Nadiaart 19.09.2008 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.09.2008 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 A wkleisz projekt ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadiaart 20.09.2008 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 Wkleję. A potrzeba? http://www.archeton.pl - projekt CedrykZamierzałam wkleić po zmianach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malypatrys 20.09.2008 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 Witam. tylko pogratulować odwagi!!! Samemu budować dom to jest coś Jestem ciekawa jak wam będzie szło więc czekam na ciąg dalszy Pozdrawiam i POWODZENIA!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.09.2008 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 Wkleję. A potrzeba? http://www.archeton.pl - projekt Cedryk Zamierzałam wkleić po zmianach Pewnie , że trzeba Chciałam zobaczyć na co się porywacie . Oczywiście kibicuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 21.09.2008 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 witam serdecznie no u mnie też samodzielność inwestorów tylko że ja papierkami, więc na budowie urzęduje mąż z moim tatą ale ekipę zatrudnią do stawiania ścian - sami będą pomagać, no i kogoś do dachu ale reszta wszytsko samemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadiaart 21.09.2008 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 Witam. tylko pogratulować odwagi!!! Samemu budować dom to jest coś Jestem ciekawa jak wam będzie szło więc czekam na ciąg dalszy Pozdrawiam i POWODZENIA!!!! Dziękujemy, dziękujemy. Dalej będzie, oj będzie, będzie Jesteśmy prawie na tym samym etapie budowy - za Was również kciuki trzymam Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadiaart 21.09.2008 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 Wkleję. A potrzeba? http://www.archeton.pl - projekt Cedryk Zamierzałam wkleić po zmianach Pewnie , że trzeba Chciałam zobaczyć na co się porywacie . Oczywiście kibicuje Dziękujemy za kibicowanie . Porządek zrobiony - wkleiłam co się da, resztę wcisnę gdzieś później. Pozdrawiamy i powodzenia na finiszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadiaart 21.09.2008 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 witam serdecznie no u mnie też samodzielność inwestorów tylko że ja papierkami, więc na budowie urzęduje mąż z moim tatą ale ekipę zatrudnią do stawiania ścian - sami będą pomagać, no i kogoś do dachu ale reszta wszytsko samemu U nas póki co "samodzielność" zobaczymy jak dalej. Małżonek się upiera, pewnie przy stropie odpuścimy - e nie co ja strop też za zbroimy (monolit )no dobra chyba przy poddaszu wymięknę dach na sto procków już ekipa, bo się boję że z drabiny spadnę Dzięki za wsparcie również i dla Was powodzenia i samych pomyślnych rozwiązań oraz szybkiego i niedrogiego finiszu Warto!!! Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadiaart 21.09.2008 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 Witam. tylko pogratulować odwagi!!! Samemu budować dom to jest coś Jestem ciekawa jak wam będzie szło więc czekam na ciąg dalszy Pozdrawiam i POWODZENIA!!!! Dziękujemy, dziękujemy. Dalej będzie, oj będzie, będzie Jesteśmy prawie na tym samym etapie budowy - za Was również kciuki trzymam Pozdrawiam Oj nie jesteśmy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 25.09.2008 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 ciekawe, ile da sie rady samemu robić nic tylko podziwiać - Was, no i moich chłopów , bo ja tam za dużo nie mam czasu na robocie siedzieć latam za papierkami, za zakupami, dom, dziecko, praca, zebrania w przedszkolu, obiady i całe zaopatrzenie na budowę - to jest na mojej głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 25.09.2008 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Nadia hej, to ja z forum Archetonu. Super, że założyłaś dziennik. Mogę obiecać, że będę twoją stałą czytelniczką - wiadomo dlaczego Pisz, pisz dokładnie wszystko i wszystko pokazuj Do tej pory o Cedryku zero na forum, a tu proszę nagle dwa dzienniki. Gratuluję odwagi i jeszcze raz wyrażam swoje zadowolenie z faktu powstania tego dziennika. Zapraszam też na mój choć pewnie on wam nic nie pomoże, bo jak wiecie budowa w roku przyszłym. Pozdrawiam serdecznie P.S. Jest nas już dwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 27.09.2008 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 Nadiaart - trafiłem dopiero teraz na dziennik Wielki BIG SZACUN dla Was Podziwiam ( ale też całkowicie rozumiem ), że robicie sami. Kibicuję, będę śledził trzymajcie się, pozdrawiam, majki PS. Normalnie poznaję niektóre deski ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 27.09.2008 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 Do tych wszystkich, którzy: - robią tak jak i my (choć może i nie tylko) - liczą się ze swoim portfelem - zależy im na jakości Zaprawa murarska do bloczków betonowych (nie wiem czy do cegły sprawdzę dla mnie jeden pies) - produkt izolbetu na składach od 9 do 11zł za worek 25kg (w opakowaniu firmowym izolbetu) w castoramie 5,5zł za ten sam worek 25kg. Inne opakowanie "ABE". Sprawdziłam dzwoniłam do izolbetu, Pani technolog potwierdziła, iż to ta sama zaprawa tych samych parametrów(zdradziła że są wyższe niż podają na opakowaniu ) tyle tylko, że sieci proszą o inne opakowanie. Czyli "wyprodukowano dla Biedronki" Nie wiem czy tym postem amerykę odkryłam , ale jak ktoś nie wiedział to już wie Zdjęcie worka znajdującego się castoramie http://img265.imageshack.us/img265/3964/dsc00736ml1.jpg pozwalam sobie to zapisać w swojej pamięci pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 27.09.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 No to w takim razie - budujcie!!!! A my czekamy na efekty. Zdjęć, jak widać dotychczas, zapowiada się sporo, a to jest to, co forumowicze lubią najbardziej !!!! Gratulki i powodzenia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agrazka 29.09.2008 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Witam ,czytam wasz dziennik Nadiaart i ten to mi sie dopiero podoba, wystawiłam wam 6 z+, Serdeczne dzieki za takie opisy ze zdjeciami, Bardzo ładny fundament, dokładnośc, fachowość bez zastrzezen.Jestescie super!!! PS.Dla mnie informacja o cenach worków w Castoramie jest superowa, nie wiedziałam , ze warto równiez porównywac ceny marketów budowlanych ze składami. Życze zdrówka bo bedzie bardzo potrzebne. Agrazka z Łodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadiaart 29.09.2008 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Witam ,czytam wasz dziennik Nadiaart i ten to mi sie dopiero podoba, wystawiłam wam 6 z+, Serdeczne dzieki za takie opisy ze zdjeciami, Bardzo ładny fundament, dokładnośc, fachowość bez zastrzezen.Jestescie super!!! PS.Dla mnie informacja o cenach worków w Castoramie jest superowa, nie wiedziałam , ze warto równiez porównywac ceny marketów budowlanych ze składami. Życze zdrówka bo bedzie bardzo potrzebne. Agrazka z Łodzi Jejku dzięki. Powiem tyle, dla takich komentarzy warto żyć. My to jeszcze pikuś mamy znajomego, który do pamso dzwoni i informuje ich iż ostatnio nie jest zadowolony z jakości parówek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadiaart 29.09.2008 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Nadiaart - trafiłem dopiero teraz na dziennik Wielki BIG SZACUN dla Was Podziwiam ( ale też całkowicie rozumiem ), że robicie sami. Kibicuję, będę śledził trzymajcie się, pozdrawiam, majki PS. Normalnie poznaję niektóre deski ... Dziękujemy bardzo. Miło nam, że Ci się podoba. Dziennik założony niedawno. Siedzę z synkiem w domu na zwolnieniu - to i czasu troszkę jakby więcej. Hehehe nie mogę wyciągnąć desek, bo je wkrętami skręciliśmy (proszę cię w życiu gwoździa nie wbiłam ). Część wylazła i pojechała a z resztą jestem zmuszona zamieszkać :lol: Zostaną z nami na wieki, wieków. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadiaart 29.09.2008 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 No to w takim razie - budujcie!!!! A my czekamy na efekty. Zdjęć, jak widać dotychczas, zapowiada się sporo, a to jest to, co forumowicze lubią najbardziej !!!! Gratulki i powodzenia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dzięki za miłe słowa. Postaram się zamieścić wszystko - chyba, że mi coś umknie- niemożliwe. Również - dla Was - budowy szybkiej, taniej i bez kłopotów. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
afreitag 30.09.2008 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 cześć, czytam Wasz dziennik bo się interesuję (na razie teoretycznie) budową domku oraz gdyż mam działkę w miarę w okolicy bo pod Kanzasem , po pierwsze rispekt, że Wam się chce i ściskam kciuki żeby szybko i sprawnie poszło, a po drugie pytanko co do kosztów: pisaliście co trzeba zrobić i za ile w kwestii zmian w projekcie mnie więcej tak: - zmiany w projekcie 2500 PLN - adaptacja (+przyłącze wody, szambo, elektryki) 2500 PLN czyli w sumie zmiany w projekcie wyniosły 5000 PLN? tak to było? dobrze rozumiem? pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts