Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Cedryk bez tajemnic czyli jak wybudowaliśmy sami dom!!!

Recommended Posts

no to się chyba co poważnego stało że Net tak długo milczy halo jest tam kto?:mad:

To jak Tom Bor ściągamy majty dla Netbeta jak ostatnio, wtedy zadziałało.

ps.Obecnie stawiam mury ,pełny sanszajn ,łydy mam opalone jak porządna murzina, ale dupsko blade, choć wyrzeżbione montybajkiem.

ps2.Za jakiś czas się pogodzą i Netbet wróci.

• Odpowiedzi 4,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Spoko - ogarnie problemy, zapije bronkiem, przemyśli, przeprosi się z FM i wróci. Bywa :) Z autopsji :) Co nas nie zabije to wzmacnia.

Ja ostatnio mam zero budowy, macierz zarządzania czasem Eisenhovera wypchana do granic możliwości... Jeszcze ppt trzeba na pojutrze trzasnąć na przemówienie na 2,5 setki osób...

Tam w tle to, chyba dobrze rozumiem, pomocnicy głównego murarza? ; )

Po około 4 godzinach jazdy no-stop pod górę ( tak właśnie lubię) można zajechać np.na stok izerski i wszystko już jest tylko niżej. Na Śnieżce też byłem z moim bajkiem, ale wjechałem tylko do 1/3 góry z powodu piasku i turystów , ale za to zjazd z powrotem czarnym szlakiem to było coś czego się nie zapomina............

Rysunek1.jpg

Edytowane przez tomraider

Witam dawno nie zaglałem tutaj. Ale dzisiaj uzupełniłem czytanie i oglądanie twego dziennika. Gratuluję postępów. A co do problemów to one mają już taki parszywy zwyczaj, że pojawiają się w najmniej do tego odpowiednim momencie. Głowa do góry co nas nie złamie to nas wzmocni. U nas też walczymy jeszcze na etapie papierków do budowy i wyskakują różne takie zonki jak nie media to geodeci itp. A jeszcze pojawił się problem z pracą i chyba zamiast zużywac energię na budowę trzeba chyba będzie poszukać nowego źródełka pieniądzorów. Pozdrawiam fan ze Śląska.

Tomraider - "Rower to jest to" jak spiewal Lech Janerka :) moj Michu jest zapalonym kolarzem, tylko teraz czasu brak na jezdzenie :(

Netbet jakis krawat z szafy wyjmij jak sam redakcyja najjaśniejsza będzie w twoich progach:D Ale się działo bedzie, szkoda ze ja tak daleko mieszkam

a jednak majty na Neta działają:yes::D:rotfl::rotfl::rotfl:

Witam.

Gwoli ścisłości trzeba przyznać że ściągane majty mają wręcz mistyczną moc, niejedna panna małej urody ściągając majty uratowała się od staropanieństwa , niejedna stara murzynka ściągając majty przegoniła rozwścieczonego lwa atakującego wioskę , niejedna eskimoska ściągniętymi majtami zwabiła ławicę śledzi do przerębli............. Netbet też żywo zareagował, zaprasza fanów i redakcję muratora do siebie na chatę, co tam będą ściągać ??? Nie wiadomo .........ale ........... zobaczymy na fotach.

Netbet też żywo zareagował, zaprasza fanów i redakcję muratora do siebie na chatę, co tam będą ściągać ??? Nie wiadomo .........ale ........... zobaczymy na fotach.

pomysł spotkania u nas na chacie był wspólnym z redakcyją...nie do końca moim...

a czy będą foty? ... zawsze mozna "na żywca" to zobaczyć - ino trza dojechać.:cool: