 14 sierpnia zadzwoniłam a tu zonk :evil: nie ma nic - proszę dzwonic za tydzień, we wrześniu nic i muszą jeszcze raz pomierzyc działkę w końcu 3 października przyjechali ponownie pomierzyli i dalej sobie czekamy - zwalają na starostwo w Pruszkowie :evil: :evil: :evil: :evil: i 800zł ma mnie to kosztowac

• 2 weeks później...
  • 1 month później...