netbet 19.02.2011 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 A ja za czterodrogowcem planuje na parter coś w tym stylu (będę miał głównie kalafiory + 3, 4 pętelki pomocnicze (dogrzewanie kafli)) http://images8.fotosik.pl/1243/83054437b6ab9121.jpg ..a tak zapytam... liczyłeś ile będzie kosztować ten zestawik? ..no moje laickie oko widzi kwotę z ósemką .... dziewiątką z przodu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 19.02.2011 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 (edytowane) Dokładnie... To jego wada... Nie mam innego pomysłu na skuteczne połączenie podłogi z kalafiorami przy moich założeniach. Na piętrze będzie tańsza wersja, bo pętla tylko w łazience i to na RTL z prostego rozdzielacza. Zerknij na mój dziennik - masz schemat. Edytowane 19 Lutego 2011 przez BasH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalio 19.02.2011 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 NETbet jakie okna montowałeś czy sam zrobiłeś ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 19.02.2011 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 ..bez jaj... czy ja wyglądam na czarodzieja? moja rola przy oknach sie ograniczyła do:- zamówienia- zapłacenia- wpuszczenia ekipy na montaż- ochlania się po montażu ...a okna to Gaelan.. z szybami 1,0 ... bez szaleństwa.. ..gdzies tam po drodze był epizod z podporami pod balkony i izolowaniem..... koniec bajki o oknach:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 20.02.2011 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Niemożliwe - ponad 24 h bez posta na komentach u netbet'a i w dodatku wszyscy powyżsi offline... Imprezy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 20.02.2011 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 może chorzy?... A tomraider to już się ponad dwie doby nie odzywa, ja tam nie wiem, ale na policję by chyba trza... J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 20.02.2011 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Nie no pisał u mnie o jedenastej, więc chyba żyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 20.02.2011 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 ja już doszedłem do siebie, ale nic nie napisze, bo o coś mądrego będzie trudno, ale chętnie poczytam, więc piszcie, proszę, bo ogromną pustkę czuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomraider 20.02.2011 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 (edytowane) może chorzy?... A tomraider to już się ponad dwie doby nie odzywa, ja tam nie wiem, ale na policję by chyba trza... J. Witam. Pracuje się ostro. Wysłałem żonkę z dzieciakiem na parę dni do teściów na ferie a sam robię kuzynce remont mieszkania w bloku ,który jej obiecałem jakieś dwa lata temu, sufit w gładzi, ściany w regipsach ,tapety z włókna szklanego, naprawa i przeróbki inst.elekt. ( łączenie alu z miedzią ) malowanie, i takie tam inne. Kiedyś zrobiłem jej łazienkę , potem kuchnię i nie daje mi spokoju, a że jest sympatyczna i jako lekarz często pomaga to się specjalnie nie wykręcałem , a kasa na budowę też się przyda. Ale piszmy dla lub o NETbecie, to jego komenty. NETBET zapodawaj zdjęcia i instrukcję obsługi nowego rozdzielacza , pooglądamy, poczytamy. pozdro ps.Widziałem obraz Spidermena, szacun , NETbet masz te pociągnięcie pędzlem chłopie nie podejrzewałem aż o takie talenta. Miłej zabawy karnawałowej. Edytowane 20 Lutego 2011 przez tomraider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoos 20.02.2011 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 No i wszystko wróciło do normalności Net ja jednak nie dotarłem na te targi, wiec relacji nie zdam żadnej ale podobno była kicha bo znajomy z pracy był Jedynie w radiu dzis słyszałem komenatrze że wielkim powodzeniem cieszyło się na targach ogrzewanie podłogowe... ale co i jak konkretnie nic nie mówili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 21.02.2011 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 ..bogu dzięki za poniedziałki...można odpocząć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomraider 21.02.2011 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 ..bogu dzięki za poniedziałki...można odpocząć... Witam. Odpocząć po malowaniu spidermena? Kiedyś ponoć jeden dzieciak wymalował sobie twarz szminką by wyglądała na nabrzmiałą i nabrał majonezu w gębę. Potem na balu ścisnął sobie policzki ,wypluł majonez i twierdził że się przebrał za pryszcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 21.02.2011 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 ..kiedys jedna laska przebrała sie za akumulator.... i wszyscy ja ładowali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia10 21.02.2011 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 witajcie normalnie siedzialam wczoraj i studiowalam wasz dziennik i wiecie co ...:o.... szczeka mi opadla i zagnalam meza do czytania to moze sie czegos nauczy.... i powiem szczerze ze takiego dziennika szukalam mozna sie nauczyc , mozna podpatrzec a i mozna sioe posmiac[koza jest debesciara].:D podziwiam wasza prace i tak naprawde udowodniliscie ze wszystko mozna ale to juz pewnie wszyscy wam mowia. my planujemy rozbudowe domu i teraz wiem ze wiekszosc rzeczy mozna samemu zrobic wystarczy sily i samozaparcia a tego wam nie brakuje. bede sledzic wasze poczynania i mam nadzieje ze czegos sie naucze....:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomraider 21.02.2011 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 (edytowane) ..bogu dzięki ..można odpocząć... Witam. Może dość tego odpoczywania i zaczniesz się zastanawiać na forum ,najwyższy czas, jak sam położysz i jak i czym zamocujesz rury alu-pex na styropianie, potrzebna będzie rozwijaczka do wielkiego i ciężkiego zwoju pexu, i parę przyczymywaczek, ( zazwyczaj robią to min.dwie kumate osoby: operator rozwijania zwoju+przyczymywacz nożny oraz operator gnąco+mocujący ) bo rury są wredne i same nie chcą się ułożyć i grzecznie leżeć. Jak kto układał sam lub ma jakiś dobry pomysł na układanie to niech pisze , pewnie się NETbet nie pogniewa i nie pogoni...... pozdrawiam. ps.o regipsotrzymaczu nawet nie wspominam Edytowane 21 Lutego 2011 przez tomraider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 21.02.2011 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 ps.o regipsotrzymaczu nawet nie wspominam czekaj.. czekaj... to ktoś miał zajebisty pomysł na podpieranie płyt , duzo lepszy niż mój....... przegrzebię komenty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 21.02.2011 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 .... może zaczniesz się zastanawiać na forum ,najwyższy czas, jak sam położysz i jak i czym zamocujesz rury alu-pex na styropianie... , ( zazwyczaj robią to min.dwie kumate osoby: operator rozwijania zwoju+przyczymywacz nożny oraz operator gnąco+mocujący ) bo rury są wredne i same nie chcą się ułożyć i grzecznie leżeć.)Przecież widzisz, że podlizuje się już spidermanowi, więc mały będzie miał fuchę u łojca. Chyba, że planuje wykorzystać matkę dyrettorkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 21.02.2011 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 (edytowane) Matkę Dyrettorke ostaw w spokoju.... dzieciok ma wystarczającą masę do "docisku" ... no i jak założy strój obejdzie się bez spinek ( nie pamiętasz co ten człowiek- pająk na w łapach ? ... sie klei do scian a rurki nie przytrzymie? ) Edytowane 21 Lutego 2011 przez netbet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomraider 21.02.2011 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 ... dzieciok ma wystarczającą masę do "docisku" ... Zwój trochę waży , trzeba by go pionowo rozwijać po kawałku i rurkę przyczymywać paroma wiadrami wypełnionymi piaskiem( woda może się rozlać, piach nie brudzi i można częściowo wysypać jak okaże się że wiadro za ciężkie. Zwój po rozwinięciu , jakiegoś tam odcinka dobrze by o coś oprzeć np. wielką dociążoną z góry wiadrem paczkę styro i wtedy na zwój nakładamy styropianowe iglo Majkiego z farelką i uplastyczniamy pex. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 21.02.2011 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Zwój trochę waży , trzeba by go pionowo rozwijać po kawałku i rurkę przyczymywać paroma wiadrami wypełnionymi piaskiem( woda może się rozlać, piach nie brudzi i można częściowo wysypać jak okaże się że wiadro za ciężkie. Zwój po rozwinięciu , jakiegoś tam odcinka dobrze by o coś oprzeć np. wielką dociążoną z góry wiadrem paczkę styro i wtedy na zwój nakładamy iglo z farelką i uplastyczniamy. .. ja pier@!#$ .. w takim tempie to do 23,00 dojdziemy do " jak samodzielnie osiodłać orła i dolecieć na biegun północny" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts