cannon 16.09.2008 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Mam problemy z czyszczeniem szyby we wkładzie Varia .Używamy różnych płynów przeznaczonych do czyszczenia szyby w kominku ,ale efekt jest ten sam -po prostu ta szyba jest cholernie trudna do wyczyszczenia. Przede wszystkim jest jakaś chropowata ,a sadza siedzi na niej jakby się przykleiła i nie miała zamiaru z niej odejść!Już kiedyś mieliśmy w poprzednim domu wkład Supry i szyba się myła bez żadnych problemów .Podzielcie się swoimi doświadczeniami ,może macie jakiś wypróbowany płyn .My już testujemy czwarty z rzędu .Może szyba jakaś felerna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leli1 16.09.2008 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Parkanex kominki-to mamy w tej chwili. Nie powiem, doczyszcza calkiem calkiem.....najgorsze ze trzeba by wiecznie ze szmatką chodzic coby kominek byl piekny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katmar 05.09.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 no nie przesadzajcie,kupilem pierwszy lepszy na allegro od kogos kto handluje jeszcze min separatorami popiolu i iefekt swietnypryskasz czekasz 1 minute zmywasz idelanie wszystko co na szybie mylem po kilkunastu paleniach pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.09.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Mam z Castoramy - ich product chyba "Casto" stoi przy wkładach. Mam spatherma Speedy RDRH - czyści idealnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cannon 06.09.2009 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Po wielu tygodniach palenia w kominku ,mogę napisać ,że szyba w moim wkładzie czyści się Parkanexem poleconycm przez leli1. Zupełnie nie wiem dlaczego .Po spryskaniu od razu przystępuję do wycierania i wszystko schodzi . Inne płyny - włącznie z fimowym Sparthermu - działają bardzo słabo . Myślę ,że to kwestia stężenia środka żrącego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts