netbet 26.11.2017 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2017 No choć ktoś tu dłużej ode mnie jest. nie dołój mnie... nie ty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 26.11.2017 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2017 Brzmi tajemniczo - kolejna inwestycja ? ...ale chyba nie wymuszona ? Co wyszło z grzaniem wody - jak Tobie się to sprawdziło ? nic z tego nie wyszło... brakło czasu? zapału? niechęć? pozdro adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 26.11.2017 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2017 ...a tak naprawdę ..po przemysleniach - przepaszam wszytkich - nie bede pisał..zostawiam to innym ... młodszym..lotniejszym i szybszymniniejszym kończę definitywnie przygodę z fm pozdroNetbet,out Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 27.11.2017 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2017 ...a tak naprawdę ..po przemysleniach - przepaszam wszytkich - nie bede pisał.. zostawiam to innym ... młodszym..lotniejszym i szybszym niniejszym kończę definitywnie przygodę z fm pozdro Netbet,out buuuuuu ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 14.12.2018 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2018 (edytowane) witajcie KOCHANI. po co to robię?wywlekam jakiś antyczny dziennik z czeluści... bo wpadłem tu na chwilę... popaczałem tu i tam... czy juz zadne z was nie potrafi pisać?gdzie podziały się emocje i porażki.?? gdzie duch walki z byle gównem?wy to wogóle robicie cos na "P" ?..poza pianą ..piżamą...pinakoladą...piknikiem? kiedyś .... dzienniki się CZYTAŁO... i ogladało... komentowało...pamiętacie? cześć z was wie o co kaman...stara wiara pozdroNETbet'old Edytowane 18 Grudnia 2018 przez Tomaszs131 Język Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zolw82 14.12.2018 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2018 hehe dobre, mi się wydaję że dzisiaj wszystko się robi na "Z" czyli zap....ala nikt z samorobów nie ma czasu na bicie piany. pozdrawiam wszystkich spinających pośladki aby zbudowac swój dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aiki 14.12.2018 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2018 No i nie wszyscy mają talent jak Jarek P. Do dziś pamiętam jak kota ratował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 17.12.2018 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2018 i rodo jest..... każdy się pilnuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts