Przemek Kardyś 16.05.2016 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2016 Ja właśnie dostalem skierowanie na przeswietlenie płuc i kręgosłupa. Zapowiada się dobra nowina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yasiek 17.05.2016 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2016 Skoro tak narzekamy, to ja też już mam po kręgosłupie, dyskopatia, ale z tym można żyć, a na prześwietlenie reszty wybieram się w niedalekiej przyszłości.Czyli co, nie warto samemu? eee tam, warto, przynajmniej jest jakiś powód tych dolegliwości:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dez 17.05.2016 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2016 Ale to by musiało oznaczać że wszyscy budowlańcy maks do 50-stki dożyją, bo później to kaput, tylko w piach Może to kwestia przeforsowania spowodowana ponadprzeciętną motywacją i samozaparciem. Znaczy konie pociągowe z was. Ciemna strona samorobstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 18.05.2016 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2016 Ciemna strona samorobstwa ... do której mało kto się przyzna,..,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość grend 18.05.2016 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2016 ... poważnie coś Wam dolega od czego Ja jestem przyzwyczajony do takich "bojów" i mi nic nie jest i mam nadzieje że tak sie skończy - chociaz widze czynnik ryzyka kładzenie płytek - na klęczkach. ... ale tutaj wchodzi nowe pokolenie samorobów które miały szczeście bądź nie miec "nowoczesne" dziecinstwo - 10 godzin przed kompem 7 dni w tygodniu. Tutaj jest ciekawe podejscie - wstać od kompa i przerzucać tony. Szczegolnie będę śledzić jednego samoroba który wymyślił sobie zbudowanie "pałacu"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aiki 19.05.2016 05:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2016 Ja nie z tego pokolenia. Po prostu sporo w życiu już przerzuciłem i się przy tym nie oszczędzałem Coś na zasadzie - Ja nie dam rady - i nie na pokaz tylko sam przed sobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
b2211 19.05.2016 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2016 .. Szczegolnie będę śledzić jednego samoroba który wymyślił sobie zbudowanie "pałacu"... Daj linka chętnie się pokibicuję, Cóż u jednych to kości bolą a u drugich zgaga na okrągło, dobrze że tabletki są ogólnie dostępne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aiki 19.05.2016 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2016 Jak zgaga to do lekarza. Wrzody. 2 tygodnie na prochach i zgagi brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 20.05.2016 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2016 Daj linka chętnie się pokibicuję, Też chętnie poczytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marchew 20.05.2016 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2016 ZDROWIA Netbetku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość grend 23.05.2016 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2016 Daj linka chętnie się pokibicuję, Cóż u jednych to kości bolą a u drugich zgaga na okrągło, dobrze że tabletki są ogólnie dostępne jedrulaLSW - pytał się czy 3000 szt bloczków betonowych to duzo na dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
b2211 25.05.2016 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2016 jedrulaLSW - pytał się czy 3000 szt bloczków betonowych to duzo na dom Cóż po pierwszym poście i rzucie parteru wątek wydaje się fascynujący Jak zgaga to do lekarza. Wrzody. 2 tygodnie na prochach i zgagi brak. Byłem, byłem leki były jak brałem to zgagi nie było jak przestałem to wróciła, skierowanie na rurę dostałem ale to ponad moje siły przynajmniej jak na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aiki 25.05.2016 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2016 Na rurę prywatnie. Mają mniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przemek Kardyś 25.05.2016 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2016 Jak stare babki, co się spotkają na mieście:D - Pani kochana, ja byłam na operacji na zaćmę. - A ja mam guza na nerce. - Na nerki to w tamtym roku leżałam, bo miałam kamień jak ziarno fasoli. - A moja synowa pracuje w sklepie i jej się żylaki porobiły. - A mój zięć karateka co sam dom buduje dostał ostatnio półpaśca. - A mój zięć wariat co sam dom buduje dostał skierowanie na badania płuc. Co to pani się dzieje na tym świecie! I jeszcze ma problemy z jelitami i był niedawno na kolonoskopii. Pani... Kolonoskopia nie jest taka straszna, jak można się spodziewać. Jest jeszcze straszniejsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
b2211 25.05.2016 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2016 Na rurę prywatnie. Mają mniejsze. Już mi proponowali nawet narkozę ale jakoś ciężko mi to przychodzi. Państwowo to bym raczej na to nie poszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
b2211 25.05.2016 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2016 Kolonoskopia nie jest taka straszna, jak można się spodziewać. Jest jeszcze straszniejsza. Niestety tu chodzi o gastroskopię czyli rurę przez usta do żołądka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przemek Kardyś 25.05.2016 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2016 Zamieniłbym się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
b2211 26.05.2016 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2016 Zamieniłbym się. Cóż akurat tą sprawę załatwiłem, obyło się bez większych nieprzyjemności, najgorzej szło mi picie tego syfu przed badaniem. Oczywiście robione prywatnie po zasięgnięciu opinii od wcześniejszych klientów. Tam też zaoferowano mi gastroskopie niestety brakło mi odwagi mimo zalecanego spanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gradim 27.05.2016 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2016 Gastro- czy kolono- co za różnica? Wieść gminna niesie, że używają tej samej rurki, odkażenie i poszło dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
b2211 28.05.2016 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2016 Gastro- czy kolono- co za różnica? Jest i to spora chyba że ktoś nie ma odruchu wymiotnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts