Tom Bor 08.06.2011 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 a tak na serio to zazdraszczam http://www.ajlawgifs.13tka.com/gify30/019.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 08.06.2011 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 na żywca" a z sokiem czy bez...bo nie wiem czy grzac taki kawał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 08.06.2011 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 ja też żałuję że mnie nie będzie, cholera kolejny raz !!!! ..no...ciebie Ilona to juz druga impra minie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 08.06.2011 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 a z sokiem czy bez...bo nie wiem czy grzac taki kawał... jak kcesz ze sokiem ?to grzej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 08.06.2011 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 ... a siakaś możliwość noclegowania jest? W sumie ma być ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 08.06.2011 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 ... a siakaś możliwość noclegowania jest? W sumie ma być ciepło ogólne założenia zostały podane tu: http://forum.muratordom.pl/forumdisplay.php?199-Spotkanie-robocze-Redakcja-Forum-w-%C5%81odzi ... ale ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 08.06.2011 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 (edytowane) ze sokiem, ale tera doczytałam ze namiocikow nie brac i tancow tez nie bedzie, tylko cipsy Edytowane 8 Czerwca 2011 przez MusiSieUdac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 11.06.2011 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2011 netbet-jak po spotkaniu? Co do nakładania gładzi na sufity - współczuję. Kładłem tylko jeden sufit, ale przeklinam pracę do dziś... Nigdy więcej samodzielnego wykańczania gipsarem powierzchni poziomych nad łbem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomraider 11.06.2011 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2011 Witam. zagadka: ..znajdź jeden szczegół różniący oba zdjęcie poniżej Odpowiedż: na pierwszym zdjęciu widać lewe czerwone oko Netbeta po umyciu na drugim zdjęciu poniżej widać prawe czerwone oko Netbeta przed umyciem. Zgadłem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 11.06.2011 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2011 Szlifowanko sufitów to czysta poezja smaku gładzi Po robocie wygląda się jak piekarz, który wpadł do wora z mąką Ja sufity szlifowałem tak, aby stać jak najwyżej na drabinie, z głową praktycznie przyciśniętą uchem do sufitu, a rączkami z szlifierką ręczną machałem jak najdalej od siebie... Pyłu w oczach i zębach nie da się uniknąć... Chyba, że ktoś łaskawy pożyczy Ci żyrafę z odkurzaczem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lpawlow 12.06.2011 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 Ja w sprawie zagadki W lewym górnym rogu na pierwszym zdjęciu widac jakieś białe "patyczki" czy cuś w tym stylu a na drugim zdjęciu jest już coś innego. Wygrałem? Witam. zagadka: ..znajdź jeden szczegół różniący oba zdjęcie poniżej Odpowiedż: na pierwszym zdjęciu widać lewe czerwone oko Netbeta po umyciu na drugim zdjęciu poniżej widać prawe czerwone oko Netbeta przed umyciem. Zgadłem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomraider 12.06.2011 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 (edytowane) Ja sufity szlifowałem tak, aby stać jak najwyżej na drabinie, z głową praktycznie przyciśniętą uchem do sufitu, a rączkami z szlifierką ręczną machałem jak najdalej od siebie... Pyłu w oczach i zębach nie da się uniknąć... Ja też dokładnie tak robię, jedyne co można jeszcze podpowiedzieć to dokładnie nakładać gładż blichówą 40 cm ( prostokątna blacha z rączką) to będzie mniej do szlifowania. Netbet pozaklejaj zawiasy i wnętrza , mechanizmy, ram okien bo kurz im nie służy a potem całość czyść na sucho pędzlem i odkurzaczem a potem wodą. Po szlifowaniu dobrze odpyl i zaraz gruntuj wałkiem, do gruntu dodaj trochę farby na sufit. pozdro. Edytowane 12 Czerwca 2011 przez tomraider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arturromarr 12.06.2011 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 (edytowane) epizod pt. "syn młynarza" na mojej budowie:http://images46.fotosik.pl/870/af3eed7d3af080c6.jpggorsze było chyba tylko skakanie po krokwiach.W upale w czapce na głowie i mokrych oblepionych ciuchach. PS:aha, na zdjęciu jestem już oczywiście otrzepany i wyglancowany jak do kościoła i odpoczywam dlatego przez chwilę nie bluzgam. Edytowane 12 Czerwca 2011 przez arturromarr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 12.06.2011 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 arturromarr: kurcze, pierwszy rzut oka, i drugi i trzeci był potrzebny, aby stwierdzić, że siedzisz z pacą do szlifowania a nie piersiówką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomraider 12.06.2011 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 epizod pt. "syn młynarza" na mojej budowie: http://images46.fotosik.pl/870/af3eed7d3af080c6.jpg gorsze było chyba tylko skakanie po krokwiach. W upale w czapce na głowie i mokrych oblepionych ciuchach. PS: aha, na zdjęciu jestem już oczywiście otrzepany i wyglancowany jak do kościoła i odpoczywam dlatego przez chwilę nie bluzgam. Witam. Opaliłbyś się trochę...... blado wygląsz............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 12.06.2011 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 No ale prawie wyjściowo - lakierki na stopach. Lekko przyprószone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewo66 12.06.2011 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 Ja też dokładnie tak robię, jedyne co można jeszcze podpowiedzieć to dokładnie nakładać gładż blichówą 40 cm ( prostokątna blacha z rączką) to będzie mniej do szlifowania. Netbet pozaklejaj zawiasy i wnętrza , mechanizmy, ram okien bo kurz im nie służy a potem całość czyść na sucho pędzlem i odkurzaczem a potem wodą. Po szlifowaniu dobrze odpyl i zaraz gruntuj wałkiem, do gruntu dodaj trochę farby na sufit. pozdro. W budowanym domu to jest pikuś, ale szlifowanie gładzi w mieszkaniu (w bloku), w którym się mieszka to jest dopiero jazda. Ten pier.....ny biały pył wciska się wszędzie i wychodzi jeszcze po roku. &%&^%$#& Ja to robiłem w samych slipkach nie było sensu w ubraniu bo i tak nie dawało ochrony. Wszystkie wrażliwe sprzęty i gadżety owijałem folią i taśmą aluminiową i co znalazłem po rozpakowaniu zgadnijcie? Brrrrrrrrrrrrrrrrr na samo wspomnienie nadal mnie ciarki przechodzą fuj idę po piwo bo mam w gardle białą kluchę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasieńka i Piotr 12.06.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 Górne zdjęcie jest bardziej oddalone,dolne trochę bliższe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomraider 12.06.2011 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 (edytowane) Wszystkie wrażliwe sprzęty...owijałem folią i taśmą aluminiową Witam. Przy szlifowaniu gładzi zawinąłeś sobie kuśkę w folię i okleiłeś taśmą aluminiową, no no szacun, to dopiero poświęcenie, czego to ludziska sobie nie zrobią by mieć gładki sufit. pozdrawiam - cały pod wrażeniem Edytowane 12 Czerwca 2011 przez tomraider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalio 12.06.2011 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 na jednym sa widelce pcv a na drugim pokal na browarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts