netbet 09.04.2011 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 Pytasz kto to czyta? No jak to KTO?? Myyy;) ..no wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 09.04.2011 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 i ja codziennie was podglądam.... ;- ) ..a tu nie wiedziałem - miłe zaskoczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 09.04.2011 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 Jak tak dalej pójdzie to się wykończysz parterowo na gotowo na lipiec - wprowadzka na parter i jazda już na miejscu z resztą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sm77 09.04.2011 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 ..a tu nie wiedziałem - miłe zaskoczenie no juz jakis czas temu sie ujawnialismy, tylko, ze my jak te myszy -cicho siedzimy;) p.s. chwaliłam sie wtedy dzierganiem męża na drutach... bo podobno my też kiedyś będziemy tak jak i wy..... -oczywiście to wszystko "przez" wasz dziennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 09.04.2011 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 powiesić to ja bym mogła mojego majstra za wiesz co...., ocieplił mi fundamenty tylko zapomniał by styro sięgało ławy, zrobił opaskę domu "wedle oka" i szybciutko zasypał . a tu taka jedna inwestorka postanowiła sprawdzić i odkopać. majster twierdzi że jest git a ja i kierownik budowy że raczej nie do końca, ma poprawiać ale awantura była że ho ho.masz szczęście robisz sam i dla siebie, więc takie "numery" ci nie grożą.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 10.04.2011 04:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 p.s. chwaliłam sie wtedy dzierganiem męża na drutach... bo podobno my też kiedyś będziemy tak jak i wy..... -oczywiście to wszystko "przez" wasz dziennik AA!!! pamiętam!!... właśnie te robótki na drutach... dalej mąż szaleje z piwnicy? ... a ja - jak widzisz - dalej tak se bazgrole w dzienniku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 10.04.2011 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 SSN774 ... chyba Matka Dyrettorka czyta o naszej "ustawce" ... ... bo dostałem coś takiego: http://img812.imageshack.us/img812/628/5d8cd1a30eb9225d17ae773.jpg ..ja pier#@$% - dobre to już chyba było.... idą zmiany - i chyba w nie najlepsza stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SSN774 10.04.2011 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 SSN774 ... chyba Matka Dyrettorka czyta o naszej "ustawce" ... ... bo dostałem coś takiego: ... ..ja pier#@$% - dobre to już chyba było.... idą zmiany - i chyba w nie najlepsza stronę O żesz k^# Moja chce już takich 10 blankietów na wszelki wypadek :D:D A ja bidula zbieram "plusy" na pozwolenie wyjścia, dziś trochę drewienka pociąłem, ale coś się piła stępiła. To możliwe by elektryczna piła tępiła się bardziej na płytach wiórowych niż na litym drzewie? Bo coś mnie teściu ściemnia (taaaa, nie znam się na tym, a wujka googla nie pytałem jeszcze) Otwieram myjkę ktoś chętny do umycia powozu? Moja uświniona od jakiegoś teofilowskiego pyłu Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 10.04.2011 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 dziś trochę drewienka pociąłem, ale coś się piła stępiła. To możliwe by elektryczna piła tępiła się bardziej na płytach wiórowych niż na litym drzewie? Bo coś mnie teściu ściemnia Słuchaj teścia, dobrze prawi - większość wiórowych ma w sobie coś sklejającego je razem a to lepiszcze tępi bardziej niż drewno. Też to kiedyś zauważyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 10.04.2011 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 ... koniec niedzieli, a u netbeta brak wpisu w dzienniku? hmmm... SSN774: tak zabalowaliście wczoraj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 11.04.2011 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 ...niestety - nie było balu... został przełożony, ale co się odwlecze to nie uciecze... w niedzielę to słabo poszło... trochę glifów, trochę nadproży... a fot niet. niemoc mnie znuff ogarnęła, klej sie skończył, wiał wiatr, papę mi poderwało - nie chce mi się wyjść na dach... generalnie nuda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 11.04.2011 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Skoro zapowiedział, że machnie tynki, to pewnie tak zrobił. A jak zrobił, to zapił Także proszę teraz nie budzić misia, bo miś niewyspany to miś zły :> Zwłaszcza, jak głowa napiera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 11.04.2011 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 O pacz, spóźniłem się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SSN774 11.04.2011 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 ...niestety - nie było balu... został przełożony, ale co się odwlecze to nie uciecze... Wódzia się mrozi, czeka na swój właściwy moment. Netbet, bądź twardy... nie dawaj się zmęczeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 11.04.2011 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Net, jak tam temat schodów i ścianki? Wkleiłam do dziennika zdjęcia poglądowe jak to wygląda u nas. NIestety komórką uczynione, więc szału nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siwy lodz 11.04.2011 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 sorki Netbet że w Twoich komentarzach, ale widzę że zbiera tu się spora ekipa mądrych ludzi Właśnie zalałem chudziak i myślę o izolacji poziomej.U Ciebie Netbet widzę że jest folia fundamentowa PVC o grubości +- 1mm w dwóch warstwach, ale u mnie jest glina i jest dość mokro dlatego pomyślałem o"Papa Fundament Szybki Profil® SBS" http://www.fundament.icopal.pl/index...pa_fundamentȂtylko ta cena około ~25zł za m bieżący mnie przeraża.Jak myślicie przesadzam z takim zabezpieczeniem ?? wydać tyle kasy czy odpuścić i dać 2 warstwy zwykłej fundamentowej folii i tez będzie oki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 11.04.2011 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 siwy...u mnie jest pod ścianami papa x2 i po pierwszym bloczku jest dopiero folia.... tak profilaktycznie , no i folia 0,3 x 2 na chudziaku pod styro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siwy lodz 11.04.2011 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 papa np taka - http://allegro.pl/papa-termozgrzewalna-podkladowa-v-60-s-30-i1511669124.htmlale co się bedzie działo ze styropianem na którym lezy taka papa która jest na bazie asfaltu? nie będzie "topniała" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lowca 11.04.2011 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 papa np taka - http://allegro.pl/papa-termozgrzewalna-podkladowa-v-60-s-30-i1511669124.html ale co się bedzie działo ze styropianem na którym lezy taka papa która jest na bazie asfaltu? nie będzie "topniała" Witam. Spotkałem się z opiniami, że czuć papę jak jest dane na chudziaku. Jak jest w realu nie wiem, jestem na etapie formalności ( w tym roku ruszam somoróbnie ) Swoją drogą chciałem się pochwalić, że przebrnąłem przez cały wątek i muszę powiedzieć, że jest dość merytoryczny. Wiedza zawsze w cenie więc będę zaglądał. Pozdrowienia dla piszących i oczywiście wodza Netbeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 11.04.2011 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Dobry wieczór przysłali mnie tu na inspekcję - mam "oblookać "jakieś poszerzenia pod oknami tarasowymi. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts