JoShi 22.10.2008 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Może być trochę trudno zamocować profil do ścianki kolankowej przy takim ułożeniu profila - jak chcesz wkręcić śrubę mocującą mając doście tylko z boku do niej. Gdyby to był wkręt to by było trudno w przypadku łba pod kluczyk ni ma problemu Co do dokładności na wieszak - jeżeli nie jest wymagana - to lepiej dla Ciebie. Zrobisz tylko mniej więcej przymiarkę na sucho a potem juz finalnie powiesisz. U mnie tak dobrze nie ma bo mam tylko z 2-3cm ruchu. Czyli uważasz, że taka konstrukcja ma sens? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 22.10.2008 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Trudno tak określić. Jeżeli skręcisz i się nic nie urwie gdy za to pociągniesz, to będzie się trzymać. Zrób może przymiarkę na sucho, zobacz jak to wygląda. Sprawdź czy będzie gdzie i jak przykręcić płytę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 22.10.2008 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Sprawdź czy będzie gdzie i jak przykręcić płytę. No płytę to bez problemu, przecież tych profili CW będzie trochę. Tylko dobrze je trzeba rozmieścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 22.10.2008 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 a mi sie wydaje ze jednak bloczek z betonu komurkowego w tym przypadku bylby najlepszyn rozwiazaniem i mniej roboty i wytrzymalosc duzo wieksza pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 22.10.2008 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 a mi sie wydaje ze jednak bloczek z betonu komurkowego w tym przypadku bylby najlepszyn rozwiazaniem i mniej roboty i wytrzymalosc duzo wieksza pozdrawiam Gdy by był lepszym rozwiązaniem to byśmy go zastosowali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts