Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Powiem ci NetBet, że dopiero teraz zrozumiałem twoje zapotrzebowanie na Ketanol (na poczatku dziennika pisałeś o tym), po wymurowaniu 300 bloczków fundamentowych to zrozumiałem, a jeszcze jakieś 800 mi zostało a gnaty już pieją pieśń do Ketanolu!!!! A nawiasem mówiąc to tak dziwnie się czuje jak nie robisz nowych wpisów! Ale może w komentach się rozpiszesz?

Pozdro samorób na początku drogi przez mękę!

• Odpowiedzi 4,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Powiem ci NetBet, że dopiero teraz zrozumiałem twoje zapotrzebowanie na Ketanol ....! A nawiasem mówiąc to tak dziwnie się czuje jak nie robisz nowych wpisów!

ketonal jest antidotum na bol....:cool: do pewnego momentu...później tylko "dopalacze":D

wpisy..ehhh... łamie się... ale na razie jestem niezłomny... mm

poza tym nie mamy netu na wiosce, nie ma TV.... na razie:D

ale juz "staramy"się mieszkać

To ja mam dwie opcje na łamanie się. Pierwsza to kasujesz ostatni post z tym słowem KONIEC, a my o Wszystkim zapominamy, że miało być jakieś zakończenie dziennika. A druga opcja to po prostu ciąglę edytujesz ostatni wpis. On ostatni zawsze zostanie, zakończenie będzie. Wtedy wilk syty i owieczki całe :)
No baa, ale wolta. To się nie liczy! Zmiana zasad gry podczas gry. Budowy na kotłowni i malowaniu siem nie kończy. Nie daj się prosić i daj choć jakiegoś małego newsa. Ludziska Ci uwierzyli, że można i teraz wyobraź sobie ile wątpliwości zasiałeś w ich głowach. Pozdrawiam!

Gratulacje!! Domek ekstra:) śledziłem Twój dziennik ponad rok i bardzo często bylem pełen podziwu...te montowanie kartongipsów na suficie xD :)

Nie kończ dziennika:p jeszcze tyle mógłbyś opisać:)

POYDRAWIAM

No baa, ale wolta. To się nie liczy! Zmiana zasad gry podczas gry. Budowy na kotłowni i malowaniu siem nie kończy. Nie daj się prosić i daj choć jakiegoś małego newsa. Ludziska Ci uwierzyli, że można i teraz wyobraź sobie ile wątpliwości zasiałeś w ich głowach. Pozdrawiam!

compi... nie podkręcaj mnie...:cool:

my kupowalismy chyba po 4,70... ale to było 3 lata temu - wtedy ten pustak kosztował coś koło 7 zyli...

trza szukać teraz co jest w miarę tanie...

podjedź do WIK-BUD'u, do DOMCO, do IWONY ... może coś mają w dobrej cenie...

To ja mam dwie opcje na łamanie się. Pierwsza to kasujesz ostatni post z tym słowem KONIEC, a my o Wszystkim zapominamy, że miało być jakieś zakończenie dziennika.

wielu mi tego nie zapomni:cool:

... że niby koniec a nie koniec...

cholera - nie jest tak łatwo rozstac się z dziennikiem - to w końcu "kawał" naszego zycia... taki " mały" big brother...

Siemka

Dla fanów Netbet'a i innych samorobów :

Part 8 przygod naszego dzielnego bohatera ;)

Do sciagniecia ww pdf-ie

http://hotfile.com/dl/135888128/a3d8472/Cedryk_czesc8.pdf.html

i part 9

http://hotfile.com/dl/135893001/c888750/Cedryk_czesc9.pdf.html

Pozdro

Edytowane przez lpawlow

O jacie jak dobrze, że się nawróciłeś na pisanie dziennika !

Nigdy się nie ujawniłam, więc teraz ładnie się witam.

Masz takie lekkie "pióro", że, jak tobie samo się pisze- tak nam samo czyta :yes:

My też sami budujemy i jak mąż wraca styrany jak...... wiesz zresztą jak- to chicholenie nad twoim dziennikiem to stały punkt dnia.

Podglądamy i zazdrościmy tego podpisu o zamieszkaniu :)