Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Cedryk bez tajemnic czyli jak wybudowaliśmy sami dom!!!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 507
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gość grend

... poważnie coś Wam dolega od czego :) Ja jestem przyzwyczajony do takich "bojów" i mi nic nie jest i mam nadzieje że tak sie skończy - chociaz widze czynnik ryzyka kładzenie płytek - na klęczkach.

... ale tutaj wchodzi nowe pokolenie samorobów które miały szczeście bądź nie miec "nowoczesne" dziecinstwo - 10 godzin przed kompem 7 dni w tygodniu. Tutaj jest ciekawe podejscie - wstać od kompa i przerzucać tony. Szczegolnie będę śledzić jednego samoroba który wymyślił sobie zbudowanie "pałacu"...

Gość grend
Daj linka chętnie się pokibicuję,

Cóż u jednych to kości bolą a u drugich zgaga na okrągło, dobrze że tabletki są ogólnie dostępne :)

jedrulaLSW - pytał się czy 3000 szt bloczków betonowych to duzo na dom :cool:

jedrulaLSW - pytał się czy 3000 szt bloczków betonowych to duzo na dom :cool:

Cóż po pierwszym poście i rzucie parteru wątek wydaje się fascynujący :rolleyes:

Jak zgaga to do lekarza. Wrzody. 2 tygodnie na prochach i zgagi brak.

Byłem, byłem leki były jak brałem to zgagi nie było jak przestałem to wróciła, skierowanie na rurę dostałem ale to ponad moje siły przynajmniej jak na razie :p

Jak stare babki, co się spotkają na mieście:D

- Pani kochana, ja byłam na operacji na zaćmę.

- A ja mam guza na nerce.

- Na nerki to w tamtym roku leżałam, bo miałam kamień jak ziarno fasoli.

- A moja synowa pracuje w sklepie i jej się żylaki porobiły.

- A mój zięć karateka co sam dom buduje dostał ostatnio półpaśca.

- A mój zięć wariat co sam dom buduje dostał skierowanie na badania płuc. Co to pani się dzieje na tym świecie! I jeszcze ma problemy z jelitami i był niedawno na kolonoskopii. Pani...

Kolonoskopia nie jest taka straszna, jak można się spodziewać. Jest jeszcze straszniejsza. :sick:

Zamieniłbym się.

Cóż akurat tą sprawę załatwiłem, obyło się bez większych nieprzyjemności, najgorzej szło mi picie tego syfu przed badaniem. Oczywiście robione prywatnie po zasięgnięciu opinii od wcześniejszych klientów. Tam też zaoferowano mi gastroskopie niestety brakło mi odwagi mimo zalecanego spanka :bash: