TINEK 21.12.2011 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Cześć To jeszcze "trzy grosze" wtrącę na temat podłogówki.Pod prysznicem bez brodzika (z kafli) obowiązkowo, jeśli nie będzie, to będziesz stała na zimnych kaflachPod zwykłym (np akrylowym) nie musi być. U mnie tak połową zahacza, tak rurki szły.Woda z syfonów nie wyschnie, bo rurki nie idą pod syfonem, trzeba zostawić miejsce na syfon bez podłogówki, ponadto, dość długo musiałby być nie używany by woda odparowała Rurki pod meblami w kuchni. Ja mam odmienne zdanie od kolegów i uważam, że powinny być, nawet dorobiłem do tego własną teorię.Otóż, jeśli jest ogrzewanie pod meblami to wymusza ono ruch powietrza (zawsze gdzieś górą się szparki znajdą by ten ruch był) między szafkami a ścianą. Znam przypadki (dwa), że ściana za meblami była czarna, gdzieś zimna pewnie, jakiś mostek (wiem, wiem, należy tego unikać - ale jest różnie), i właśnie ruch powietrza ma temu zapobiec, to taka moja teoria i dlatego mam w kuchni rurki po całości. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 21.12.2011 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Jeśli zewnętrzna i nieizolowana to i pewnie zimna. Wtedy faktycznie roślinki moga rosnąć przy sporej wilgotności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 21.12.2011 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 W domu mieszkam już od jakiś 4 lat, więc chyba nie to Ja u siebie robię podłogówkę w hallu, kuchni, małej łazience na dole i w łazience na górze oraz oczywiście w kuchni. W spiżarni asekuracyjnie robię malutki grzejniczek, ktory będzie zakręcony. Ja może i bym się pokusił o podłogówkę w całym domu, ale moja narzeczona podczas trudnych dni chodzi po ścianach i mdleje na podłogówce, więc jestem skazany na kalafiory. Które i tak mi pasują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 21.12.2011 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Jeśli zewnętrzna i nieizolowana to i pewnie zimna. Wtedy faktycznie roślinki moga rosnąć przy sporej wilgotności. zewnętrzna tak, ale izolowana, tylko nie wiadomo jak klaudiuszo, teraz spojrzałem skąd jesteś, byłem w tamtym tygodniu w Twej miejscowości, kibelki kupiłem na aukcji z odbiorem osobistym (dobre ceny mieli) zamówiłem jeszcze umywalkę a w ogóle zauważyłem, że dyskutujemy o podłogówce MSU w komentach Netbeta,... jak przyjdzie i porządek zrobi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 21.12.2011 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Netbet to pobłażliwa bestia Chyba nie będzie miał nam za złe. W którym miejscu takie dobre ceny mieli? Kojarzysz sklep? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 21.12.2011 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Netbet to pobłażliwa bestia Chyba nie będzie miał nam za złe. W którym miejscu takie dobre ceny mieli? Kojarzysz sklep? jak się wjeżdża od strony Łęczycy, hurtownia obok GS-u, jakie mają inne ceny to nie wiem, ale te kibelki mieli w cenach jak inni na aukcjach, ale blisko mnie a chciałem sam odebrać (bo kibelki są tłukące) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 21.12.2011 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Możliwe, że coś tam jest. Ja nie kojarze za bardzo. Ale jak będzie szukał to i tak pewnie trafię na ten sklep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 21.12.2011 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 taka niepozorna hurtownia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 22.12.2011 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 http://kartki4u.eu//kartki/268/3/d/3102.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasieńka i Piotr 23.12.2011 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 Wszystkim budującym, chcącym budować oraz wybudowanym życzymy zdrowych i wesołych Świąt Bożego Narodzenia oraz wszelkiej pomyślności duchowej i materialnej.Pewnikiem wszyscy inwestorzy wespół z inwestorkami pichcą 12 potraw, dlatego na forum nic się nie dzieje. A może istnieje gdzieś na świecie tradycja spożywania w święta specjalnie przygotowanego na tę okazję pieczonego bażanta, bażanta a'la Net. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 23.12.2011 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 A może istnieje gdzieś na świecie tradycja spożywania w święta specjalnie przygotowanego na tę okazję pieczonego bażanta, bażanta a'la Net. ... na te swieta bazant a'la Net nie jest przewidziany... na razie je pasiemy:lol2: .... coby podrosły... utyły letko... jesteśmy bliżej ujeżdżania i tresury niż ucinania łba... może za rok... zjemy kuraka ... jak go złapiemy ręcznie :lol2: pozdro NETbet'żant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 23.12.2011 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 Nalej im czegoś mocniejszego na święta to same przyjdą i jeszcze pogadają.... ; ) Wesołych Świąt Samoroby! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 23.12.2011 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 Z bażantów to dla net'a raczej ten z gatunków szklanolubnych (poniżej). Wesołych Świąt. Będzie okazja wypocząć i posiedzieć z rodzinką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiagasz 23.12.2011 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 Zdrowych, Wesołych Świąt!!! http://foto1.m.onet.pl/_m/e7e25b18e3a126ff2ce44bb5fbc29ab5,10,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 23.12.2011 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 Niech to będą fajne Święta, a przy okazji bardzo szczęśliwy Nowy Rok. http://img710.imageshack.us/img710/3848/231220111738.jpg Prezent do odebrania:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 23.12.2011 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 Wesołych świąt, spokojnych i pogodnych dla Ciebie Net, dla matki Dyrektorki i dla dziecioka oczywiście też pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 24.12.2011 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2011 http://img835.imageshack.us/img835/9941/swieta2011.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 24.12.2011 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2011 WESOŁYCH ŚWIĄT! http://i42.tinypic.com/iyo6r7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 24.12.2011 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2011 http://forum.portalflorystyczny.pl/gallery/forum/1322038546.jpg Zdrowych, spokojnych Świąt Bożego Narodzenia, oraz wytrwałości w budowaniu życzą Agata i Klaudiusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 25.12.2011 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2011 http://img97.imageshack.us/img97/1264/banerbozenarodzenie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts