netbet 02.04.2011 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2011 Tak się po prostu nie robi:evil: Ja rozumiem, żeby to był jakiś niszowy dziennik, który przegląda 2 osoby na krzyż- to pisz sobie nawet, że porwali cię kosmici! ale wiesz ile odszkodowania możesz zapłacić wszystkim, którym ostatnim wpisem podniosłeś ciśnienie??? Wiesz ile dziecioków przez ciebie usłyszało mruczane przekleństwo rodzica pod nosem? Tak się po prostu nie robi ! ..oj tam.. oj tam... pożartować nie można ..proszę o wybaczenie i wymierzenie najmniejszej możliwej kary . w zamian obiecuję nie robić takich numerów cześciej niż raz na kwartał .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 02.04.2011 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2011 ... a poza tym - to chyba jest dziennik niszowy- jeden z kilku jakie znam na tym forum - o samodzielnym budowaniu bez ekip, kredytów, innych duperszmitów.. jego "oglądalność" jest drugoplanowa... a ilu zachęcił co działania - to jest wartość bezcenna ... przynajmniej dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 02.04.2011 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2011 Czytanie dziennika i komentów netbeta zajęło mi ostatnie 5 miesięcy,..... Trochę dzisiaj przesadziłeś z katastrofą na budowie, oczywiście w pierwszej chwili nie zajarzyłem i przeżyłem szok ale moja czujna małża jest. Pozdrawiam eee.. tamm... miałem Was czytaczy zostawić bez sensacji na 1 kwietnia.... toż to nie po bożemu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 02.04.2011 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2011 ..........1 kwietnia .............. dobre, ale w pierwszej chwili serce stanęło siwy... żyjesz? martwię si eo twe serce.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 03.04.2011 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 NET: Jak będziesz miał chwilę to wrzuć z projektu mapkę zagospodarowania działki i rzut parteru z przeznaczeniem pomieszczeń dla przypomnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ikusia 03.04.2011 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 "... a poza tym - to chyba jest dziennik niszowy- jeden z kilku jakie znam na tym forum - o samodzielnym budowaniu bez ekip, kredytów, innych duperszmitów.." a to już jest insza inszość i proszę mnie tu za słówka nie łapać i nie odwracać kota ogonem:evil: chociaż z drugiej strony przez twój przekręt przynajmniej paru podczytywaczy się ujawniło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lpawlow 03.04.2011 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 kolejne części z cyklu "Buduj z NETbetem" http://hotfile.com/dl/113128278/9f813f0/Cedryk_czesc3.pdf.htmlhttp://hotfile.com/dl/113128467/94e8b19/Cedryk_czesc4.pdf.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 03.04.2011 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 ... a poza tym - to chyba jest dziennik niszowy- jeden z kilku jakie znam na tym forum - o samodzielnym budowaniu bez ekip, kredytów, innych duperszmitów.. jego "oglądalność" jest drugoplanowa... a ilu zachęcił co działania - to jest wartość bezcenna ... przynajmniej dla mnie NO i co racja to racja, nas zachecil! Dzieki Swoja droga czy musisz tak pilnowac tych milimetrow, potem naczytam sie u Ciebie i laze za bratem lub miskiem i mierze po nich, i gadam ze ma byc rowno i trza poprawic. To w piatek jak juz poziomowalismy szalunki po raz setny misiek mial ochote ta miarke mi w dupe wsadzic po 4 godzinach poprawiania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 03.04.2011 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 NO i co racja to racja, nas zachecil! Dzieki Swoja droga czy musisz tak pilnowac tych milimetrow, potem naczytam sie u Ciebie i laze za bratem lub miskiem i mierze po nich, i gadam ze ma byc rowno i trza poprawic. To w piatek jak juz poziomowalismy szalunki po raz setny misiek mial ochote ta miarke mi w dupe wsadzic po 4 godzinach poprawiania. ... poryczałem się... trza było nie czytać tak dokładnie wszystkiego co u nas się dzieje z wymiarami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 03.04.2011 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 patrze w dziennik a tam sciany i stropy jasnieja brawo. wiesz czyja to zasługa... dzieki Flashu... ja to jeszcze mam kilka pytań do Ciebie...i bynajmniej nie o pogodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 03.04.2011 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 Wkrętarka z Castoramy - Dedra U mnie wytrzymała dwa tygodnie, po prostu bakteria padła a na gwarancji nie wymieniają tegoż elementu. Zakupiłem Skilla za 230zł. Jest fenomenalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verterix 03.04.2011 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 Widząc te Twoje karton gipsy już mnie przeszła ochot ana robienie tradycyjnych tynków:) Płyty KG nic więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 03.04.2011 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 ... poryczałem się... Chlopaki nie placza:) Jak tak szybko bedziesz opierdzielal te sciany i sufity to zarypiesz Warszawiaka, zgrzeje sie chlopak, ale 8.3 zeta jest bardzo kuszace oj baaardzo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 03.04.2011 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 Zakupiłem Skilla za 230zł. Jest fenomenalny Generalnie skilowskie sprzęty są przyzwoicie tanie i długo wytrzymują. Mam kątówki i małą wiertarkę liniową (bez prostopadłego uchwytu) i dają radę, poręczne i lekkie. A nie mają u mnie lekko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 03.04.2011 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 Skill to tani Bosch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasieńka i Piotr 03.04.2011 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 Miałem kiedyś wiertarkę Skilla kupioną w Realu w Hannoverze w 1994r w domu służyła mi kilka lat ,dobra była ale pożyczyłem koledze który okazało się, że chodził na fuchy i wiercił w wielkiej płycie i bidulka padła po 2 m-cach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 04.04.2011 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 ja mam kilka drastycznych zdjęć z cyklu karton gipsy po 15 latach, wszędzie pękają i się rysują, jak chcesz obejżeć to daj znać ..nie przesadzaj... wszytko można spierd#@$% a jak są wykańczane kanadyjczyki? nie płytą? ... a tam przecież tylko drewniany szkielecik - i jak na moje laickie oko jest mniej stabilny od ściany murowanej... jak trzaśnie ściana i się zarysuje - to chyba nie ma znaczenia typ okładziny - płyta czy tynk - rysa się przeniesie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 04.04.2011 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Skill to tani Bosch ... no jedną wkrętarkę bosch'a zatłukłem w rok. ta dedra trzyma się już trzy lata... i pewnie przetrzyma budowę... nic na jej śmierć nie wskazuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verterix 04.04.2011 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 ..nie przesadzaj... wszytko można spierd#@$% a jak są wykańczane kanadyjczyki? nie płytą? ... a tam przecież tylko drewniany szkielecik - i jak na moje laickie oko jest mniej stabilny od ściany murowanej... jak trzaśnie ściana i się zarysuje - to chyba nie ma znaczenia typ okładziny - płyta czy tynk - rysa się przeniesie.. mój znajomy ma dom w szkielecie i nic mu jeszcze nie pękło. a widziałem domy które osiadają i tynki tradycyjne pękają. co do narzędzi narazie używam wkrętarki i szlifierki einhell ( nie do zajechania) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalio 04.04.2011 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 samo kladzony tynk c-w jest na pewno tanszy ale plyty kg kladzie sie szybciej, a NetBetowi zalezy na czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts