Inwestorka 11 17.09.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Witam wszystkich forumowiczów! Chętnie zakupię używany garaż blaszak o wymiarach 3 x 5 m z okolic Piaseczna ale nie koniecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzabij 17.09.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Ja mam taki, w Henrykowie-Urocze Pisz na Priv, pohandlujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenataS 19.09.2008 02:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Witam wszystkich forumowiczów! Chętnie zakupię używany garaż blaszak o wymiarach 3 x 5 m z okolic Piaseczna ale nie koniecznie. ja mam do sprzedania trochę większy, garaż jest już rozkręcony gotowy do zabrania, lokalizacja Borzęcin Mały gmina Babice stare http://forum.muratordom.pl/sprzedam-garaz-blaszany-okolice-warszawy,t139923.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inwestorka 11 19.09.2008 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 RenataS Dziękuję za odpowiedź widziałam zdjęcie tego garażu jest rzeczywiście duży napisz mi jak możesz ile kosztuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts