CMYK 23.09.2008 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 cena robota jest tak zabojcza ze moglaby ze dwa komplety garow dorzucic i powieka by jej nie drgnela. niezle zarabiaja na tym robociku w Polsce. Ludzie jezdza do Niemiec i Francji i tam kupuja oplaca sie poleciec nawet samolotem. sprzedaj je tam w hipermarketach za jakies 1400 zl juz przerobione na normy europejskieCMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 23.09.2008 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 No bo właśnie ma przyjść kobita z prezentacją i jeszcze jakieś drogie gary ma dorzucić w cenie, to może ze względu na te gary będzie warto A do Banina stosunkowo blisko jakby cuś. Gary to Berghoff - przynajmniej u nas takie dawali i to wcale nie w cenie robo tylko w promocyjnej cenie ilustam zlotych (nie mało). mamy takie gary - naprawde fajne no ale drugiego kompletu nie posiadłem bom roomby nie chciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 23.09.2008 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 ...Gary to Berghoff... a jaki zestaw, żebym wiedział co oferują (trochę tanie jak na jakieś wielkie halo): http://www.akcesoria-kuchenne.pl/index.php?id=garnki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 25.09.2008 00:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 ...Gary to Berghoff - przynajmniej u nas takie dawali i to wcale nie w cenie robo tylko w promocyjnej cenie ilustam zlotych (nie mało)... No to u nas dawali, ale nie Berghoff, tylko Berkendorf. Różnica w cenie poważna, za komplet tych garów (12 szt.) na Allegrach i innych aukcjach zaczyna się od 2kPLN w górę. I w cenie robota Aha - jeszcze byłbym zapomniał. Dali. No bo kupili Aaa, co się tam będziemy szczypać, od dzisiaj mamy nowe zwierzątko domowe teraz śpi i się posila przez sen (pierwsze ładowanie aku). A od rana do roboty! I się zacznie: "...jaką ma ładną panią...", "no bądź dobrym odkurzaczykiem, masz tu trochę okruszków". Szczerze mówiąc to przeważyły te garnki (Małżonka) i zamiłowanie do gadżetów (Ja). Nie mówiąc o najmłodszej latorośli. Starsza - najrozsądniejsza z nas wszystkich kręciła nosem. Ale to dziecko zawsze było kutwą. A więc Kolego CMYK - i ja uległem współczesnemu marketingowi Teraz czas na jakieś ładne ubranko i oczywiście imię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honia74 25.09.2008 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 W moim zestawie były również garnki Berkendorf . Są super !!!1A roombę najbardziej kocha moja córa , która nielubiła odkurzać w mieszkaniu . Teraz wraca ze szkoły naciska przycisk i siada na tapczanie . Mam nadzieje że w nowym domku też się sprawdzi sprzęcik . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 25.09.2008 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 ...Teraz wraca ze szkoły naciska przycisk i siada na tapczanie . ... Mogłaby ziemniaki obrać, albo śmieci pójść wyrzucić No to już jest mini kółko użytkowników. Na razie jeszcze trawię ten zakup na zasadzie "co my moglibyśmy innego kupić za te pieniądze". Na razie Roomba zapiernicza w sypialni i się plącze w małym dywaniku z Ikei. No ale uczciwie mówiąc, jak odkurzałem normalnym odkurzaczem, to ten dywanik mnie też wk...ał i go wynosiłem przed dom i trzepałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honia74 25.09.2008 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 oj mogłaby mogła , ale cóż ...... obiadki gorujemy w termomixie , odkurza roomba , .... troche wyzwolenia jest u nas podobno pod koniec tego roku ma pojawić sie robocik myjący , polerujący podłogi ciekawe co to będzie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 25.09.2008 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 ...podobno pod koniec tego roku ma pojawić sie robocik myjący , polerujący podłogi ciekawe co to będzie ... Noo - chyba już jest: jak w tytule wątku ...SCOOBA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honia74 25.09.2008 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 upsss.... niedoczytałam co to jest scooba i stąd ta gafa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NJerzy 25.09.2008 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Wymyślili już takie które samo się podpina do centralnego odkurzacza, pozbywa śmieci i leci dalej do roboty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 26.09.2008 01:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Gada ludzkim głosem! - nie wiedziałem Dzisiaj stanowczo zażądała, abym wyczyścił jej szczotki. Ale po naszemu nie umie Zagadała do mnie po angielsku, francusku i niemiecku spod szafki w przedpokoju - ale ubaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honia74 26.09.2008 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Nawet w domu są "bariery językowe " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 26.09.2008 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Gada ludzkim głosem! - nie wiedziałem Dzisiaj stanowczo zażądała, abym wyczyścił jej szczotki. Ale po naszemu nie umie Zagadała do mnie po angielsku, francusku i niemiecku spod szafki w przedpokoju - ale ubaw Aaaaa no co Ty??? Ale jazda - przecież jak tak zacznie gadać po nocy albo jak sama w domu będę (przynajmniej wg mojej wiedzy) to padnę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honia74 26.09.2008 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Ze względu na barierę językową zaistniałą pomiędzy mną a roombą wyłączyłam jej gadanie i teraz bezdyskusyjnie wykonuje tylko polecenia pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 26.09.2008 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Ze względu na barierę językową zaistniałą pomiędzy mną a roombą wyłączyłam jej gadanie i teraz bezdyskusyjnie wykonuje tylko polecenia pozdrawiam No co Ty, Honia, nie słyszałaś że roombę trzeba traktować jak domownika? A Ty jej buzię zamykasz, nieładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 26.09.2008 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Może następna generacja będzie miała możliwość nagrywania własnych klipów dźwiękowych. Muszę to zasugerować producentowi Na przykład takie "yes Sir!" albo "pleeez! help me - I'm dying!". Ewentualnie dźwięki wydawane przez R2D2 ze "Star Wars" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honia74 28.09.2008 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 Domownik bez prawa głosu ; nie lubie pyskaczy ; mój pies śpi z córą w łóżku i też nie ma prawa głosu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewosek 22.08.2009 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 Podnoszę temat! Czy ktoś użytkuje Scoobę? Jak to się sprawuje? Bardzo moczy podłogę? Nadaje się na deski podłogowe? Boję się, żeby nie za bardzo moczyło, bo deski mogą tego nie wytrzymać :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 22.08.2009 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 No to już jest mini kółko użytkowników. Na razie jeszcze trawię ten zakup na zasadzie "co my moglibyśmy innego kupić za te pieniądze". Jak tam mini kółko użytkowników??? Dajcie znać czy nadal jesteście zadowoleni z odkurzającego "zwierzątka domowego", bo mimo mojej niechęci do gadżetów wiem także jak bardzo wszyscy u mnie nie lubimy odkurzać, a w domu toż to hektary będą no i może jednak taką salsę - o przepraszam - roombę ... kupię? Ceny w porównaniu z zeszłym rokiem chyba "przyjaźniejsze"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piokrza 10.10.2009 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 tu pisałem o cudzie Samsunga: http://forum.muratordom.pl/odkurzacz-centralny-tak-czy-nie,t88073-60.htm chyba lepsze od Roomby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts