MusiSieUdac 01.05.2011 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 (edytowane) NetBet to Ty zyjesz. W koncu dales jakis znak, bo tu juz chlopaki harcowac zaczęły, normalnie dzieci się rodzą, śluby...jakby Cię z rok nie było. Już coraz bliżej mety, a z kasą jak z kasą...coś bardzo dobrze o tym wiem:bash: ......a propo kasy, przed chwila czytałam kawał ( chyba Tomraiderowi chleb odbieram) Spotykają się dwaj budowlańcy w czasach kryzysu:- Jak Ty to robisz, że Twój dom jeszcze wciąż się nie zawalił?- Ładuje 10 worków piasku i jeden worek cementu.- To jednak dodajesz cement?! Edytowane 1 Maja 2011 przez MusiSieUdac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasieńka i Piotr 01.05.2011 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 NET NIE RÓB TAK. W czasie ostatniego remontu o którym kiedyś pisałem gość robił gładzie i wydaje mi się, że więcej białego proszku wyniosłem na śmieci niż kupiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 02.05.2011 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 NET NIE RÓB TAK. .... znaczy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasieńka i Piotr 02.05.2011 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 Nie można przez tydzień się nie odzywać chyba, że ma się bardzo ważne powody typu spotkanie z bronkami;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalio 03.05.2011 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 est 16:30 z w łodzi pada śnieg! ktoś tam na górze chyba pobalował i popier@#$ wajchy - nie tą przełączył... A na sanki da rade iść ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 03.05.2011 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 E tam śnieg. Wystarczy, że net wysypie pozostałości po szlifowaniu i już ma biało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalio 03.05.2011 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 gładzi śnieżką to teraz ma śnieg pewnie jeszcze odkażaczem to chciał sprzątać to i zamieć by się zrobiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 09.05.2011 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Net czym "maskujesz" wkręty na płytach- od razu gładzią z wiaderka, czy tak jak łączenia płyt najpierw czymś twardszym np. uniflotem, potem sheetrockiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 09.05.2011 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 ...flotem... robi sie to "przy okazji" spoinowania...z tego co zostanie na dnie wiadra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 09.05.2011 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 szlifujesz i dajesz jeszcze gładz? bo ja spoinowania to się nie podejmę, wolę się wymądrzać jak Stary będzie to robił. Ale takie pchełki, to sobie chyba machnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasieńka i Piotr 14.05.2011 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 Jestem zaniepokojony brakiem wpisów w dzienniku Netbeta i w komentach, jeszcze nie wakacje a tu jak w polskim filmie, a może to winna technika i problemy na łączach. Codziennie czytałem to forum i brakuje mi go teraz. Wyraźcie swoją opinię o tym czy na pustej działce budowlanej wypada rozpalać grilla, narazie nie mam nawet szopy na graty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 14.05.2011 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 Wyraźcie swoją opinię o tym czy na pustej działce budowlanej wypada rozpalać grilla, narazie nie mam nawet szopy na graty. ..no to ja będę najsampierwszy - WYPADA! można nawet uskutecznić tańce... skoki przez ognisko... i takie tam... jak macie kombiaka to można nawet w deszcz pogrilować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eva 33 14.05.2011 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 Netbet.. ale te rolki to chyba nie Twoj rozmiar... maluczkie coś..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BiGŚwidnik 14.05.2011 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 Netbet , jak poćwiczysz jazdę na rolkach to UWAGA: mamy nowe zastosowanie Dla nich . Wykorzystaj je podczas malowania, ale nie góra dół tylko na okrętkę czyli w jednej ręce bronek w drugiej wałek z farbą i i ściany umalowane pozdrawiamy Beti i Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 17.05.2011 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 ... ale numer.Musiałem dzisiaj być na moment w Łodzi na piotrowskiej dogadać szczegóły kontraktu na budowę sieci szerokopasmowej - idę do kontrahenta, trzymam komórę a tu obok śmignęło mi coś: http://img824.imageshack.us/img824/9820/netbet.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 17.05.2011 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 nie no! żartujesz chyba, co? oczywiście twarz babci zmieniłeś ,ale reszta:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 17.05.2011 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Heh - chciałem trochę rozruszać netbetowe komenty, bo za chwilę będzie trzeba tu pajęczyny odgarniać. Netbet się nie odzywa, popularność mu ciąży, bronkami zalewa ale nie ze mną te numery. Bracie - pisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 18.05.2011 00:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 pisz, pisz, bo jedynym wytłumaczeniem jest pisanie książki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 18.05.2011 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Pewnie zaległy komin robi i jak wlazł, tak nie wie, jak zejść Poza tym fotek żadnych nie może zrobić, bo mu się łapki za mocno trzęsą na tej wysokości i zdjęcia rozmazane wychodzą :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 18.05.2011 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 tak się świeżego powietrza nałykał na roleksach że się otrząsnąć nie może http://emotikona.pl/emotikony/pic/0doubledown.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts