Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Cedryk bez tajemnic czyli jak wybudowaliśmy sami dom!!!

Recommended Posts

Tak się po prostu nie robi:evil::evil: :D

Ja rozumiem, żeby to był jakiś niszowy dziennik, który przegląda 2 osoby na krzyż- to pisz sobie nawet, że porwali cię kosmici!

ale wiesz ile odszkodowania możesz zapłacić wszystkim, którym ostatnim wpisem podniosłeś ciśnienie???

Wiesz ile dziecioków przez ciebie usłyszało mruczane przekleństwo rodzica pod nosem?

Tak się po prostu nie robi !

..oj tam.. oj tam... pożartować nie można :-)

..proszę o wybaczenie i wymierzenie najmniejszej możliwej kary . w zamian obiecuję nie robić takich numerów cześciej niż raz na kwartał ..:-)

• Odpowiedzi 4,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

... a poza tym - to chyba jest dziennik niszowy- jeden z kilku jakie znam na tym forum - o samodzielnym budowaniu bez ekip, kredytów, innych duperszmitów..

jego "oglądalność" jest drugoplanowa... a ilu zachęcił co działania - to jest wartość bezcenna ... przynajmniej dla mnie

Czytanie dziennika i komentów netbeta zajęło mi ostatnie 5 miesięcy,..... Trochę dzisiaj przesadziłeś z katastrofą na budowie, oczywiście w pierwszej chwili nie zajarzyłem i przeżyłem szok ale moja czujna małża jest. Pozdrawiam

eee.. tamm...

miałem Was czytaczy zostawić bez sensacji na 1 kwietnia.... toż to nie po bożemu..:-)

"... a poza tym - to chyba jest dziennik niszowy- jeden z kilku jakie znam na tym forum - o samodzielnym budowaniu bez ekip, kredytów, innych duperszmitów.."

a to już jest insza inszość

i proszę mnie tu za słówka nie łapać

i nie odwracać kota ogonem:evil: :p

chociaż z drugiej strony przez twój przekręt przynajmniej paru podczytywaczy się ujawniło

... a poza tym - to chyba jest dziennik niszowy- jeden z kilku jakie znam na tym forum - o samodzielnym budowaniu bez ekip, kredytów, innych duperszmitów..

jego "oglądalność" jest drugoplanowa... a ilu zachęcił co działania - to jest wartość bezcenna ... przynajmniej dla mnie

NO i co racja to racja, nas zachecil! Dzieki

Swoja droga czy musisz tak pilnowac tych milimetrow, potem naczytam sie u Ciebie i laze za bratem lub miskiem i mierze po nich, i gadam ze ma byc rowno i trza poprawic. To w piatek jak juz poziomowalismy szalunki po raz setny misiek mial ochote ta miarke mi w dupe wsadzic po 4 godzinach poprawiania.

NO i co racja to racja, nas zachecil! Dzieki

Swoja droga czy musisz tak pilnowac tych milimetrow, potem naczytam sie u Ciebie i laze za bratem lub miskiem i mierze po nich, i gadam ze ma byc rowno i trza poprawic. To w piatek jak juz poziomowalismy szalunki po raz setny misiek mial ochote ta miarke mi w dupe wsadzic po 4 godzinach poprawiania.

... poryczałem się...:lol:

trza było nie czytać tak dokładnie wszystkiego co u nas się dzieje z wymiarami...:p

ja mam kilka drastycznych zdjęć z cyklu karton gipsy po 15 latach, wszędzie pękają i się rysują, jak chcesz obejżeć to daj znać

..nie przesadzaj... wszytko można spierd#@$%

a jak są wykańczane kanadyjczyki? nie płytą? ... a tam przecież tylko drewniany szkielecik - i jak na moje laickie oko jest mniej stabilny od ściany murowanej...

jak trzaśnie ściana i się zarysuje - to chyba nie ma znaczenia typ okładziny - płyta czy tynk - rysa się przeniesie..

..nie przesadzaj... wszytko można spierd#@$%

a jak są wykańczane kanadyjczyki? nie płytą? ... a tam przecież tylko drewniany szkielecik - i jak na moje laickie oko jest mniej stabilny od ściany murowanej...

jak trzaśnie ściana i się zarysuje - to chyba nie ma znaczenia typ okładziny - płyta czy tynk - rysa się przeniesie..

mój znajomy ma dom w szkielecie i nic mu jeszcze nie pękło. a widziałem domy które osiadają i tynki tradycyjne pękają. co do narzędzi narazie używam wkrętarki i szlifierki einhell ( nie do zajechania) :)