siggialka 17.09.2008 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Kto zarabia 800zl nie buduje domu. Chybiony argument. Mam swoja firmę i jestem zadowolony z zarobkow. To, że to wykonałes nie oznacza, że wykonałes to poprawnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popolg 17.09.2008 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 masz firme wiec na co narzekasz jak praca taka płaca... i czemu zakładasz ze nie poprawnie ???? nie bój się nie spadnie mi na głowę moze pan "fachowiec zrobiłby to lepiej ale zapewniam cie za jakies pojecie o tym mam pewnie nie takie jak Pan(napewno jestem młodszy ) ale widziałem takie cudo robione prze fachowców i do ideału tez mu brakowało... wiec po co przepłacać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 17.09.2008 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Możecie sie kłócić na priv? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siggialka 17.09.2008 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 to nie jest broń Boże kłótnia tylko wymiana argumentow w dyskusji...a to jest chyba forum dyskusyjne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 17.09.2008 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 to nie jest broń Boże kłótnia tylko wymiana argumentow w dyskusji...a to jest chyba forum dyskusyjne? Owszem tylko temat jakby nie ten i zainteresowanych jakby tylko dwoje, więc może jednak na PW. A my tu sobie poczytamy i popiszemy o technicznych (a nie ideologicznych) aspektach wykonania takiej instalacji. OK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
djjokers 17.09.2008 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 widze ze się troche rozpisaliście dzięki za infomacje Techniczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
djjokers 18.09.2008 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 jakiej grubosci użyć kargips? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popolg 18.09.2008 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 jakiej grubosci użyć kargips? 12,5 mm standardowo pewnie z 9mm tez by się nic nie działo ale to zadna oszczędność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
djjokers 18.09.2008 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 ok dzięki.. zastosuje 12 mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts