Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Cedryk bez tajemnic czyli jak wybudowaliśmy sami dom!!!

Recommended Posts

Powiem ci NetBet, że dopiero teraz zrozumiałem twoje zapotrzebowanie na Ketanol (na poczatku dziennika pisałeś o tym), po wymurowaniu 300 bloczków fundamentowych to zrozumiałem, a jeszcze jakieś 800 mi zostało a gnaty już pieją pieśń do Ketanolu!!!! A nawiasem mówiąc to tak dziwnie się czuje jak nie robisz nowych wpisów! Ale może w komentach się rozpiszesz?

Pozdro samorób na początku drogi przez mękę!

• Odpowiedzi 4,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Powiem ci NetBet, że dopiero teraz zrozumiałem twoje zapotrzebowanie na Ketanol ....! A nawiasem mówiąc to tak dziwnie się czuje jak nie robisz nowych wpisów!

ketonal jest antidotum na bol....:cool: do pewnego momentu...później tylko "dopalacze":D

wpisy..ehhh... łamie się... ale na razie jestem niezłomny... mm

poza tym nie mamy netu na wiosce, nie ma TV.... na razie:D

ale juz "staramy"się mieszkać

To ja mam dwie opcje na łamanie się. Pierwsza to kasujesz ostatni post z tym słowem KONIEC, a my o Wszystkim zapominamy, że miało być jakieś zakończenie dziennika. A druga opcja to po prostu ciąglę edytujesz ostatni wpis. On ostatni zawsze zostanie, zakończenie będzie. Wtedy wilk syty i owieczki całe :)

No baa, ale wolta. To się nie liczy! Zmiana zasad gry podczas gry. Budowy na kotłowni i malowaniu siem nie kończy. Nie daj się prosić i daj choć jakiegoś małego newsa. Ludziska Ci uwierzyli, że można i teraz wyobraź sobie ile wątpliwości zasiałeś w ich głowach. Pozdrawiam!

compi... nie podkręcaj mnie...:cool:

To ja mam dwie opcje na łamanie się. Pierwsza to kasujesz ostatni post z tym słowem KONIEC, a my o Wszystkim zapominamy, że miało być jakieś zakończenie dziennika.

wielu mi tego nie zapomni:cool:

... że niby koniec a nie koniec...

cholera - nie jest tak łatwo rozstac się z dziennikiem - to w końcu "kawał" naszego zycia... taki " mały" big brother...

Siemka

Dla fanów Netbet'a i innych samorobów :

Part 8 przygod naszego dzielnego bohatera ;)

Do sciagniecia ww pdf-ie

http://hotfile.com/dl/135888128/a3d8472/Cedryk_czesc8.pdf.html

i part 9

http://hotfile.com/dl/135893001/c888750/Cedryk_czesc9.pdf.html

Pozdro

Edytowane przez lpawlow

O jacie jak dobrze, że się nawróciłeś na pisanie dziennika !

Nigdy się nie ujawniłam, więc teraz ładnie się witam.

Masz takie lekkie "pióro", że, jak tobie samo się pisze- tak nam samo czyta :yes:

My też sami budujemy i jak mąż wraca styrany jak...... wiesz zresztą jak- to chicholenie nad twoim dziennikiem to stały punkt dnia.

Podglądamy i zazdrościmy tego podpisu o zamieszkaniu :)