Inż. 28.11.2011 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Cześć Net, miło, że piszesz...Wiedziałem, że jak tylko się przeprowadzisz na łono natury to będziesz musiał przywyknąć...Co do gulaszu to czemu nie... a masz coś na bobry, bo mi sie na działkę wprowadziły i już jedno drzewo ścieły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 28.11.2011 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 media w Cedryku:eek: ... telefon ... no tu jest jazda. ... i wszytko byłoby gitesowo gdyby nie fakt że ja NIE MAM LINI! a do najbliższego słupa jest jakieś 150m ... wiec nie sądzę żeby telekomuna była tak łaskawa dla mnie i specjalnie pociagneła mi kabelek... ...a tak naprawdę to NIC MI SIE NIE CHCE ROBIĆ!!!!!!!! ... najlepiej jest wywalić kawał chleba na podwórko i patrzeć jak ptasiory o niego sie tłuką pozdro NETbet'leń Dobrze że wykasowałeś w dzienniku to jedno zbędne słowo...... tp potraktowała cię perfidnie, mojej sąsiadce dociągnęli przez 3 działki - kretem wyryli rowek, wrzucili kabelek, zasypali - wszystko trwało może ze 3 godziny. Podobno to norma że razem z inwestorem wprowadza się do nowego domu LEŃ BUDOWLANY:eek: u mnie on gościł od listopada do lutego! ale miałam wytłumaczenie, bo następnego dnia po przeprowadzce spadło dużo śniegu:D Ty nie masz tego luksusu, zimy jeszcze nie widać, a coś zaczął, skończyć musisz........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verterix 28.11.2011 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Cześć NetPowiedz mi dlaczego zrywałeś zielone karton gipsy? Nie można było na nie kłaść płytek? a sufit też poszedł do demontażu? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 28.11.2011 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Netbet, na co kleisz styro? Na zaprawę betonową czy piankę? lecę na klej, bo mozna go sobie wymieszać ( mam naleciałości po tych trzech latach i taczce ) piana jedynie do uzupełnień szczelin... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 28.11.2011 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Cześć Net Powiedz mi dlaczego zrywałeś zielone karton gipsy? Nie można było na nie kłaść płytek? a sufit też poszedł do demontażu? Pozdrawiam płyty zielone... jakby to powiedzieć... nie podobały się naszemu "miszczu" od kafli...coś tam było krzywo i nie teges... nie chciał robić na tym Matka Dyrettorka nie wierzyła w moje "umejetności" ... i mamy "miszcza" ...a tak naprawdę MISTRZA kaflarz!!! nawet jakbym go polecił ( a podpisze się pod tym wszystkimi łapami ) to i tak MISTRZ ma terminy dopiero chyba na kwiecień... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 28.11.2011 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Cześć Net, miło, że piszesz... Wiedziałem, że jak tylko się przeprowadzisz na łono natury to będziesz musiał przywyknąć... Co do gulaszu to czemu nie... a masz coś na bobry, bo mi sie na działkę wprowadziły i już jedno drzewo ścieły... co na bobry to nie wiem, ale gdzieś gadali ze sadło z bobra dobre ... na rany kłute i cięte:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 28.11.2011 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Stelaż stelażem, ale michę masz fajową. ... a jaka wygodna:D i nie ma półeczki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 28.11.2011 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 O jacie jak dobrze, że się nawróciłeś na pisanie dziennika ! Masz takie lekkie "pióro", że, jak tobie samo się pisze- tak nam samo czyta M bez przesady... jest na tym forum kilka jajcarskich dzienników... cos polecić tak do poduszki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 28.11.2011 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 To chyba w tym polskim filmie dawali takie rady. Warto obejrzeć bo aż się łezka w oku kręci i ciary chodzą po tym trailerze. Piraci z Karaibów mogą po takiej zapowiedzi spadać do Hawany. http://www.youtube.com/watch?v=MgktFbRcSm0&feature=player_embedded Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 03.12.2011 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 oj to faktycznie gitesowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamoos 03.12.2011 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 No to wszystkiego najlepszego z okazji urodzinków. Są plusy i minusy mieszkania w mieście i na wsi. Z moich obserwacjiPlusy wsi:- Jest w końcu gdzie postawić ten zasrany samochód. Ja wiem że w bloku każda rodzina ma 3 fury, a za peerelu jak te bloki projektowali to miały być chyba trzy auta na cały blok. Tak więc wracasz wieczorem z zakupami z supermarketu i podjeżdżasz prosto pod chałpę albo do garażu, a nie robisz najpierw wycieczkę po ulicy a na koniec przymusowy spacer 300 m z obciążeniem- Nie masz obsikanych klatek schodowych. Dorastająca młodzież nie wystaje godzinami pod twoimi drzwiami i nie słuchasz opowiadań kto kiedy i jak bardzo się naje%%ał- Wychodząc na jakąkolwiek trawkę nie natrafiasz na setki odchodów po pupilach twoich sąsiadów Ale są też minusy:- Sąsiedzi utylizują swoje stare kalosze w piecu. Skutkuje to zaśmierdniętą okolicą, cuchnącym praniem suszącym się na zewnątrz, a w perspektywie dłuższej pewnie wcześniejszym piachem- Sąsiedzi wylewają szambo do rowu powodując piękne zapachy po okolicy przez długie godziny.- Każdy o każdym wszystko wie. Nie ukryje się kto u kogo był, co kto robił po południu albo co sobie nowego kupił.- No i to że jak sobie nie zadbasz o ogródek to masz chaszcze do pasa. - To samo tyczy się ogrzewania. No chyba że ma się gaz. To tak na szybko co mi do łba przyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 03.12.2011 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 - zasrany samochód fakt jest gdzie postawić, ale często jest zasrany - błotem. - odchodów obcych psów nie ma, są natomiast często odchody psów własnych. Muszę chyba psy na trening wysłać.- kurzu i piachu nie brakuje nigdy, a zwłaszcza gdy zajebistym Johnem Deerem tak lekko 80-90km/h przeleci sąsiad pod naszym płotem z niemałą przyczepą. Już wiem jak się czuli american boys w somalii.- zapachów z szamba nie mamy, za to cyklicznie co kilka miechów, przy wywozie na pole nawozu, wiemy jak pachnie obora sąsiada. Są to dni dosyć przykre dla wysublimowanych miejskich nozdrzy, tym bardziej, że ten nawóz to też i z kurników i chlwów pochodzi. Powyższe to chyba jedyne minusy jakie są mi znane do tej pory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 05.12.2011 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Bo życie na wsi g---nem jest napędzane Trzeba przywyknąć i tyle. Za parę lat tak samo będziemy utylizować kalosze, wywalać gnojówę na pole, albo do rowu, itd. O szutrowaniu Johnem Deerem nie piszę, bo do tego trzeba mieć niezły kawałek pola... Chyba, że sąsiad życzliwy i da się karnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 05.12.2011 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 NetBet spóźnione Sto Lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inż. 06.12.2011 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 A co wy tak narzekacie...Jesli chodzi o te przykre sprawy to proszę wylewanie do rowów szamba zgłosić gminy.Palenie gumowców też... po za tym w miescie też palą czym się da w piecach...w miastach tez żyją ludzie o różnym poziomie finansowym, a kążdy radzi sobie jak może...Jak ktoś chce psa to musi sie pogodzic z kupą... wolę wdepnąć w mojego psa kupę niż cudza, gdy psa nie mam...Pozatym zapachy folkloru wiejskiego, są o wiele lepsze niż spaliny mieszkac przy ruchliwej ulicy w mieście... Zdrówka dla Neta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 06.12.2011 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Dodam tylko, że to tylko kilka minusów. Narzekania proszę się tam nie doszukiwać. W życiu nie wróciłbym teraz do miasta pomimo, że od kilku dni regularnie wywala nam jedną fazę gdzieś w lesie : ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 06.12.2011 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Na wsi to pol biedy, gorzej jak ktos bedzie mieszkał na polu jak my:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 06.12.2011 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Jakie Wy tam pole mata? :> Stado domów rośnie tuż za węgłem, a Ty marudzisz Ja też nie narzekam Zawsze marzyłem, żeby być farmerem i mieszkać koło lasu Trochę nie wyszło - zostałem in-formerem i nie mieszkam koło lasu ;/ Ale wieś, to jest to Cisza, spokój, psy d...mi poszczekają, wrony nie dolecą to i dach nieobsrany... A że czasami ktoś urządzi rajd Zetora Fergusona na 2 kombajny, to mi to nic a nic nie przeszkadza Nawet lubię sobie popatrzeć na technikę w polu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 06.12.2011 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Najlepsze jest to, że jak któreś z domowników zatęskni za cywilizacją to po 15 minutach już go witają frytki z McD i galeryje. Tylko że na razie wolimy pooglądać przez okno tarasowe jak myszy polne oskubują nasze hieny z chrupek leżących w miskach przed tarasem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 06.12.2011 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 A hieny nie reagują? Mój hien to za każdą sraką lata, która próbuje mu kości z michy wyjadać Tyle, że zwykle przegrywa, bo sraki działają parami. Jedna symuluje i odciąga hiena, a druga kradnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts