Gość 26.03.2002 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2002 Powtarzam post bo poprzednio chyba zamieściłem w złym forum. Sorry, jestem tu poczatkujacy. Architekt przy przebudowie poddasza z nieużytkowego na użytkowe zaproponował budowę ścianek zewnętrznych (pod spadem poniżej 1,5m): karton-gips 2cm - wełna mineralna 16 cm - karton gips 2cm. Mam pytanie, czy w takiej ścianie zimą nie będzie wykraplać się para wodna i nie powstanie grzyb? Czy paroizolacja jest rozwiązaniem problemu? Jak ją poprawnie założyć? A może trzeba zmienić materiał izolacyjny, np. na styropian? Dzięki za odpowiedzi. Wood. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryniu 26.03.2002 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2002 Pytania Anonimowych są rozpatrywane w drugiej kolejności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.03.2002 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2002 Czy oprcz dowcipnisiów jeszcze ktoś wchodzi na tę stronę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryniu 28.03.2002 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2002 Twój problem wydaje się być b. typowy. Spróbuj przeszukać dotychczasowe wątki, na pewno było to już roztrząsane na tym forum. Na górze po prawej: "szukaj". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts