netbet 20.04.2011 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 ..i kurwa zapomniałem w ferworze walki obcenić obwody i to wszytko spisać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 20.04.2011 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 ..i kurwa zapomniałem w ferworze walki obcenić obwody i to wszytko spisać... Nie martw sie, my na sucho polozylismy rury, porobiłam zdjecia i chcialam sie zapytac czy dobrze i telefon wpier..lil mi wszystkie zdjecia i teraz nie wiem .... Taaaki dzien. ...wez se browarka, ja nie moge, a Zywca bym sie napila z soczkiem ( wiem profanacja:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 20.04.2011 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 A ja już nawet fot nie strzelam u siebie, bo was zanudzę. Lecę dalej z białym (działówki). Wczoraj skończyłem się alarmować, wyszło ponad ćwierć kilometra kabla, alarm woła jeść smsem i ogólnie jest nieźle. Żona mnie zagoniła do działówek, bo "coś chociaż widać jak robisz" LOL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 20.04.2011 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Lecę dalej z białym ...mozesz to zonce zaspiewac:cool: Lecę, bo chcę Lecę, bo życie jest złe Czy są pieniądze czy nie Lecę, bo wolność to zew Lecę, bo wciąż kocham ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inż. 21.04.2011 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 Cześć rebiata...widzę, że nikumu robienie zdjęć nieszło wczoraj...Mi na dodatek gdzieś wpieprz@#^$%& aparat...Przez dwa dni nie mogłem znaleść... ja rozumiem,że może gdzieś sie podziać kielnia, młotek, poziomica...To zawsze ma nogi...Ale aparat fotograficzny... Wczoraj znalazłem wieczorem... Net u ciebie to chociaż widać, że idzie robota jak burza....U mnie się trochę zawiesiło przez opóźnienie w montażu okien...Ale tak sobie myślę, że pojadę po świętach z poddaszem...Jeszcze trochę muszę wyciągnąc tam ścianki:) Inż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 21.04.2011 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 mnie tak przy odbiorze tynków małż pogonił że oddechu złapać nie mogłam ( do roboty gnał) o wyjęciu aparatu nie wspomnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 21.04.2011 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 To ja chyba jako jedyny wczoraj nie miałem problemów ze zdjęciami Bom nie robił. Za to przedwczoraj robiłem i miałem wczoraj wrzucić foty zieleninki ogrodowej do jakiej galerii, ale zabocyłem aparatu zabrać :/ Dziś też ;P Za to wczoraj zrobiłem w końcu linkę hamulcową w moim Puntolocie, która była się gupia urwała :/ 3h roboty z wybebeszeniem jednego koła... A muszę zrobić to jeszcze 2 razy, ale z wymianą szczęk hamulcowych i to w obu kołach tylnich :/ Muszę sobie całego dzionka zarezerwować na to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 21.04.2011 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 ..nic mi nie mów o samochodzie... ja nawet nie wiem od czego zacząć wymienianie, bo za dużo tego po zimie... te japońce jakies takie "mientkie" som... wszytko sie urywa chyba jedynie Inż. ma spokój - cos tam ostatnio grzebał.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lilianette 21.04.2011 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 A pro po samochodów. W naszej furgonetce pt. transit prawie pełnoletni, wczoraj się ślubnemu linka od gazu zerwała więc na szybko, długo nie myśląc, na krótko związał i to biedne auto dostało takich obrotów, że szok. Jak wcześniej jechał max 80/h to teraz prawie stówę wyciągnął. Najlepiej bo, macha stopowicz, żeby go zabrać, ślubny pokazuje, że nie nie, no bo jak, jak tu gaz na full, blachy ledwo się trzymają, tył zarzuca, sobie facet pomyślał, że jakiś wariat jedzie i jeszcze dla szpanu przygazówkę robi graciakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inż. 21.04.2011 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 A rzeczywiście grzebałem tzn. dałem na warsztat ale dokładnie powiedziałem co ma być zrobione... I tak zostało zrobione... A terez futa Lublin zasuwa jak marzenie... Problem najwiekszy jaki miałem był z zapalaniem... Konstruktorzy zamontowali tylko jeden przekaźnik podtrzymujacy cewki zapłonu... Teraz mam zrobiony dodatkowo drugi przekaźnik do podtrzymania i cacko śmiga... Leci na spokojnie 110km/h, aha wiekowe to ono nie jest 2000r. A pali tyż nie powiem wiele... ok. 10-11 ON Czyli jak polatam cały tydzień wte i we wte to spali mi 100zł Inż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 21.04.2011 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 No to całkiem ładnie pali. Mój Puntolot pali tyle (a ostatnio nawet więcej) gazu :/ Paliwa trochę mniej schodzi, ale gdzie Punciak a gdzie Lublin... Szykuje mi się chyba zakup czegoś nowszego :/ Kolejny kredyt... Szlag by to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 21.04.2011 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 (edytowane) eee... to mi to ścierwo japonskie pali ( jak spokojnie lece po trasie do stówki ) jakieś 4,5 litra wachy:cool:... w miescie jakieś 6,5-7,0... tylko mało ładowny jest - max 6 worów zaprawy do bagaznika ( wyglada wtedy jak wodolot i zawsze mam pietra że mnie gliny zatrzymają... a wtedy - papa dowodzik... ) Edytowane 21 Kwietnia 2011 przez netbet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 21.04.2011 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 A my wczoraj z mężem doszliśmy, że chyba sami będziemy rozprowadzać wodę. Oczywiście dzięki Twoim wpisom Hydraulicy liczą sobie średnio 120 zł za punkt. Poza tym większość ma odległe terminy i czas wykonania u nich to tydzień/dwa (u nas parterówka, wszystko w jednej linii i 14 punktów). Możesz mi napisać gdzie najlepiej kupować materiały do instalacji wody? Najchętniej zamówilibyśmy te rzeczy przez internet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inż. 21.04.2011 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 mój lublinek to bierze na siebie 3 osoby, przedział pełen gratów - wiertarki i inne...i jeszcze 36 bloczków 24 suporek, 8 worków kleju i jeszcze coś bym wcisnoł....a do tego jeszcze mam bagaźnik na dachu na drabiny... wtedy to spali 12l i fajnie buja:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 21.04.2011 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 to się nazywa samochód "budowlany" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inż. 21.04.2011 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 "budowlany samoroba" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 21.04.2011 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 A my wczoraj z mężem doszliśmy, że chyba sami będziemy rozprowadzać wodę. Oczywiście dzięki Twoim wpisom Hydraulicy liczą sobie średnio 120 zł za punkt. Poza tym większość ma odległe terminy i czas wykonania u nich to tydzień/dwa (u nas parterówka, wszystko w jednej linii i 14 punktów). Możesz mi napisać gdzie najlepiej kupować materiały do instalacji wody? Najchętniej zamówilibyśmy te rzeczy przez internet. czyli kolejny człek przechodzi na ciemną stronę samorobów:lol: ja wsio kupowałem z ASPOL'u w Łodzi... bo jestem "instalator" i dostałem duuuuży rabat - trza kombinować. z tym netem to chyba Ci nie wyjdzie...złaczki, kolanka i małe duperele to tak... ale rury są w sztangach 4m - koszt przesyłki kurierskiej - masakra. kupuj tam gdzie jest mozliwość wypożyczenia zgrzewarki ( kupować sie nie opłaca - bo ile razy będziesz jeszcze robić instalację? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 21.04.2011 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 "budowlany samoroba" jakbym cyknął zdjęcie środka mojej fury to byśta poumierali ze smiechu... zaraz zaczną ziemniaki wschodzić, jakieś oczy sie na mnie gapia spod fotela, cos mi sapie z bagażnika... normalnie mój samochód zaczyna czyhać na moje zycie:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 21.04.2011 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 czyli kolejny człek przechodzi na ciemną stronę samorobów:lol: ja wsio kupowałem z ASPOL'u w Łodzi... bo jestem "instalator" i dostałem duuuuży rabat - trza kombinować. z tym netem to chyba Ci nie wyjdzie...złaczki, kolanka i małe duperele to tak... ale rury są w sztangach 4m - koszt przesyłki kurierskiej - masakra. kupuj tam gdzie jest mozliwość wypożyczenia zgrzewarki ( kupować sie nie opłaca - bo ile razy będziesz jeszcze robić instalację? ) Staramy się dużo robić sami ale nie tyle co Ty Dzięki za rady. Będziemy szukać tak aby w długi weekend majowy zwalczyć temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 21.04.2011 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 jakbym cyknął zdjęcie środka mojej fury to byśta poumierali ze smiechu... zaraz zaczną ziemniaki wschodzić, jakieś oczy sie na mnie gapia spod fotela, cos mi sapie z bagażnika... normalnie mój samochód zaczyna czyhać na moje zycie:lol: ...yhm... czy ty czasem mojego samochodu nie opisujesz, w dodatku w sposób prześmiewczy??? J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts