perunek 17.09.2008 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Witam wszystkich. Mam już do zrobienia fundament pod dom. Szukam tanich i w miarę solidnych dostawców betonu B-20, prętów zbrojeniowych, i fachowców do wykonania. Chcę pilnie to wykonać , bo później mogę mieć kłopot z wodami gruntowymi.Dodam, potrzebuję namiarów z okolic Wołomina (wschód). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 17.09.2008 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Do najbliższej hurtowni i negocjowanie cen. Mają też(czasami) podwykonawców na poszczególne prace. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DAWID S 17.09.2008 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Witam wszystkich. Mam już do zrobienia fundament pod dom. Szukam tanich i w miarę solidnych dostawców betonu B-20, prętów zbrojeniowych, i fachowców do wykonania. Chcę pilnie to wykonać , bo później mogę mieć kłopot z wodami gruntowymi. Ja beton B20 dogadalem sie i dostalem bez Vat-u i bez ceny za dojazd.Ze stala bylo juz troche gorzej,ale tez bylo taniej.natomiast wykonanie to sam.Wzialem 10dni urlopu,zamowilem geodete,spych,koparke,wzialem dwoch ludzi i skrecalismy beleczki.Jak budujesz swoj wlasny dom to nie szukasz materialow "tych najtanszych." Z pobliska hurtownia tez warto trzymac,bo mozna dostac duzo taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cezarr 18.09.2008 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Czy ktoś może podac namiary na bloczki fundamentowe w okolicach Warszawy-dobra cena i jakość. Za namiary na beton też byłbym wdzięczny (beton raczej południe). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts