tomraider 30.05.2011 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 no to się chyba co poważnego stało że Net tak długo milczy halo jest tam kto? To jak Tom Bor ściągamy majty dla Netbeta jak ostatnio, wtedy zadziałało. ps.Obecnie stawiam mury ,pełny sanszajn ,łydy mam opalone jak porządna murzina, ale dupsko blade, choć wyrzeżbione montybajkiem. ps2.Za jakiś czas się pogodzą i Netbet wróci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 30.05.2011 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Spoko - ogarnie problemy, zapije bronkiem, przemyśli, przeprosi się z FM i wróci. Bywa Z autopsji Co nas nie zabije to wzmacnia. Ja ostatnio mam zero budowy, macierz zarządzania czasem Eisenhovera wypchana do granic możliwości... Jeszcze ppt trzeba na pojutrze trzasnąć na przemówienie na 2,5 setki osób... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasieńka i Piotr 30.05.2011 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Wcale się Netbetowi nie dziwię. Właśnie zacząłem drugi remont i znowu nie u siebie i już mam wszystkiego dość. A z budowy to narazie kawałek działki opryskałem Randapem i czekam na efekty. Netbet wracaj do nas, potrzebujemy Cię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 31.05.2011 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Tomraider Ty mnie nie prowokuj, kiedyś to może zadziałało ale teraz to trzeba by cosik lepsiejszego wymyśleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 31.05.2011 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Dajcie chłopakowi szanse ogarnięcia problemów Na to potrzeba czasu. Byle do przodka, nawet małymi stópkami. Dajmy mu nasz support i czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 01.06.2011 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 ok zastosuję się do poleceń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 03.06.2011 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 To jak Tom Bor ściągamy majty dla Netbeta jak ostatnio, wtedy zadziałało. . ... w sumie... majty powiadasz.... ee...no... widzę żeś se avatarka machnął tom... plaża, mewy, rowerek... gdzies skitrał browarek? w bidonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 03.06.2011 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 Jeszcze zależy czyje majty :> Browarek pewnie mu mewy (białe, te co tupią) donoszą Ehh... Pośmigało by się na bajku... Tyle, że mię na moim starym lokum podsobiesili :/ Mam tylko cichą nadzieję, że złodziej sobie krzywdę zrobił, bo gruchot był nieziemski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomraider 03.06.2011 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 (edytowane) . gdzies skitrał browarek? w bidonie? Witam. Browar do obiadku jak na zdjęciu. Drugie zdjęcie pokazuje jak ,,hartowała się stal'' moich koleżanek. pozdro Edytowane 3 Czerwca 2011 przez tomraider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 03.06.2011 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 Tam w tle to, chyba dobrze rozumiem, pomocnicy głównego murarza? ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomraider 03.06.2011 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 (edytowane) Tam w tle to, chyba dobrze rozumiem, pomocnicy głównego murarza? ; ) Po około 4 godzinach jazdy no-stop pod górę ( tak właśnie lubię) można zajechać np.na stok izerski i wszystko już jest tylko niżej. Na Śnieżce też byłem z moim bajkiem, ale wjechałem tylko do 1/3 góry z powodu piasku i turystów , ale za to zjazd z powrotem czarnym szlakiem to było coś czego się nie zapomina............ Edytowane 3 Czerwca 2011 przez tomraider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewo66 04.06.2011 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2011 Witam dawno nie zaglałem tutaj. Ale dzisiaj uzupełniłem czytanie i oglądanie twego dziennika. Gratuluję postępów. A co do problemów to one mają już taki parszywy zwyczaj, że pojawiają się w najmniej do tego odpowiednim momencie. Głowa do góry co nas nie złamie to nas wzmocni. U nas też walczymy jeszcze na etapie papierków do budowy i wyskakują różne takie zonki jak nie media to geodeci itp. A jeszcze pojawił się problem z pracą i chyba zamiast zużywac energię na budowę trzeba chyba będzie poszukać nowego źródełka pieniądzorów. Pozdrawiam fan ze Śląska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 05.06.2011 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2011 Tomraider - "Rower to jest to" jak spiewal Lech Janerka moj Michu jest zapalonym kolarzem, tylko teraz czasu brak na jezdzenie Netbet jakis krawat z szafy wyjmij jak sam redakcyja najjaśniejsza będzie w twoich progach:D Ale się działo bedzie, szkoda ze ja tak daleko mieszkam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 05.06.2011 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2011 Ja sądzę, że bez spotkania przy bronku (nie jednym) i tak się nie obędzie... Kiedyś na pewno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 05.06.2011 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2011 Kiedys, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 06.06.2011 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 a jednak majty na Neta działają:rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomraider 07.06.2011 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 a jednak majty na Neta działają:rotfl::rotfl: Witam. Gwoli ścisłości trzeba przyznać że ściągane majty mają wręcz mistyczną moc, niejedna panna małej urody ściągając majty uratowała się od staropanieństwa , niejedna stara murzynka ściągając majty przegoniła rozwścieczonego lwa atakującego wioskę , niejedna eskimoska ściągniętymi majtami zwabiła ławicę śledzi do przerębli............. Netbet też żywo zareagował, zaprasza fanów i redakcję muratora do siebie na chatę, co tam będą ściągać ??? Nie wiadomo .........ale ........... zobaczymy na fotach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 08.06.2011 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Netbet też żywo zareagował, zaprasza fanów i redakcję muratora do siebie na chatę, co tam będą ściągać ??? Nie wiadomo .........ale ........... zobaczymy na fotach. pomysł spotkania u nas na chacie był wspólnym z redakcyją...nie do końca moim... a czy będą foty? ... zawsze mozna "na żywca" to zobaczyć - ino trza dojechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 08.06.2011 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 ja też żałuję że mnie nie będzie, cholera kolejny raz !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 08.06.2011 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 ale życzę Wam http://www.ajlawgifs.13tka.com/gify32/027.gif i http://http://www.ajlawgifs.13tka.com/gify36/003.gif i tańców http://www.ajlawgifs.13tka.com/gify36/017.gif i konstruktywnych rozważań budowlanych http://www.ajlawgifs.13tka.com/gify32/047.gif i spokojnego zakończenia obrad i imprezy http://www.ajlawgifs.13tka.com/gify30/039.gif http://www.ajlawgifs.13tka.com/gify30/046.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts