raftrip 14.11.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Powiem ci NetBet, że dopiero teraz zrozumiałem twoje zapotrzebowanie na Ketanol (na poczatku dziennika pisałeś o tym), po wymurowaniu 300 bloczków fundamentowych to zrozumiałem, a jeszcze jakieś 800 mi zostało a gnaty już pieją pieśń do Ketanolu!!!! A nawiasem mówiąc to tak dziwnie się czuje jak nie robisz nowych wpisów! Ale może w komentach się rozpiszesz?Pozdro samorób na początku drogi przez mękę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 15.11.2011 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Powiem ci NetBet, że dopiero teraz zrozumiałem twoje zapotrzebowanie na Ketanol ....! A nawiasem mówiąc to tak dziwnie się czuje jak nie robisz nowych wpisów! ketonal jest antidotum na bol.... do pewnego momentu...później tylko "dopalacze":D wpisy..ehhh... łamie się... ale na razie jestem niezłomny... mm poza tym nie mamy netu na wiosce, nie ma TV.... na razie:D ale juz "staramy"się mieszkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamoos 16.11.2011 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 To ja mam dwie opcje na łamanie się. Pierwsza to kasujesz ostatni post z tym słowem KONIEC, a my o Wszystkim zapominamy, że miało być jakieś zakończenie dziennika. A druga opcja to po prostu ciąglę edytujesz ostatni wpis. On ostatni zawsze zostanie, zakończenie będzie. Wtedy wilk syty i owieczki całe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 16.11.2011 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Ja to się czuję oszukany. W stopce od zawsze widzę to samo motto i tytuł czyli "Cedryk bez tajemnic". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 16.11.2011 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 zaspokoiłem Compi'ego podpisem w stopce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 16.11.2011 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 No baa, ale wolta. To się nie liczy! Zmiana zasad gry podczas gry. Budowy na kotłowni i malowaniu siem nie kończy. Nie daj się prosić i daj choć jakiegoś małego newsa. Ludziska Ci uwierzyli, że można i teraz wyobraź sobie ile wątpliwości zasiałeś w ich głowach. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MatDomi 16.11.2011 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Gratulacje!! Domek ekstra:) śledziłem Twój dziennik ponad rok i bardzo często bylem pełen podziwu...te montowanie kartongipsów na suficie xD Nie kończ dziennika:p jeszcze tyle mógłbyś opisać POYDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 17.11.2011 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 No baa, ale wolta. To się nie liczy! Zmiana zasad gry podczas gry. Budowy na kotłowni i malowaniu siem nie kończy. Nie daj się prosić i daj choć jakiegoś małego newsa. Ludziska Ci uwierzyli, że można i teraz wyobraź sobie ile wątpliwości zasiałeś w ich głowach. Pozdrawiam! compi... nie podkręcaj mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
p_krak 18.11.2011 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Witam,Planuję budowę w okolicach Rąbienia, z stąd prośba o podanie namiarów na skład budowlany w którym kupowałeś pustaki z Kozłowic.Z góry dzięki EMAIL [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 19.11.2011 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Centrobud Ozorków 5,20zł za MegaMax25. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cysiekhh 21.11.2011 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 ze swojego doświadczenia mogę polecić centrobud, braliśmy maxa, dachówkę i inne rzeczy bo było najtaniej.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 21.11.2011 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 my kupowalismy chyba po 4,70... ale to było 3 lata temu - wtedy ten pustak kosztował coś koło 7 zyli...trza szukać teraz co jest w miarę tanie...podjedź do WIK-BUD'u, do DOMCO, do IWONY ... może coś mają w dobrej cenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 23.11.2011 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 To ja mam dwie opcje na łamanie się. Pierwsza to kasujesz ostatni post z tym słowem KONIEC, a my o Wszystkim zapominamy, że miało być jakieś zakończenie dziennika. wielu mi tego nie zapomni:cool: ... że niby koniec a nie koniec... cholera - nie jest tak łatwo rozstac się z dziennikiem - to w końcu "kawał" naszego zycia... taki " mały" big brother... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prezes69 23.11.2011 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Gatuluje ukonczenia budowy.z ciekawosci zapytam tylko jednak karton gips na scianie??pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prezes69 24.11.2011 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 juz sprawdziłem w dzienniku- ano k-g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lpawlow 24.11.2011 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 (edytowane) Siemka Dla fanów Netbet'a i innych samorobów : Part 8 przygod naszego dzielnego bohatera Do sciagniecia ww pdf-ie http://hotfile.com/dl/135888128/a3d8472/Cedryk_czesc8.pdf.html i part 9 http://hotfile.com/dl/135893001/c888750/Cedryk_czesc9.pdf.html Pozdro Edytowane 24 Listopada 2011 przez lpawlow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 27.11.2011 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Stelaż stelażem, ale michę masz fajową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bettyk 27.11.2011 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 O jacie jak dobrze, że się nawróciłeś na pisanie dziennika ! Nigdy się nie ujawniłam, więc teraz ładnie się witam. Masz takie lekkie "pióro", że, jak tobie samo się pisze- tak nam samo czyta My też sami budujemy i jak mąż wraca styrany jak...... wiesz zresztą jak- to chicholenie nad twoim dziennikiem to stały punkt dnia. Podglądamy i zazdrościmy tego podpisu o zamieszkaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MatDomi 27.11.2011 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Super...wciskam dziś zakładkę z Twoim dziennikiem i są wpisy:) A łazieneczka na extra:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 27.11.2011 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Netbet, na co kleisz styro? Na zaprawę betonową czy piankę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts