Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Fraszków :)

Fracha_

Recommended Posts

• Odpowiedzi 46
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

To ja bede druga!

Nic sie nie przejmuj koszeniem, my mamy "tylko" 62 ary do koszenia, dasz se rade!!!

Bardzo mi sie podoba Twoja wizualizacja, chybe sobie skopiuje pomysl i tez taka zrobie! Dzialke macie sporoa i ladnie ja mozna zagospodarowac :) Na Twoikm miejscu podzieliabym sobie ja na mniejsze czesci - np czesc do zabawy dla dzieci, czesc na grillowanie, czesc na skalniaki (kolo domu?), moze jakis zaciszny kacik w samym kacie dzialki?

Masz fantastyczny kasztalt dzialki, taki nietypowy, wykorzystaj to!

No i zycze powodzenia w budowie!! Trzymam kciuki.

kotecek dziękuję za miłe słowa :) z tym podziałem działki na różne części "tematyczne" to bardzo dobry pomysł, zobaczymy jak to wyjdzie w praniu. Z drugiej strony planowany już w przyszłości piesek będzie miał się gdzie wyszaleć ;) teraz tylko niech wszystkie papierowe sprawy się udadzą i można będzie myśleć dalej.

Co do pieska to my również planujemy labradora :) Są to bardzo pogodne, przyjazne pieski a takiego właśnie szukamy ;) Z tymi dziurami w trawniku to na razie uznam że tego nie przeczytałem :) A program w jakim rysowałem te plany to Adobe Photoshop - typowy program do grafiki a nie taki stricte do projektowania ale w tym było mi najłatwiej :)

Co do pieska to my również planujemy labradora :)

:lol: :lol: :lol:

Z tymi dziurami w trawniku to na razie uznam że tego nie przeczytałem :)

Uznajmy, ze ja tego nie napisalam ;)

A program w jakim rysowałem te plany to Adobe Photoshop - typowy program do grafiki a nie taki stricte do projektowania ale w tym było mi najłatwiej :)

Adobe tez mam :) Mam tez ze dwa programy do projektowania ale W OGOLE nie spelnily moich oczekiwan :cry: Chyba juz papier i kredki lepsze! :lol:

Kiedy kupujecie ziemie?

Kiedy kupujecie ziemie?

W tym tygodniu jedziemy po papiery, sprawdzić księgę wieczystą, warunki zabudowy i można kupować :) Oczywiście o wszystkim napiszę w dzienniku ;)

anetina, husky to naprawdę piękne psy chociaż słyszałem że trochę trudniej jest wychować niż wspomniane już labradory :)

kotecek, a jest już w planach jakiś konkretny labradorek? Bo my prawdopodobnie zdecydujemy się na biszkopta :)

Jeśli ma być 100% labrador to oczywiście tylko z rodowodem :) Lepiej dać więcej i mieć pewność co do rasy i zdrowia psa. Ostatnio moja kuzynka kupiła właśnie "labradora" bez rodowodu i dopiero po wizycie u weterynarza okazało się że to nie labrador tylko owczarek niemiecki a jako szczeniaczki wyglądają prawie identycznie :)