artus1 16.09.2008 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Poszukuje tanich (a przynajmniej tańszych niż 600,-/sztuka) drzwi do szafy wnekowej - profile aluminiowe, szkło mleczne, wymiar: ~80x230 (coś w rodzaju http://www.takmieszkam.pl/archiwum/nr_05_07/obrazki/nasze_mieszkania/1.jpg) Niestety moje poszukiwania na Śląsku i w Małopolsce nic nie dały. Może ktoś z forumowiczów przerabiał ten temat i mógłby podzielić się wiedzą na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boru 02.01.2009 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 i co znalazles cos bo tez mi sie podobaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artus1 02.01.2009 16:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Drzwi ktore "fachowcy" wyceniaja na min. 600,- a da sie zrobic nawet za <300zl, wystarczy odwiedzic hurtownie/sklep (wszystkie elementy mozna kupic bez wiekszego problemu). Ja drzwi do szaf wnekowych bede robic samodzielnie wlasnie z elementow kupionych w hurtowni. Przy okazji zdecydowalem sie tez na samodzielne wykonanie drzwi przejsciowych (takze przesuwne), tym razem jednak z plyty meblowej 10mm oszklonej szklem mlecznym (mocowane za pomoca aluminiowych teownikow znalezionych w hurtowni przy okazji drzwi do szaf). Niestety zaden stolarz nie chcial podjac sie tego zlecenia Szklo mozna kupic w hurtowniach meblarskich, u szklarza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts