Zadie_Smith 16.09.2008 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 No właśnie jaka?Chciałabym mieć indukcyjną ale boję się.Jak to jest z tym promieniowaniem elektromagnetycznym w tej kuchence?Musi przeciż być bardzo wysokie. Czy ktoś ma jakieś linki do badań nad szkodliwością płyt indukcyjnych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pulkovnica 16.09.2008 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 płyta indukcyjna jest równie groźna jak mikrofalówka, czyli wcale spokojnie możesz sobie kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 16.09.2008 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Dodatkowo płyta indukcyjna jest na prąd więc i elektryczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolayi 16.09.2008 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 płyta indukcyjna jest równie groźna jak mikrofalówka, czyli wcale spokojnie możesz sobie kupić ooo a to ciekawa opinia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reng 16.09.2008 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 od soboty mamy indukcję. też się bałam i opierałam, jestem zadowolona a nawet bardzo. po 3 dniach użytkowania nie zamieniłabym jej na elektryczną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarsis 16.09.2008 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 też jestem uzytkownikiem indukcyjnej i twierdzę, że to fantastyczna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts