siggialka 06.10.2008 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 hej, w 10 minut malujesz ale 2 godziny oklejasz . Wychodzi na to samo ale zuzyjesz mniej farby i zostawisz ladniejsza strukture Musisz pokombinowac z tasmami. Mozliwe, że te co bierzesz maja za mocny klej. Sprobuj z tasmami Tesa, uzywałem ich w niemczech i bardzo je polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
resor 06.10.2008 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 albo zrywamy zaraz po naklejeniu i zapominamy o sprawie albo trzeba wziaśc opalarke lub myjke parowa i tasma sama odpada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastorek 06.10.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 hej, w 10 minut malujesz ale 2 godziny oklejasz . Wychodzi na to samo ale zuzyjesz mniej farby i zostawisz ladniejsza strukture Musisz pokombinowac z tasmami. Mozliwe, że te co bierzesz maja za mocny klej. Sprobuj z tasmami Tesa, uzywałem ich w niemczech i bardzo je polecam. No nie ma co porównywać i z czasem i z jakością.Próbowałem już wszystkich taśm nawet przywiezionych z kanady które miały być cudowne.No ale napewno będe kombinował aż do skutku. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts