Kasiorek 16.09.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 W ramach niedania się depresji jesiennej udałam się do kina w celu rozerwania się.Daawno tak dobrze się nie bawiłam uśmiałam się do łez i popłakałam ze wzruszenia. Jeśli ktoś nie był polecam serdecznie . Ja na 100 % idę jeszcze raz.A miałam przyjemność oglądać te musical na żywo na Broadway'u w NY i też cudnie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.09.2008 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 byłam i polecam polecam również płytę z muzyką z filmu -teraz codzienne poranki zaczynam od ....Honey honey ps....nie wychodzcie zaraz po zakończeniu filmu -poczekajcie aż sie skończą napisy .....będzie niespodzianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 17.09.2008 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Ja jeszcze nie bylam, ale plyte zakupilam, jak tylko sie pokazala, wiec tez dzien zaczynam od "Honey,honey" . ( A czy na Waszych plytach tez tak jest, ze po ostatniej wg spisu piosenek "I have a dream", po krociutkiej chwilce jest jeszcze "Thank you for the music"?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 17.09.2008 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Bo tak jest w filmie, jeszcze niegy nie zostałam w kinie do końca wyświetlania napisów końcowych. Zresztą nie tylko ja Ludzie co prawda wstali już z miejsc ale jeszcze pozostawali na schodach. fajnie było widzieć jak do okoła wszystcy śpiewają piosenki razem z aktorami i widziałam wzruszone buźki starszych pań i panów )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 17.09.2008 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 ale ciekawostaka, nie wstawiałam buziek a się pojawiły w moim pości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.09.2008 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Ja jeszcze nie bylam, ale plyte zakupilam, jak tylko sie pokazala, wiec tez dzien zaczynam od "Honey,honey" . ( A czy na Waszych plytach tez tak jest, ze po ostatniej wg spisu piosenek "I have a dream", po krociutkiej chwilce jest jeszcze "Thank you for the music"?) oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.09.2008 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 ale ciekawostaka, nie wstawiałam buziek a się pojawiły w moim pości cuda ...Panie ...cuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 17.09.2008 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 A ktora piosenka najbardziej Wam sie podoba? I czy obejrzenie filmu mialo na to wplyw? Bo np. moja kolezanka bardzo lubi "The winner takes it all" (ona ogladala film), a mnie sie nie bardzo podoba - moze zmienie zdanie, jak obejrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.09.2008 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 A ktora piosenka najbardziej Wam sie podoba? I czy obejrzenie filmu mialo na to wplyw? Bo np. moja kolezanka bardzo lubi "The winner takes it all" (ona ogladala film), a mnie sie nie bardzo podoba - moze zmienie zdanie, jak obejrze słuchajĄc piosenek -masz przed oczami konkretne sceny z filmu -widać ta scena była dla niej znacząca więc i piosenka jej sie podoba bardziej ja mam emocjonalny stosunek do wszysstkich piosenek ABBY - mam przed oczami swoje sceny z życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dode 21.09.2008 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 dzieki dziewczyny , dzięki Wam usmiałm się bardzo i spędzilismy ze slubnym bardzo miły wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 21.09.2008 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 zwracam uwagę, że jeszcze nie ma jesieni. coś wam się pokićkało. ale u dziewczyn własciwie to norma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dode 21.09.2008 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 retro, to tak profilaktycznie, żeby sie nie dać jesiennejdepresji, jak jesień nadejdzie i cóz to ma za znaczenie, pokićkało, czy nie pokićkało jak się ze slubnym miły wieczór spędza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 21.09.2008 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 retro, to tak profilaktycznie, żeby sie nie dać jesiennejdepresji, jak jesień nadejdzie i cóz to ma za znaczenie, pokićkało, czy nie pokićkało jak się ze slubnym miły wieczór spędza ile lat po ślubie? powyżej 10 to juz kazirodztwo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 21.09.2008 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 Ja podziekuje za ten film Żona próbowała mnie namówić , ale nie ze mną takie numery i wykręciłem się Żonka mi opowiedziała i wystarczy wrażeń ale o gustach nie dyskutuje To tak jakbym ją an REC próbował namówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dode 22.09.2008 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 retro, to tak profilaktycznie, żeby sie nie dać jesiennejdepresji, jak jesień nadejdzie i cóz to ma za znaczenie, pokićkało, czy nie pokićkało jak się ze slubnym miły wieczór spędza ile lat po ślubie? powyżej 10 to juz kazirodztwo! po slubie 5, a juz miły wieczór tylko we dwoje poza domem zdarza nam się chyba z raz na pól roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dode 22.09.2008 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Ja podziekuje za ten film Żona próbowała mnie namówić , ale nie ze mną takie numery i wykręciłem się Żonka mi opowiedziała i wystarczy wrażeń ale o gustach nie dyskutuje To tak jakbym ją an REC próbował namówić stuku, mój mąz nie lubi kina, ostatni raz bylismy razem w kinie lepiej jak 2 lata temu . Specjalnie wybrałam film muzyczny ze względu na niego. Nie chodzi o fabułę, ino o to, że mój slubny muzyczny jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ani1719500334 25.09.2008 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Rzeczywiście film jest idealny na taka pogodę, jaka mieliśmy jeszcze wczoraj (dziś w W-wie wreszcie dla odmiany Wielki Błękit!!), kilkanaście dni temu byłam na nim z przyjaciółką (i uważam, ze jest to zdecydowanie babski film) - napawałam się kolorystyka, te biele, błękity, oślepiające słonko no i świetnymi wykonaniami niezapomnianych hiciorów - choć jak zaczynał śpiewać Pierce Brosnan, to trochę mnie skręcało , za to rzut oka na mojego ulubionego Pana Darcy i od razu było mi lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 25.09.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 byłam na filmie z moją corą (22 lata) ktora podczas filmu rozmarzyła sie ,że chciałaby aby jej ojcem byl Pierce Brosnan na co ja....że też chciałabym aby jej ojcem był Pierce Brosnan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 26.09.2008 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Ja podziekuje za ten film Żona próbowała mnie namówić , ale nie ze mną takie numery i wykręciłem się Żonka mi opowiedziała i wystarczy wrażeń ale o gustach nie dyskutuje To tak jakbym ją an REC próbował namówić A ja ze ślubnym moim obejrzałam REC - i obojgu nam się podobało - znaczy dawno tak się nie baliśmy na filmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda25 26.09.2008 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 byłam na filmie z moją corą (22 lata) ktora podczas filmu rozmarzyła sie ,że chciałaby aby jej ojcem byl Pierce Brosnan na co ja....że też chciałabym aby jej ojcem był Pierce Brosnan dziś nasza 5 rocznica ślubu i wybieramy się na ten film do kina - oryginalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts