Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

ale będę miał maskę, BHP to podstawa

...a kto będzie patrzył na twarz przy takim stroju... BHP olej...

toś poszalał ;)

• Odpowiedzi 4,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wydaje się, że musisz zdjąć blachę zamka z ościeżnicy i podheblować, podfrezować miejsce pod nią żeby głębiej weszła.

To tak na moje zezowate oko, mogę się mylić.

Pozdrawiam!

zezowate oko sie nie myli... faktycznie trza tą blachę wpuścić głębiej... ino w MDFie jest to karkołomne, a afekt będzie kiepski wizualnie...

dlatego szukam innej blachy.... takiej "bardziej" wystającej....

Netbet nie żebym była złośliwa bo nie jestem :)

Z sympatii do Ciebie piszę - masz labradora a nie labladra. Na pocieszenie dodam, że niedawno sama zostałam pouczona bo wygodniej mówiło mi się lablador :)

Pozdrawiam !

Netbet, ja tam nie chcę nic mówić, ale kto to się ostatnio na moim dzienniku zastanawiał nad przebraniem na kinderbal? Ty lepiej nie namawiaj kolegi do olewania BHP, tylko sam łap za matkowodyrektorkowy depilator :lol:

J.

Witam i pozdrawiam wszystkich forumowiczów, żałuję,że wcześniej nie pisałam postów, ale postaram się to nadrobić. Edytowane przez rrabit
.... to już wiem skąd w moim mężu, czytaj Tomraider .... ... żałuję,że wcześniej nie pisałam postów, ale postaram się to nadrobić.

Jesus Maria... czuję jakiś niepokój wewnętrzny... ślubna Tomraidera...rabitraiderówa...:lol:

no powitać.. powitać w naszych skromnych progach.:welcome:

a może dętka jak piffa nie lubi:P

ale piękna czarniata. tylko tak jej nie rozpuszczajcie z tą suchą karmą bo pies oszaleje ze szczęścia. Ponieważ posiadam owczarka to powiem Ci szczerze że u mnie przeszedł patent pół na pół czyli do suchej karmy dokładam puszkę zarcia w puszce

Ale "Papa, cholero, gdzieś tam polazła!" nie brzmi. To samo zdanie z Cegłą w roli głównej prezentuje się o wiele lepiej.

Ew. Smoła. Smoła byłaby też super.

J.