Fracha_ 17.09.2008 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Dziennik ruszył, zapraszam do komentowania i mam nadzieję że ktoś będzie czytał moje wypociny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 21.09.2008 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 no witam serdecznie jako pierwsza działka ładna i można rzeczywiście ją świetnie "urządzić" pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fracha_ 21.09.2008 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 Dziękuję za pierwszy komentarz W końcu ktoś zauważył mój dzienniczek Będę się starał na bieżąco aktualizować zmiany na działce. Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 25.09.2008 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 To ja bede druga! Nic sie nie przejmuj koszeniem, my mamy "tylko" 62 ary do koszenia, dasz se rade!!! Bardzo mi sie podoba Twoja wizualizacja, chybe sobie skopiuje pomysl i tez taka zrobie! Dzialke macie sporoa i ladnie ja mozna zagospodarowac Na Twoikm miejscu podzieliabym sobie ja na mniejsze czesci - np czesc do zabawy dla dzieci, czesc na grillowanie, czesc na skalniaki (kolo domu?), moze jakis zaciszny kacik w samym kacie dzialki? Masz fantastyczny kasztalt dzialki, taki nietypowy, wykorzystaj to! No i zycze powodzenia w budowie!! Trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fracha_ 25.09.2008 15:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 kotecek dziękuję za miłe słowa z tym podziałem działki na różne części "tematyczne" to bardzo dobry pomysł, zobaczymy jak to wyjdzie w praniu. Z drugiej strony planowany już w przyszłości piesek będzie miał się gdzie wyszaleć teraz tylko niech wszystkie papierowe sprawy się udadzą i można będzie myśleć dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 25.09.2008 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 My tez juz planujemy pieska! (Jezu, nie moge sie doczekac!). Chcemy miec labradora a one podobno lubia kopac dziury. Bedziemy miec dziurawy trawnik Mam pytanko: co ta za uroczy programik do projektowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fracha_ 25.09.2008 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Co do pieska to my również planujemy labradora Są to bardzo pogodne, przyjazne pieski a takiego właśnie szukamy Z tymi dziurami w trawniku to na razie uznam że tego nie przeczytałem A program w jakim rysowałem te plany to Adobe Photoshop - typowy program do grafiki a nie taki stricte do projektowania ale w tym było mi najłatwiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mort 26.09.2008 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Witam!Ależ macie tempo! Życzę takiego aż do przeprowadzki:) Poza tym dziennik zapowiada się bardzo interesująco i na pewno będę tu częściej zaglądać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 26.09.2008 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 synek chce husky ale ja nie wiem, te psy mają w naturze ucieczkę musimy jeszcze nad tym pomyśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 26.09.2008 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Co do pieska to my również planujemy labradora Z tymi dziurami w trawniku to na razie uznam że tego nie przeczytałem Uznajmy, ze ja tego nie napisalam A program w jakim rysowałem te plany to Adobe Photoshop - typowy program do grafiki a nie taki stricte do projektowania ale w tym było mi najłatwiej Adobe tez mam Mam tez ze dwa programy do projektowania ale W OGOLE nie spelnily moich oczekiwan Chyba juz papier i kredki lepsze! Kiedy kupujecie ziemie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mort 26.09.2008 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Do projektowania polecam prosty program - pierwszy, który tak na prawdę spełnił większość moich oczekiwań, a ponadto jest darmowy! google sketchup. Tutaj kilka lekcji video dla początkujących. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 26.09.2008 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Do projektowania polecam prosty program - pierwszy, który tak na prawdę spełnił większość moich oczekiwań, a ponadto jest darmowy! google sketchup. Tutaj kilka lekcji video dla początkujących. Dzieki! Tego jeszcze nie probowalam! Jak wroce z pracy, to poprobuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 26.09.2008 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 ja też idę instalować dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fracha_ 26.09.2008 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Kiedy kupujecie ziemie? W tym tygodniu jedziemy po papiery, sprawdzić księgę wieczystą, warunki zabudowy i można kupować Oczywiście o wszystkim napiszę w dzienniku anetina, husky to naprawdę piękne psy chociaż słyszałem że trochę trudniej jest wychować niż wspomniane już labradory kotecek, a jest już w planach jakiś konkretny labradorek? Bo my prawdopodobnie zdecydujemy się na biszkopta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 26.09.2008 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 My chyba tez Ale wlasciwie nie mam wiekszych preferencji, byle byl to labrador Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fracha_ 26.09.2008 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Jeśli ma być 100% labrador to oczywiście tylko z rodowodem Lepiej dać więcej i mieć pewność co do rasy i zdrowia psa. Ostatnio moja kuzynka kupiła właśnie "labradora" bez rodowodu i dopiero po wizycie u weterynarza okazało się że to nie labrador tylko owczarek niemiecki a jako szczeniaczki wyglądają prawie identycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fracha_ 29.09.2008 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 I już zaczynają się pierwsze problemy ;D Więcej w dzienniku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 30.09.2008 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 E noooo co tyyyyy! Wszystko da sie zaadoptowac!!! Nawet Murzynka w Afryce Badz dobrej mysli!! A tymczasem: WSZYSTKIEGO NAJNAJ Z OKAZJI DNIA MEZCZYZN!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fracha_ 30.09.2008 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Dzięki za życzenia Właśnie dostałem odpowiedź i jest ok w sprawie adaptacji Resztę napiszę w dzienniku jak wrócę do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 30.09.2008 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 No to mialam racje Jak ja lubie miec racje Ciesze sie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts