tasha 17.09.2008 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Czy wiecie ile was kosztowało wykonczenie metr2 waszego domu. Nie mam pojęcia jak oszacować wydatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 17.09.2008 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 co dokładnie masz na mysłi pod poęciem "wykończenie"? od jakiego stanu zaczynasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tasha 17.09.2008 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 jestem na etapiie jak widać na avatarze czyli jeszcze trochę toboty przed nami. z zakupionych już rzeczy mamy materiał na centralne ogrzewanie, wełnę i styropian na docieplenie budynku. Dadam że większość prac mąż zamierza zrobić z pomocą naszych braci bez robotników. Chodzi tu o CO elektrykę podłogi, płyty na ścianach glazurę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 18.09.2008 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 My robiliśmy typową wykończeniówkę - drzwi wewnętrzne, podłogi, łazienki (część materiałów już była), obłożenie schodów drewnem, kuchnię, docieplenie z tynkowaniem - wyszło mniej-więcej 1.000 zł/m2. Ogrodzenie i ogród nie ruszone... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tasha 18.09.2008 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Tak własnie mniej więcej zakładamy. Czyli mnie stać Dzięki za wpisik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts