Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Słaby zasięg Ery

katrina78

Recommended Posts

Witam na forum ! Mam spory problem. Kilka dni temu przeprowadziłam się do Goczałkowic i niestety nie mam wogóle zasięgu (sieć Era). Na telefonie jest tylko jedna kreska, a mąż wogóle nie ma zasięgu.Czy z tym wogóle da się coś zrobić? Przecież nie mogę za każdym razem biegać wokół domu szukając zasięgu.

... W końcu - Zdrój zobowiazuje :)

Eee - z tymi zdrojami :evil: Pamiętam nasze pierwsze wczasy w Polanicy Zdrój, jak to byliśmy zmuszeni do wnoszenia dodatkowej "opłaty klimatycznej", a że był to jeszcze sezon grzewczy, to na ulicę się nie chciało wychodzić - wszędzie snujące się, cuchnące dymy z pieców i kotłów opalanych węglem...

No i problemów z zasięgiem Ery nie było, bo była to era przedkomórkowa ;)

Hmm! No tak, dziwni ludzie są wszędzie. Jak zadasz pytanie to ci odpowiedzę ale cię zjadą że je zadałeś.... Mam nadzieje że nie spotkam takich w realu. Ja z internetu korzystam od lat- poprostu byłam ciekawa innych opinii, a że forum jest na każdy temat (nie tylko budowlany)to info dla tych którzy nie potrafią czytać ze zrozumieniem

... W końcu - Zdrój zobowiazuje :)

Eee - z tymi zdrojami :evil: Pamiętam nasze pierwsze wczasy w Polanicy Zdrój, jak to byliśmy zmuszeni do wnoszenia dodatkowej "opłaty klimatycznej", a że był to jeszcze sezon grzewczy, to na ulicę się nie chciało wychodzić - wszędzie snujące się, cuchnące dymy z pieców i kotłów opalanych węglem...

No i problemów z zasięgiem Ery nie było, bo była to era przedkomórkowa ;)

mnie w ostatnim miejscu gdzie opłatę klimatyczną wnosić musiałem jeszcze w bonusie kołpaki podp... :evil:

Ja sie na takie zadubie przeprowadzilam, ze ani plus ani era nie dzialaja. i wiecie co? Dobrze mi z tym. Swiety spokoj w domu mam

I możesz się w spokoju rozmnażać :)

I pomyśleć, że jeszcze parę lat temu, jak z komórką się człowiek na ulicy pokazał, to się ludzie oglądali :o

(Gorzej, jak trzeba pogotowie wezwać)

• 1 month później...