frankowy 17.09.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 witam,przyznam się szczerze że wcześniej jakoś nieinteresowałem się tym tematem, ale teraz chciałbym nadrobić stracony czas.sytuacja u mnie wygląda tak:budowa domu rozpoczeła się w maju 2007 i właśnie teraz się kończy.mam jednego wykonawcę który robi mi wszystkie prace oraz dostarcza wszystkie materiały.pewnie nie będzie problemów z tym żeby uzyskać od niego faktury na określone materiały, które podlegają odliczeniu vat. pytanie: czy to rzeczywiście jest takie proste?wykonawca wystawia mi faktury na materiały budowlane, które u mnie zamontował, ja załączam je do wniosku do urzędu skarbowego i grzecznie czekam na zwrot kasy? może to i banalne pytanie ale bardzo prosiłbym osoby które "w tym siedzą" o rzeczową odpowiedź. dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolayi 18.09.2008 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 http://forum.muratordom.pl/zwrot-vat,t60493.htm skarbnica wiedzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts