Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Czy ktoś ma Roombę i/lub Scoobę?

DorciaIQ

Recommended Posts

cena robota jest tak zabojcza ze moglaby ze dwa komplety garow dorzucic i powieka by jej nie drgnela. niezle zarabiaja na tym robociku w Polsce. Ludzie jezdza do Niemiec i Francji i tam kupuja oplaca sie poleciec nawet samolotem. sprzedaj je tam w hipermarketach za jakies 1400 zl juz przerobione na normy europejskie

CMyK

• Odpowiedzi 61
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No bo właśnie ma przyjść kobita z prezentacją i jeszcze jakieś drogie gary ma dorzucić w cenie, to może ze względu na te gary będzie warto ;)

A do Banina stosunkowo blisko jakby cuś.

Gary to Berghoff - przynajmniej u nas takie dawali i to wcale nie w cenie robo tylko w promocyjnej cenie ilustam zlotych (nie mało). mamy takie gary - naprawde fajne no ale drugiego kompletu nie posiadłem bom roomby nie chciał

...Gary to Berghoff - przynajmniej u nas takie dawali i to wcale nie w cenie robo tylko w promocyjnej cenie ilustam zlotych (nie mało)...

No to u nas dawali, ale nie Berghoff, tylko Berkendorf. Różnica w cenie poważna, za komplet tych garów (12 szt.) na Allegrach i innych aukcjach zaczyna się od 2kPLN w górę. I w cenie robota :D

Aha - jeszcze byłbym zapomniał. Dali. No bo kupili :)

Aaa, co się tam będziemy szczypać, od dzisiaj mamy nowe zwierzątko domowe :lol: teraz śpi i się posila przez sen (pierwsze ładowanie aku). A od rana do roboty! I się zacznie: "...jaką ma ładną panią...", "no bądź dobrym odkurzaczykiem, masz tu trochę okruszków".

Szczerze mówiąc to przeważyły te garnki (Małżonka) i zamiłowanie do gadżetów (Ja). Nie mówiąc o najmłodszej latorośli. Starsza - najrozsądniejsza z nas wszystkich kręciła nosem. Ale to dziecko zawsze było kutwą.

A więc Kolego CMYK - i ja uległem współczesnemu marketingowi :)

Teraz czas na jakieś ładne ubranko i oczywiście imię

...Teraz wraca ze szkoły naciska przycisk i siada na tapczanie .

...

Mogłaby ziemniaki obrać, albo śmieci pójść wyrzucić :lol:

No to już jest mini kółko użytkowników.

Na razie jeszcze trawię ten zakup na zasadzie "co my moglibyśmy innego kupić za te pieniądze".

Na razie Roomba zapiernicza w sypialni i się plącze w małym dywaniku z Ikei. No ale uczciwie mówiąc, jak odkurzałem normalnym odkurzaczem, to ten dywanik mnie też wk...ał i go wynosiłem przed dom i trzepałem.

Gada ludzkim głosem! - nie wiedziałem :o Dzisiaj stanowczo zażądała, abym wyczyścił jej szczotki. Ale po naszemu nie umie :(

Zagadała do mnie po angielsku, francusku i niemiecku spod szafki w przedpokoju - ale ubaw :D

Aaaaa no co Ty??? Ale jazda - przecież jak tak zacznie gadać po nocy albo jak sama w domu będę (przynajmniej wg mojej wiedzy) to padnę! :o :lol:

Ze względu na barierę językową zaistniałą pomiędzy mną a roombą

wyłączyłam jej gadanie

i teraz bezdyskusyjnie wykonuje tylko polecenia

pozdrawiam

No co Ty, Honia, nie słyszałaś że roombę trzeba traktować jak domownika? A Ty jej buzię zamykasz, nieładnie :roll: :lol:

• 10 months później...

No to już jest mini kółko użytkowników.

Na razie jeszcze trawię ten zakup na zasadzie "co my moglibyśmy innego kupić za te pieniądze".

Jak tam mini kółko użytkowników??? Dajcie znać czy nadal jesteście zadowoleni z odkurzającego "zwierzątka domowego", bo mimo mojej niechęci do gadżetów wiem także jak bardzo wszyscy u mnie nie lubimy odkurzać, a w domu toż to hektary będą :o :o :o no i może jednak taką salsę - o przepraszam - roombę ... kupię?

Ceny w porównaniu z zeszłym rokiem chyba "przyjaźniejsze"?

• 1 month później...