nitubaga 09.06.2009 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 ... dzień dobry z rewizytą wpadłam:) coś zapoznawczego przytargałam http://images6.fotosik.pl/433/27bbe33b6844b861med.jpg chyba, że Gospodarz woli takie http://images28.fotosik.pl/92/218431d458fbd5c9med.jpg i... dziennik przeczytałam... cieszę się, ze papiery już za Wami, wiem jeszcze nie całkiem bo domek tyż się cudnie oddaje - ale ... budowac już można:) i jeżyk cudnisty będe zaglądac i trzymam kciuki i poszło szybko i gładko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fracha_ 10.06.2009 06:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Dziękuję bardzo nitubaga za odwiedzenie dzienniczka Ja od jakiegoś czasu śledzę Twój ale jakoś tak nie miałem odwagi wpraszać się do komentarzy - dopiero labrador mnie do tego nakłonił Przed chwilką dzwoniłem do inspektora nadzoru budowlanego zapytać się czy kierownik dostarczył brakujący papier. Okazało się że tak i wszystko ok. Zapytałem więc ile się czeka na jakąś odpowiedź że mogę zacząć już budowę - pani powiedziała że już można budować (z dniem zgłoszenia tego papierku). Jak to jest?? Nie trzeba czekać żadnych 7 dni? Oświećcie mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daguska 19.06.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Gratulujem yi sciskamy kciuki, by Wam te xx w dacie dziennika sie kolo 10 zamknelo:) i zadzroscimy, bo nam Energa powiedziala, ze prad dadza dopiero gdy bedzie stan surowy (!) i musimy sobie od sasiada 300m ciagnac:/ papa i malo deszczu na budowie (chyba ze przy stropach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mort 10.09.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Co słychać na budowie? Dzienniczek przydałoby się odkurzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fracha_ 11.09.2009 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Tak jest, kapitanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaSeKa 02.01.2010 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 Witam,Bardzo nam sie podoba ten domek i zastanawiamy sie nad jego budowa.Mozecie napisać cos wiecej o planowanych kosztach budowy POZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fracha_ 03.05.2010 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Nowe zdjęcia w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts