Gość 07.10.2003 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2003 Ile płaciliście za m2 wylania podbetonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.10.2003 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2003 Czy nikt jeszcze nie kładł podbetonu (chudziaka)???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gg 08.10.2003 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2003 Pierwszy raz słyszę taką nazwę, może dlatego nikt nie odpowiedział. Trzeba było od razu napisać, że chodzi o chudy beton. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.10.2003 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2003 Prostuję chodzi oczywiście o chudziaka (podbeton to slang jednego z wykonawców). Proszę podajcie ceny chudziaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pagin 12.10.2003 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2003 Witam,GOSCIU - u mnie chudziak krecili na budowie, kladli warstwe grubosci 5-7 cm. Do zrobienia uzyli zwiru 2-18 mm i cementu. Nie wiem ile w sumie kosztowaly materialy, ale wg mnie jest to najtanszy sposob. Robocizne mialem wliczona w cene stanu surowegoPozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts