Martinezio 09.10.2011 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 I właśnie na tym polega dobre projektowanie urządzeń, aby dało się wykorzystać do tego osprzęt, który istnieje na rynku Po to są standardy i normy produkcyjne Net: całkiem przyzwoicie Ci to wyszło Czekamy na foty instalacji powrotu, oraz opis koncepcji :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 11.10.2011 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 pompy lepiej dawać na powrocie, zamiast na zasilaniu, pracują wtedy w niższej temperaturze na dłużej starczają wiem..wiem... ale umówmy się : pompa kosztuje stówe nawet jak ją szlag trafi po dwóch latach to nie będzie mi jakoś strasznie przykro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalio 11.10.2011 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Bojler daj na dwóch śrubunkach widzę że masz tylko górze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 12.10.2011 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 .. na powrocie tez juz sie pojawił... i jeszcze w kilku innych miejscach... dzieki za czujność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pwasylcz 12.10.2011 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Dzięki za dokładne informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
o_c 12.10.2011 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 poprawki zajma mi może z godzinę ... tyle sie "napomylałem" Godzina minęła, pierwsze palenie w trakcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 12.10.2011 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Godzina minęła, pierwsze palenie w trakcie? W wiadomościach nic nie mówili o eksplozji pod Łodzią, więc chyba jest GOOD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 12.10.2011 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Ale, kurcze, do Ciotki (z Łodzi) coś się dodzwonić nie mogę... J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Symen_80 14.10.2011 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 http://www.rmf24.pl/fakty/polska/news-lodz-starszy-mezczyzna-ranny-w-wybuchu-pieca,nId,361915 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 14.10.2011 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Emm... To było 27 września - Net jeszcze wówczas kocioła nie miał, to co by mu miało wybuchać? Chyba, że w sławojce metan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 15.10.2011 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Gratuluję startu pieca - tak na żywioł ponad 50 stopni w wylewkę? Szokujące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
o_c 15.10.2011 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Sterownik czaderski.Pora teraz udać się w kolejny wątek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 16.10.2011 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 słuchajcie... ile czasu trwa wygrzewanie podłogówki?? bo jestem letko zesrany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inż. 17.10.2011 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Cześć Niebowzięty... Ja po pokutę przychodzę bo zgrzeszyłem... A kociołek całkiem nieźle, witam w gronie palaczy piecowych... Mówię Ci polubisz to na zabój... ten płomień, te ciepełko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 17.10.2011 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Cześć Niebowzięty... Ja po pokutę przychodzę bo zgrzeszyłem... A kociołek całkiem nieźle, witam w gronie palaczy piecowych... Mówię Ci polubisz to na zabój... ten płomień, te ciepełko... .... ciekawią mnie niekontrolowane skoki temp... cholera boje sie go zostawic tak samego napalonego na noc... układ zapowietrzony jak cholera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 17.10.2011 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 tydzień co najmniej ... tak czułem że to potrwa... a niespecjalnie mam taraz czas żeby przy nim siedzieć... palacz by mi sie przydał. jakośto będę musiał ogarnąć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inż. 17.10.2011 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 A powiedz, czy masz czujnik w podłogę jakiś wsadzony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 17.10.2011 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 nie mam.po co? czujnik od pompy jest na wejściu w rozdzielacz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inż. 17.10.2011 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Zeby zobaczyć jaką temp. na podłoga:)...Przykładałeś reke do podłogi i ciepło czuć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 17.10.2011 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 ... łapę przykładałem.... nic nie czuć!po jednym dniu palenia i ładowaniu 50 stopni podłoga ani drgnęła... leży na podłodze termometr i pokazuje z uporem 6 stopni...inna sprawa że w układzie jest bardzo duzo powietrza.... niby cos tam wywala przez automaty, ale takim tempem to mnie wiosna zastanie...woda tez krązy jak chce... raz pompa jest zalana,raz pusta... w jednym odcinku chyba nie ma wody zupełnie... normalnie jaja jak berety...oj naszarpie się z tą instalacją... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts