netbet 28.03.2011 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 http://emoty.blox.pl/resource/win2.gif tomraider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 29.03.2011 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 tomraider rzeczywiście wymiata pozdrawim.ilona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 29.03.2011 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Net dzielnie walczysz z tymi płytami a tynki będziesz kładł sam czy jednak zatrudnisz 3 ekipę na budowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 29.03.2011 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 No proszę, Netbet twoja sława coraz szersze kręgi zatacza - już wiersze o tobie piszą i dzieciom za wzór pokazują ...a taśmę do połączenia ślizgowego ze ścianą przyklejałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 29.03.2011 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Net dzielnie walczysz z tymi płytami a tynki będziesz kładł sam czy jednak zatrudnisz 3 ekipę na budowie? tynki - znaczy w moim przypadku - płyty KG klejone do ścian... wychodzi duzo taniej i mozna to machnąć samemu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 29.03.2011 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 ...a taśmę do połączenia ślizgowego ze ścianą przyklejałeś? ???? niby gdzie? płyty ścienne zachodzą pod sufit...i tam pewnie pójdzie akryl... cy cuś...zapytam Flash'a i będę wiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 29.03.2011 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Dokładnie. Połączenie ślizgowe ma sens w przypadku łączenia płyt poddasza (które pracuje) z płytami ścianek działowych. Wówczas konieczna jest niwelacja wzajemnych naprężeń i stosuje się połączenia ślizgowe pokryte akrylem. W przypadku sufitu podwieszanego mocowanego do żelbetu to chyba nie ma potrzeby robić ślizgu, a już zwłaszcza w przypadku styku z pustakami, a nie tynkiem Ew. ślizg można wykonać w trakcie szpachlowania płyt klejonych na ścianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 29.03.2011 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Martinezio!!! ..ja dopiro dziś luknąłem do Ciebie i zobaczyłem WANNE!!! ja pier@#$% ... wypas na resorach! ja juz wiem dlaczego dopiero dzis do ciebie dotarłem - dziennik w blogu których - siem przyznam - nie czytam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siwy lodz 29.03.2011 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Netbet na jakiej głębokości dałeś rurę wentylacyjną pod kominkiem??http://www.natalia.toya.net.pl/dzialka/wen kom.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raftrip 29.03.2011 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 NetBet ale poezja na twój temat!! Wypatrywać już nam pozostaje tylko pomników na skwerach naszych mieścin!!! No no no gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 29.03.2011 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Weźcie przestańcie tak słodzić NETowi, bo spocznie na laurach, przestanie być kreatywny i założy koszulkę jak w załączniku. Robić, robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 30.03.2011 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 Netbet na jakiej głębokości dałeś rurę wentylacyjną pod kominkiem?? http://www.natalia.toya.net.pl/dzialka/wen kom.jpg rura pod kominek lezy na chudziaku w warstwie styro, na niej bezpośrednio wylewka.... wiem że tam będzie mostek,ale... pogodziłem się z tym prawidłowo powinna być pod chudym, albo w warstwie styro z izolacja od góry pomiędzy wylewką.... jak sie okaże że podłoga nad nią jest faktycznie bardzo zimna, a kominek nie potrzebuje powietrza z rury o srednicy 100mm - jest plan awaryjny i wciśnięcie w tą 100 takiej 75 z izolacją zewnętrzną... taka rura w rurze a pomiędzy tym izolator...zawsze coś ale to takie "gdybania"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 30.03.2011 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 Martinezio!!! ..ja dopiro dziś luknąłem do Ciebie i zobaczyłem WANNE!!! ja pier@#$% ... wypas na resorach! ja juz wiem dlaczego dopiero dzis do ciebie dotarłem - dziennik w blogu których - siem przyznam - nie czytam... Huehue No dzięki za uznanie :> Lepiej późno, niż wcale Wiem, skromny jezdem Wanna jest 2-osobowa, tak nota bene Co do dziennika, to próbowałem się dostosować do nowego forum, no i tak zostało - nie chce mię się już tego poprawiać/naprawiać/konwertować. Za to wnętrza są pisane tradycyjnie, z komentami w treści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 30.03.2011 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 rura pod kominek lezy na chudziaku w warstwie styro, na niej bezpośrednio wylewka.... wiem że tam będzie mostek,ale... pogodziłem się z tym prawidłowo powinna być pod chudym, albo w warstwie styro z izolacja od góry pomiędzy wylewką.... jak sie okaże że podłoga nad nią jest faktycznie bardzo zimna, a kominek nie potrzebuje powietrza z rury o srednicy 100mm - jest plan awaryjny i wciśnięcie w tą 100 takiej 75 z izolacją zewnętrzną... taka rura w rurze a pomiędzy tym izolator...zawsze coś ale to takie "gdybania"... Powiem tak - ja mam kanał prostokątny w dolnej warstwie styro, nad tym jest ułożona druga warstwa styro, a i tak podłoga jest wyraźnie zimniejsza w tym miejscu. Mostek tak czy owak będzie. Tylko lokalizacja tego pod chudym zniweluje mostek. Mi to nie wadzi, bo tam nikt nie chodzi a tej "zimnej" podłogi jest może 1mb o szer. max. 40 cm. No i tam nie ma rurek od podłogówki, więc ucieka tylko to, co podłoga w tym miejscu przejmie z powietrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sibols 30.03.2011 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 Nie da rady wyslac priva, masz pelna skrzynke:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 30.03.2011 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 Nie da rady wyslac priva, masz pelna skrzynke:/ cena popularności;) juz wyczyściłem ... a szkoda mi było przesłanych zdjęć.... zwłaszcza tych w stringach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sibols 30.03.2011 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 w takim razie przepraszam ze ja tak z buciorami do Ciebie.....jak bym wiedzial tez bym stringi przywdzial;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 30.03.2011 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 ....jak bym wiedzial tez bym stringi przywdzial;] zatkało mnie.. lepiej dawaj tego PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 30.03.2011 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 ..dość kawałów i wierszyków... czas sie brać do roboty... wykończenie okna od góry - wykombinowałem że przykleję tam płyty x2 - zniwelują różnicę wysokości nadproża do ramy okna... i może nie spadną ) i trzyma się! .... na razie... jak spadnie przez noc - lipa, jak sie utrzyma - git - problem z bani... Jestem ciekawy jak takie lepiszcza i sama płyta zachowają ci się w sezonie zimowym jak nie będziesz miał jeszcze izolacji zewnętrznej - gdy nadproże będzie przemarzało a na styku coś się wykropli, jak po wygaszeniu pieca w kufaji będziesz rano palił na maxa, aby rozgrzać Ciotkę oraz dziecioka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siwy lodz 30.03.2011 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 czyli wychodzi na to że rura napowietrzająca kominek powinna byc wkopana pod chudziak - im głebiej w piachu tym lepiej dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts