Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Cedryk bez tajemnic czyli jak wybudowaliśmy sami dom!!!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

lampki... ło takie... ino czarne:cool:

http://img860.imageshack.us/img860/476/dsfgfg.jpg

tak na marginesie... wie ktoś gdzie można kupić coś takiego w "normalnych" pieniądzach?? bo jak widzę cenę 2-3 stówy za sztukę to mi się słabo robi....

Może coś takiego? Są to same oprawki, ale cena 75 za podwójne i 95 za potrójne jest do zaakceptowania. Podaję adres sklepu: Szczecin ul. Struga/Hangarowa 13. Aparat z komórki to i zdjęcia jak z "komórki"

http://img14.imageshack.us/img14/3982/arcydzielo0581.jpg

http://img855.imageshack.us/img855/8649/arcydzielo0582.jpg

Inwestorzy już po świętach, czas na aktywność. W święta byłem na swojej pustej działeczce jeszcze i postanowiliśmy, że nasz nadzór inwestorski w osobie teścia przy pomocy pana z ciągnikiem dokona orki naszej ziemi, bo ja niestety będę miał 40 km do nowego domu i nie mogę tam często być. Orka z powodu trawska które panoszy się na działce. Chcemy z moją Kasieńką postawić w lecie oprócz ogrodzenia budowlanego jakiś płotek panelowy drewniany coby zasłonić się od wścibskich i upiec jakiegoś grila. Wypada na pustej działce? Wy też tak mieliście?

A co ma nie wypaść? ;) To Wasz spłachetek, więc to Wy decydujecie, jak ma wyglądać. Z drugiej strony pytanie, czy warto. IMO jeśli z działki są jakieś ładne widoczki, to od tej strony nie warto się odgradzać. Natomiast od zabudowań i wiochy, to czemu by nie? Oczywiście nic ordynarnego w stylu betonowy płot z drutem kolczastym pod napięciem, bo to tylko wzmoże wścibskość i będziecie mieli dużo nieproszonych gości, którzy będą ciekawi, czemuż to taki płot stoi, a nóż widelec jakie dobro schowali, które można by spieniężyć i bronki lub jabłka nabyć...

Tak swoją szosą, to Net mógłby coś skrobnąć dając znak, że żywion i nie poległ z bronkiem w łapie :)

Edytowane przez Martinezio

Witam.

Jakbym miał , tak jak NETbet obecnie, do rozebrania kawałek dachu i wymurowanie reszty komina to mój entuzjazm byłby taki sam jak ryby na widok ręcznika.

Nie dziwota że , zwłaszcza po rozleniwiających świętach, chłopina nie garnie się do szukania czerwonej koszuli i brązowych spodni .......

pozdrawiam.